فک کنم 3gp دقیق یادم نیست باید تست کنم.
کیفیتش تو روز و نور خوبه هم عکس هم فیلم، ولی نور کم باشه زیاد جالب نیست.
فک کنم 3gp دقیق یادم نیست باید تست کنم.
کیفیتش تو روز و نور خوبه هم عکس هم فیلم، ولی نور کم باشه زیاد جالب نیست.
کوکی: وضوح QVGA و رزولوشن 320 در 240 پیکسل در 12 فریم در ثانیه با فرمت 3GP. نمیشه گفت کیفیت داره ولی تقریبا کار راه اندازه.ببخشید دوستان کوکی با چه فرمتی فیلم برداری میکنه ؟ کیفیتش در چه حده ؟ مثل n70 هست ؟
N70: با رزولوشن 352 در 288 در (فکر کنم) 24 فریم در ثانیه و فرمت MP4. در کل بهتر از کوکیه.
Last edited by Michael Ropy; 31-12-2009 at 07:15.
سلام رفقا .
این محافظ صفحه نمایش مخصوص خود کوکی رو تو نمایندگی کامتل دارن ؟ اگه داشته باشه اجبارا برم هم محافظ و هم هندزفرى رو بگىرم ؟
سلام
راستش من تا الان با گوشی وصل اینترنت نشدم چون هم نیازی نداشتم و هم 5 سال پیش تا حالا همون خط همراه اولم رو دارم و ایرانسل واسه وصل شدن به نت ندارم
سوالی که واسم پیش اومده اینه که وقتی وصل به نت میشین همراه گوشیتون خطری مثل ویروسی شدن گوشی یا به سرقت رفتن اطلاعات روی گوشیتون توسط هکرها نداره ؟
سلام.
اول خدمتتون عرض کنم که همراه اول هم Gprs داره ولی اصلا به صرفه نیست و ایرانسل خیلی خیلی بهتر هستش (مخصوصا با استفاده از بسته های Gprsش)
در مورد ویروس هم تا اونجا که من میدونم جاوا اصلا ویروس نداره .
شدیدا هم توصیه میکنم Gprs ایرانسل رو تجربه کنین که فوق العادس .
پ.ن ; من بسته ی ۳۰ مگی ایرانسل رو فعال کردم و نگرانی بابت هزینش هم دیگه برام برطرف شده ۰ضمنا این پستم با کوکی میدم ; )
اصلا پیشنهاد نمیشه با همراه اول بری اینترنت. ولی سرعت اینترنتش خیلی بالاتر از ایرانسله
تنها مشکلش هزینه بالاش هست که کیلوبایتی 14.8 ریال میندازع که اصلا به صرفه نیست.گوگل رو باز کنی هزار تومن تموم میشه
چه بسته ای؟
چقدر پول کم میکنه؟
چجوری فعال میشه؟
یعنب فقط سی مگ میشه دان کرد؟
این چه وضعشه؟
چرا برا استار بازی شتاب سنج هست ولی برا کوکی نیست؟
دمش گرم. یول خون باباش رو گذوشته برا هر کیلو بایت
آقا مجید . این طرح برا جشنواره ی زمستونش هست که رسما از فردا شروع میشه .چه بسته ای؟
چقدر پول کم میکنه؟
چجوری فعال میشه؟
یعنب فقط سی مگ میشه دان کرد؟
این بسته های gprs ش هم به این صورت هست که (در مورد خودم یعنی بسته ی 30 مگی) ، 3 هزار تومن میدید و عوضش به اندازه ی 30 مگ میتونید از gprs استفاده کنید . مهلت استفادتون هم 30 روز هستش .
این عکس کمکتون میکنه :
اینم لینک جشنواره ی زمستان و انواع بسته ها و چگونگی فعال کردن اون ها :(واقعا طرحاش فوق العادس)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by OSEN; 01-01-2010 at 22:02.
خوب مگه استار ویندوز موبایل داره! جاوا داره بازیهاش باید بخوره دیگه......اگه داری بده ببینم چطوره...چرا برا استار بازی شتاب سنج هست ولی برا کوکی نیست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)