سلام . دوستان ! این تو ایران پیدا میشه ؟ قیمتش؟
چه برتری هایی نسبت به نسل قبل داره ؟
مرسی
![]()
سلام . دوستان ! این تو ایران پیدا میشه ؟ قیمتش؟
چه برتری هایی نسبت به نسل قبل داره ؟
مرسی
![]()
Last edited by hormozan m; 20-07-2011 at 23:56.
سلام . مطمئنی !!! آخه قیمتش خارج از ایران 199.99$ هست ! شاید شما elements رو میگی!؟!؟![]()
سلام
دوستان این دستگاه وسترن دیجیتال از دی وی دی درایو اکسترنال پشتیبانی میکنه ؟
خیر.ولی با بعضی فرم ویرهای دستکاری شده تعداد محدودی درایو رو میشناسه.بهترین راه ایمیج گرفتن از دیسک هست.
سلام
دوستان من دستگاهم wd live هستش امروز اپدیتش کردم به 1.05.4 ولی هنوز زیرنویس srt فارسیش مشکل داره باید چیکار کنم فارسیش جواب بده تبدیلش به idx رو بلدم ولی میخوام همین srt جواب بده
انکودینگ رو بزار رو عربی
دوستان من ابدیتی که زیرنویس فارسی بگره پیدا نکردم لطفا لینکش یا شماره صفحه ای که گذاشتید
بذارید
سلام
اين مودمهاي بيسيم كه رويش يك مبدل usb به شبكه هست اگر اين مبدل را روي لپ تاپ بزنيم با wd شبكه مي شود كه از رو youtube ويديو ديد ضمنا vpn جچوري برايش تعريف كنيم.
برای تهیه wifi adapter برای WD باید از مدل ها یی که شرکت سازنده توصیه کرده و با دستگاه شما سازگاری دارند استفاده کنید .
اما نحوه به اشتراک گذاشتن کانکشن VPN روی اینترنت Wifi ،کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روش های مختلفی وجود دارد که ساده ترین آن ساختن یک کانکشن VPN در ویندوز و SHare کردن ان روی اینترنت Wifi هستش.
من یک آموزش رو آماده کردم برای انجام این کار، این فایل رو هم می توانید از لینک زیر دریافت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)