منظور من اینکه جواب میده چون با توجه به گفته های دوستان من انتظار داشتم اصلا اجرا نشه ولی خوب الان شاید گرافیک فوقالعاده نباشه ولی خوب حداقل اینکه بازی روون اجرا میشه و خوب مشکل خاصی من ندارم
منظور من اینکه جواب میده چون با توجه به گفته های دوستان من انتظار داشتم اصلا اجرا نشه ولی خوب الان شاید گرافیک فوقالعاده نباشه ولی خوب حداقل اینکه بازی روون اجرا میشه و خوب مشکل خاصی من ندارم
سلام.
دوستان من تازه امروز بازی رو نصب کردم.
بار اول که رفتم تو بازی فقط رزولیشن 800*600 رو اجرا می کرد.
خلاصه تموم کارهایی رو که توی پست اول گفته شد رو انجام دادم.
اما الان مشکل تسکتچر پیدا کردم که با راهنمایی های پست اول پیش رفتم ولی مشکلم حل نشد.
کسی می تونه کمکم کنه؟
کرکی هم که نصبیدم razor هست.
اون پچ هم نصبیدم.
با Systweak CacheBoost حل میشه !
من اين بازي رو نصب كردم ولي اصلا صدايي نداره از وقتي كه بازي رو شروع ميكنم يه صدايه خش خشي مياد كه نگيد.ادم رو كر مي كنه.
براي حل مشكل چيكار كنم؟؟
كسي چيزي نميدونه؟
شما آخرین ورژن کارت صدا رو نصب کنید مشکل حل میشه .![]()
فكر كنم پست بالا فراموش شده
راستي تا يادم نرفته اينم بگم كه يكي ميگفت كارت گرافيكت Geforce 8600M GT 256MB هست ولي تا 1 گيگ هم ميتونه از رم شير كنه ....
ميخواستم بدونم منظورش چي بوده ؟
آيا اين حرف واقعاً صحت داره ؟
Ram لپ تابم در حال حاظر 3.5 يا 4 گيگابايت هست ...
Last edited by Slimon; 07-02-2009 at 22:27.
سلام دوستان ، کانال رادیو که آهنگهای user track رو پخش میکنه اسمش چیه ؟
آقا روی ویندوز 7 نصب میشه؟
من 10تا فرم بیشتر نمیگیرم! نمیدونم چشه!!!!!
لطفا جواب بدین!
سلام به همه دوستان گرامی.اقایون من قصد خرید و بازی Grand Theft Auto IV رو دارم،و امروز که این تاپیک رو دیدم و یدیم که چقدر باید کارا کنی که بتونی راحت بازی کنی،وحشت کردم.بهرحال من توی سایت gamespot گشتی زدم،توی قسمت بازی Grand Theft Auto IV دیدم پایین نوشته پچ برای بازی،من لینکش رو میزارم،از دوستان اگهلطف کنن برن یک سر بزنن ببینن که ایا اگه این پچ رو نصب کنم دیگر نیازی به اون همه پچ ندارمبا تشکر از شما.موفق و پیروز باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز پچ ها خیلی وقته که اومدن که خیلی از مشکلات بازی رو رفع می کنن(خصوصا پچ دوم.)
در مورد پست اول هم باید بگم چون پست اول یه حالت مرجع داره، تمامی مشکلاتی که امکان داره برای شما بوجود بیاد رو حل کرده.ولی شاید شما نیازی به پست اول پیدا نکنی.چون پست اول زمانی نوشته شد که هیچکدوم از پچ ها نیومده بود.
در کل باید بگم برای این که بتونید راحت این بازی رو اجرا کنید، حتما باید یه cpu دو هسته ای داشته باشید (اون هم واسه حالت ( mediom یا low) .ولی به هر حال gta بازی کردن یه کم دردسر داره.
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)