تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 531 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

داره خودمونی میشه n W o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام میشه یکی طزیقه نصب تم های دانلود شده تو میتدئز 7 رو به ما بگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه milad1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

دوست عزیز من این فایل رو به سختی پیداش کردم.در زیر عکساشو برات میزارم.ظاهرا یکی از سرویس های خود ویندوزه.ولی خوب داره همینجور از اینترنت دیتا میگیره.لطفا کمکم کنید.

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

عزیز جان از پیگیریت ممنون اولا .
    سایت دانشگاه رو با فایرفاکس چک کردم اون مشکل رو نداشت اما با IE8 داره ؟!
    میدونم دلیل نمیشه اما بهترین امکان این ویندوز compatibility این ویندوزه که طبق گفته خودشون تمام برنامه های ویندوز های 95 به بعد را ساپورت میکنه .
    اما بازم از لطفت ممنونم .
    حجم فایلش کمه ، از لینک زیر میتونی دانلود کنی.
    اگه این مشکللم رو حل کنی خیلی کمکم کردی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IE رو بی خیال شی بهتره! مال من که کلا پریده، نمیدونم کجا گمو گور شده! در مورد ساپورت برنامه ها باید بگم که واقعا از پسش بر اومده! این برنامه ای که دادی بسته شده و نویسندش باید باکس زیر متن ها رو برداره.
    کاری بود در خدمتم!

دوست عزیز من این فایل رو به سختی پیداش کردم.در زیر عکساشو برات میزارم.ظاهرا یکی از سرویس های خود ویندوزه.ولی خوب داره همینجور از اینترنت دیتا میگیره.لطفا کمکم کنید.

جالبه چون تو سون من بر خلاف xp اصلا این پروسه اجرا نمیشه!
    توی استارت بنویس msconfig و اینتر کن. تو دو تب startup و services ببین میتونی این پروسه رو با همون اسم پیدا کنی!

4. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Arsene's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشخصات سیستم؟ ورژن ویندوز 7؟
    منظورت از تنظیمات چیه؟ برنامه هایی که تو سون نصب کردی که نمیاد تو ویستا! باید دوباره بنصبی! حالا نوع تنظیمات و لیست برنامه ها رو بکو تا ببینم میشه کاری کرد. البته اگه مشخصات سیستم و ویندوز سون رو بدی شاید روشی مثل آپگرید بتونه مشکلتو حل کنه! یا خالی کردن بایوس و ریشارژ رم!
    سیستمم قدیمیه ولی شنیده بودم اگه ویستا روش مشکلی نداشته باشه سون هم نداره! ویستا که مشکلی نداشت.
    boardam gigabyte nemidunam che modelie. geraphic: Geforce 7300 512 (amd athlon64 3500, ram 2gig( ye ocz ye kingstne
    ویندوز 7ی هم که ریختم 7201 هستش.کرکشم کردم.
    حالا راهی هست ویندوز7ام درست شه؟
    اگر یه ویندوز 7 ورژن بالاتر ( همینی که سایت میفروشه) بریزم میشه اون 7 قبلی رو آپدگرید کنه؟! آخه یه ویستا هم رو سیستم دارم. یه وقت نیاد اونو آپ کنه!

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

IE رو بی خیال شی بهتره! مال من که کلا پریده، نمیدونم کجا گمو گور شده! در مورد ساپورت برنامه ها باید بگم که واقعا از پسش بر اومده! این برنامه ای که دادی بسته شده و نویسندش باید باکس زیر متن ها رو برداره.
    کاری بود در خدمتم!
    فکر نمیکنم بکلی پریده باشه و هیچ اثری از IE نباشه ولی اگه کار نمیکنه برو تو Control Panel و بترتیب از چپ به راست
    View network satus and tasks-Internet Option- بعد برو نو قسمت Advanced و Restore Anvanced Sittings رو بزن یه دونه پایین تر Reset هست اونم بزن.
    Last edited by DJ POLESTAR; 24-09-2009 at 13:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

رفتم اونجا ولی پیداش نکردم.راستش حدود 70 مگ دانلود کرد و بعدش دیگه چیزی نمیگیره.ظاهرا اون چیزی رو که می خواسته دانلود کرده.می خواستم ببینم که اصلا کار این پروسه چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رفتم اونجا ولی پیداش نکردم.راستش حدود 70 مگ دانلود کرد و بعدش دیگه چیزی نمیگیره.ظاهرا اون چیزی رو که می خواسته دانلود کرده.می خواستم ببینم که اصلا کار این پروسه چیه؟
    دوست عزیز . ویندوزت بود که داشت اپدیت میشد.
    نمیدونم مایکروسافت چه بلایی به سر آپدیتر خودش آورده .
    بعضی از آپدیت ها که نیازه نصب بشه رو خود بخود بدون اجازه ی شما دانلود میکنه.
    برای اینکه این موضوع اذیتت نکنه وقتی ویندوزت رو نصب کردی باید اول از همه آپدیتش کنی . البته نه همه ی آپدیت ها رو فقط important ها رو .
    بعدش دیگه این مشکل رو نخواهی داشت. این مساله روی ویستا هم وجود داشت. که باعث اعتراض خیلی ها به مایکروسافت شد.
    نگران نباش دیگه چیزی دانلود نمیکنه.
    البته این رو هم بگم اول از همه باید به نبود ویروس روی سیستمت مطمعن باشی .
    من بالاخره دیشب کاسپر اسکای 2010 رو نصب کردم و راضی هستم.

موفق باشی.

9. این کاربر از Amirson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

راستش منم دارم از کسپرسکی 2010 استفاده می کنم و خیلی عالیه.مخصوصا برای سون.
    در هر حال مرسی از راهنمایی دوستان

11. این کاربر از milad1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل من با سون اینه که بعد از این که اکتیویتش کردم الان دم به دقیقه پیغام Windows Geniune Advantage رو نشونم میده و رو اعصابم رژه میره .... تو رو خدا یه راهی برای خلاصی ازش بهم بگید !

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از چه کرکی استفاده کردی؟

نرم افزار هایی رو که نتونستی نصب کنی رو همراه با ورژن دقیقش بکو تا دلیلشو بهت بگم. چه آنتی ویروسی رو نتونستی نصب کنی؟ یاهو مسنجر هم باید مال ویستا رو نصب کنی.
    من خودم اصلا" طرف ماکروسافت نیستم، اما تمام نرم افزارای مورد نیازمو تونستم نصب کنم.
    اینکه همه چی با XP سازگاره رو هم دلیلشو بهت میگم. شما از چه سالی با XP کار کردی؟ قبلش با 98 کار کرده بودی؟ اگه آره، پس باید یادت باشه که وقتی XP اومده بود، کلی نرم افزار توش کار نمیکرد! میدونی چقدر از ساخت XP گذشته و چند تا آپدیت واسش اومده؟؟؟؟ تعصب به خرج نده دوست من!
    من یاهومسنجر 10 رو نصب کردم که مخصوص ویستاس تعصبم کجا بود والا مشکل داره وویسش اصلاً حالا اینا هیچ چون یاهو تو ایکس پی هم از این مشکلات داشت گاهی ... ولی درست میشد اما این درست نمیشه به هرحال فکر نکنم متوجه شده باشید بگذریم این موبایل من که سامسونگه رفتم توی خود سایتش هم چیزی برای سون نداشت منظورم pc studio هست که بدون اون مجبورم ریست کنم برم تو ایکس پی فایلهامو انتقال بدم !!
    من سونو دوست دارم اصلاً برای همین این همه هاردمو براش مایه گذاشتم ولی فقط شکلش جالبه به هرحال بی صبرانه منتظر ورژن آبان ماه هستم و امیدوارم هنوز بهش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •