عزیز من حدود 9 ماه هست که استفاده میکنم ولی تا حالا 2 3 بار بیشتر هنگ نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من حدود 9 ماه هست که استفاده میکنم ولی تا حالا 2 3 بار بیشتر هنگ نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درسته این گوشی خیلی معمول حتی از خیلی گوشی های دیگه کمتر هنگ میکنه
بستگی به کارکرد و نگهداری داره -
اگر c گوشی پر نشه و برنامه روش خیلی نصب نشه ماه کار میکنه..
یه نکته بگم : اگر هر سری که برنامه یا فایلی نصب میکنید و انتقال میدید یا به کامپیوتر وصل میکنید بعدش از خود file Maneger تمام درایو ها و مموری یه اسکن کنید سرعت گوشی بهتر میشه ازین دس کارها سرعتو خوب نگه میداره در ضمن تم های گرافیکی و برنامه های ران هم تاثیر داره ...
درضمن نوکیا یک آپدیت جدید داده که فایل های درایو c رو به درایو E انتقال میده و c رو خالی میکنه!
والا چی بگم
من که تقریبا هر روز گوشیم هنگ میکنه
هنگ کردنشم موقع لمس صفحه نمایش اتفاق میفته
درایو c هم پر نشده...
داره بوی آپدیت میاد...!
دیروز واسه 5800 و C6 آپدیت جدید اومده...!
منتظر باشید...!
سلام
این دو گوشی که نام بردید چند روزی میشه که آپدیت جدیدشون اومده
به جز اینها 5530 ,X6 هم ورژن جدیدشون هم اومده
من که چشمم آب نمیخوره که جز افزایش سرعت و بهبود در عملکرد cpu چیز دیگه ای اضافه بشه
که اگه اینجوری بشه میفروشم و دیگه گوشی نوکیا نمیخرم
N97 که مثلا غول نوکیا بود الان خدمات نرم افزاری که ارائه میده از N79 کمتره...
نوکیا فقط به فکر فروش گوشی های جدیدش مبتنی بر سیمبیان 3 هست و به فکر گوشی های قبلیش نیست چون فروش خودش رو کرده و ......
سلام گفتی از تو فایل منیجر اسکن کنیم ولی منظورت چیه اسکن کنیم من گزینه اسکن ندیدم میشه قدم به قدم بگی ممنون میشم
یه سوال موقعی که تماس میگیرم با جایی و تماس برقرار میشه وقتی آپشن رو میزنم یه گزینه به نامه send dfm اگه اشتباه نکنم داره این گزینه کارش چیه چه کارایی داره؟ کسی چیزی میدونه؟؟؟
برنامه quic کارش چیه؟ bpingo کارش چیه این د و برنامه از اول که خریدم رو گوشی بوده حتما شما هم دارین؟
بیشتر توضیح میدی ؟
من هم ندیدم گوشیم خیلی هنگ کنه
شایعه هست
هر بار که این نرمافزار رو اجرا کنی فایل های درایو c رو به درایو e منتقل میکنه و درایو c رو خالی میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)