---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
مگر می خوای چند بار بکنی تا اون جایی که یادمه یا یه بار میکنه یا دو بار میکنه ولی بستگی به طرفت داره تمامی این کردن ها هم مربوط به آخر بازی میشه![]()
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------
مگر می خوای چند بار بکنی تا اون جایی که یادمه یا یه بار میکنه یا دو بار میکنه ولی بستگی به طرفت داره تمامی این کردن ها هم مربوط به آخر بازی میشه![]()
Last edited by K.ATOMIC.S; 25-01-2012 at 00:34.
من چند وقت پیش بازی رو نصب کردم که دوباره با دسته Xbox بازی کنم ولی چون دسته رو ساپورت نکرد منصرف شدم. پچی واسش نیست که با دسته بازی کرد؟؟ خیلی دلم میخواد دوباره بازی کنم ولی دیگه با موس و کیبرد راحت نیستم
یعنی قبلآ همون بازی رو میتونستی با دسته بازی کنی یا نه
فکر نمی کنم براش پچی زده باشن که همیچین کاری بخواد بکنه حداقلش من که ندیدم ولی در مورد دسته عمومآ بازی های ماشینی یا شهری رو با دسته بازی میکنن نه تفنگی چون یه خورده سخت میشه بازی کرد.
این بازی خیلی قشنگه بهترین بازی هست که تا به حال بازی کردم.
Last edited by gta6767; 26-01-2012 at 21:15.
من انتخاب هاشو دقیق یادم نیست ولی موقعی که با اون زنه ( دختر سامارا ) حرف میزنی فکر کنم باید انتخاب هایی کنی که renegade باشه یا اینکه ببینی به چی علاقه داره تو هم به همون علاقه نشون بدی
خلاصه باید مخش رو بزنی تا تو رو ببره خونش و ....
دوست من اینگاری بد جوری از سامارا خوشت اومده خوب چرا شمارش رو نمی گیری اون وقت یک زنگ بهش میزنی و پشت تلفن وفاداریت رو بهش نشون میدی![]()
فک کنم یه سری گزینه داشت که مربوط به هنر و اینجور چیزا میشد و یه گزینه ی ددیگه داشت که با بقیه فرق داشت و خشن بود ...
یادش به خیر نصف بچه ها اینجا مشکل داشتن
اصل قضیه اینه که سامارا قبل از اینکه شما پیش دخترش برید ویژگی ها وعلایقش رو براتون میگه و شما باید انتخابهاتون رو بر اساس دیالوگی که با خود سامارا داشتید انتخاب میکردید.... توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست هم هومان جون در مورد ماموریت سامارا و انتخابهاش نوی این مرحله توضیح داده که میتونه کارتون رو راه بندازه.![]()
ببخشید لینک آنلاکر کار نمی کنه؛اون که تو مدیافایر گذاشته بودن هم پاک شده؛میشه لطفا یه لینک جدید بزارین؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)