سلام میشه یکی طزیقه نصب تم های دانلود شده تو میتدئز 7 رو به ما بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام میشه یکی طزیقه نصب تم های دانلود شده تو میتدئز 7 رو به ما بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز من این فایل رو به سختی پیداش کردم.در زیر عکساشو برات میزارم.ظاهرا یکی از سرویس های خود ویندوزه.ولی خوب داره همینجور از اینترنت دیتا میگیره.لطفا کمکم کنید.
![]()
IE رو بی خیال شی بهتره! مال من که کلا پریده، نمیدونم کجا گمو گور شده! در مورد ساپورت برنامه ها باید بگم که واقعا از پسش بر اومده! این برنامه ای که دادی بسته شده و نویسندش باید باکس زیر متن ها رو برداره.
کاری بود در خدمتم!
جالبه چون تو سون من بر خلاف xp اصلا این پروسه اجرا نمیشه!
توی استارت بنویس msconfig و اینتر کن. تو دو تب startup و services ببین میتونی این پروسه رو با همون اسم پیدا کنی!
سیستمم قدیمیه ولی شنیده بودم اگه ویستا روش مشکلی نداشته باشه سون هم نداره! ویستا که مشکلی نداشت.
boardam gigabyte nemidunam che modelie. geraphic: Geforce 7300 512 (amd athlon64 3500, ram 2gig( ye ocz ye kingstne
ویندوز 7ی هم که ریختم 7201 هستش.کرکشم کردم.
حالا راهی هست ویندوز7ام درست شه؟
اگر یه ویندوز 7 ورژن بالاتر ( همینی که سایت میفروشه) بریزم میشه اون 7 قبلی رو آپدگرید کنه؟! آخه یه ویستا هم رو سیستم دارم. یه وقت نیاد اونو آپ کنه!
فکر نمیکنم بکلی پریده باشه و هیچ اثری از IE نباشهIE رو بی خیال شی بهتره! مال من که کلا پریده، نمیدونم کجا گمو گور شده! در مورد ساپورت برنامه ها باید بگم که واقعا از پسش بر اومده! این برنامه ای که دادی بسته شده و نویسندش باید باکس زیر متن ها رو برداره.
کاری بود در خدمتم!ولی اگه کار نمیکنه برو تو Control Panel و بترتیب از چپ به راست
View network satus and tasks-Internet Option- بعد برو نو قسمت Advanced و Restore Anvanced Sittings رو بزن یه دونه پایین تر Reset هست اونم بزن.
Last edited by DJ POLESTAR; 24-09-2009 at 13:57.
رفتم اونجا ولی پیداش نکردم.راستش حدود 70 مگ دانلود کرد و بعدش دیگه چیزی نمیگیره.ظاهرا اون چیزی رو که می خواسته دانلود کرده.می خواستم ببینم که اصلا کار این پروسه چیه؟
دوست عزیز . ویندوزت بود که داشت اپدیت میشد.
نمیدونم مایکروسافت چه بلایی به سر آپدیتر خودش آورده .
بعضی از آپدیت ها که نیازه نصب بشه رو خود بخود بدون اجازه ی شما دانلود میکنه.
برای اینکه این موضوع اذیتت نکنه وقتی ویندوزت رو نصب کردی باید اول از همه آپدیتش کنی . البته نه همه ی آپدیت ها رو فقط important ها رو .
بعدش دیگه این مشکل رو نخواهی داشت. این مساله روی ویستا هم وجود داشت. که باعث اعتراض خیلی ها به مایکروسافت شد.
نگران نباش دیگه چیزی دانلود نمیکنه.
البته این رو هم بگم اول از همه باید به نبود ویروس روی سیستمت مطمعن باشی .
من بالاخره دیشب کاسپر اسکای 2010 رو نصب کردم و راضی هستم.
موفق باشی.
راستش منم دارم از کسپرسکی 2010 استفاده می کنم و خیلی عالیه.مخصوصا برای سون.
در هر حال مرسی از راهنمایی دوستان
مشکل من با سون اینه که بعد از این که اکتیویتش کردم الان دم به دقیقه پیغام Windows Geniune Advantage رو نشونم میده و رو اعصابم رژه میره .... تو رو خدا یه راهی برای خلاصی ازش بهم بگید !
من یاهومسنجر 10 رو نصب کردم که مخصوص ویستاس تعصبم کجا بود والا مشکل داره وویسش اصلاً حالا اینا هیچ چون یاهو تو ایکس پی هم از این مشکلات داشت گاهی ... ولی درست میشد اما این درست نمیشه به هرحال فکر نکنم متوجه شده باشید بگذریم این موبایل من که سامسونگه رفتم توی خود سایتش هم چیزی برای سون نداشت منظورم pc studio هست که بدون اون مجبورم ریست کنم برم تو ایکس پی فایلهامو انتقال بدم !!
من سونو دوست دارم اصلاً برای همین این همه هاردمو براش مایه گذاشتم ولی فقط شکلش جالبه به هرحال بی صبرانه منتظر ورژن آبان ماه هستم و امیدوارم هنوز بهش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)