خب بکنش بنده ی خدا!!!منتظری معجزه شه با اون خط خطای روش!!!
باور کن صفحش ضد خشه،من دو ماهه دارم بدون تلقش استفاده میکنم،
هیچی روش نیفتاده.
خب بکنش بنده ی خدا!!!منتظری معجزه شه با اون خط خطای روش!!!
باور کن صفحش ضد خشه،من دو ماهه دارم بدون تلقش استفاده میکنم،
هیچی روش نیفتاده.
شما دوباره برو گارمین و گوشی را از سمتی که آنتن GPS هستش
(محل سیم کارت و مموری)به سمت آسمونه باز بگیر و پیغام وصل شدن به
اینترتنو تاییدش کن و صبر کن.اگه وصل نشدی گارمینو یه بار دیگه
نصب کن.گوشیتم یه بار خاموش روشنش کن.ایشالا جواب میده.
من مي خوام اين گوشي رو بعد از كنكور بخرم (تقريبا يك ونيم ماه ديگه )
تا اون موقع آيا قيمتش پايين ميآد؟
و آيا گوشي خوبي هست؟
قيمتش چقدره الان؟
قیمت 5800 باید بین 329 تا 365 باشه
من خودم 345 خریدم، 365 هم با گارانتی اصلیشه.
گوشی واقعا خوبیه اما در درجه اول برای کسایی که به تاچ بودن صفحش عادت داشته باشن، چون حتی برای تایپ هم نیازمند کیبورد مجازی هستید، از لحاظ نرم افزاری(سیستم عامل و برنامه ها و...) و سخت افزاری (پردازنده، پشتیبانی از کارت حافظه 8 و 16 گیگ،تراشه GPS) و امکانات ارتباطی (GPRS,EDGE,HSCD,HSPDA,WLAN,Bluetooth) چیزی از رقبای متناظرش در سری N مثل N79 و N85 کم نداره جز دوربینش که 3 مگا پیکسله اما اونا 5 هستن.کیفیت عکساش هم خیلی خوب نیست، رنگای عکس یکم دلمرده هستن، ولی فیلمبرداریش با توجه به 3 مگاپیکسل بودن قابل قبوله و به صورت VGA با سرعت 30fps انجام میشه، ضمنا صداهای فیلمهای ذخیره شده هم به طرز عجیبی قویه، ضمن اینکه برنامه Voice Recording خوبی هم داره.
فکر میکنم تا اون موقع یه خورده دیگه قیمتش افت کنه چون من در چند هفته اخیر افت قیمتشو زیر نظر داشتم.تا اون موقع آيا قيمتش پايين ميآد؟
بهترین چیزی که می تونید بگیرید:
باید از آمریکا سفارش بدید بره یک کشور دیگه و از اون جا براتون پست کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای Touch Viva من حدود 30 تومن خرج ورداشت ولی فوق العاده مقاومه ضد خشه گارانتی مادام العمر داره و مهم تر از همه کل گوشی رو می پوشونه.
واقعا ارزش خریدن رو داره، خیلی جالب بود؛ از چی ساخته شده که اینقدر مقاومه؟ تازه آدم همیشه فکر میکنه فقط صفحه نمایش گوشی باید ضد خش داشته باشه،در حالی که همه سطح گوشی امکان خراش برداشتن دارن و این یه پوشش کامله.
چرا ایران ندارتش؟
Last edited by H a m e e d; 09-05-2009 at 23:27.
من امروز رفتم گوشیمو بدم برام آپدیت کنم طرف گفت ورژن 21 ایراد داره و من 20 رو برات آپدیت میکنم اما اگر حواستی 21 هم میتونم.راست میگه 21 مشکل داره؟ یونس کجائی زود جواب بده عجله دارم داداش
من با پخش فایلای wmv رو 5800م مشکل دارم، از هر 5 تا فایلی که میریزم رو گوشی، 2 تاش پخش
میشه، یکیش کلا نمیاد ، 2 تا شم فقط صداشون میاد ! کسی یه Converter سراغ داره که wmvهایی
که باهاش تبدیل میشن با گوشی کاملا سازگار باشن ؟
آقا هیچ مشکلی نداره
من هم 20 داشتم و الان هم 21
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)