تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 295 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یک دی وی دی پلیر خوب چینی یا جای دیگه میخواهم زیر 40 هزار تومان

که بتونه تمامی فرمت های دایوکس divx رو پخش کنه و همچنین لنز قوی داشته باشه که بتونه چند سالی کار کنه همچنین کیفیت تصویری بسیار خوبی داشته باشه

اگر این ابشنها رو هم داشته باشه بدک نیست

داشتن پورت hdmi
    ساپورت mkv البته بعید میدونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخ آخ بدجوري رفته تو پاچم!!
    اين 6137 دقيقا" همون چيزي بوده كه من ميخواستم. كاش همينو خريده بودم. عجب اشتباهي كردم اينو نخريدم.
    47 تومن ميداد و يك دستگاه هم بيشتر تو مغازش باقي نمونده بود. اونوقت من رفتم و اين مدل دراااااااااااز رو خريدم 45 تومن. اصلا" با سايزش حال نميكنم و اصلا" با رسيورم ست نيست.
    دلم خوش بود كه خروجي صداي 5+1 داره كه حالا ميبينم اين 6137 هم همونو داره.
    حالمو خيلي گرفتي!!
    ضمنا" مال شما SD ram و ... هم ميخونه اما براي من يه تبديل داده كه حافظه هاي جانبي رو بايد بزاري توش و بعد بزني به USB.
    آقاي QSEVEN شما هم به نظر من بهتره يك كم بيشتر هزينه كني و همين 6137 رو بگردي و پيدا كني و بخري. ضرر نميكني.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

عیب نداره Behjooei جان، اگه از پخش کنندگیش راضی هستی، برای طراحیش زیاد سخت نگیر .

QSEVEN، شما هم همینی که دوستمون پیشنهاد دادن بگیر، بد نیست نسبت به قیمتش، البته یک دی وی دی پلیر همه ی این چیزها رو که گفتید ساپورت نمیکند.
    در مورد کیفیت هم فقط برندهای معتبر.

4. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

آخ آخ بدجوري رفته تو پاچم!!
    اين 6137 دقيقا" همون چيزي بوده كه من ميخواستم. كاش همينو خريده بودم. عجب اشتباهي كردم اينو نخريدم.
    47 تومن ميداد و يك دستگاه هم بيشتر تو مغازش باقي نمونده بود. اونوقت من رفتم و اين مدل دراااااااااااز رو خريدم 45 تومن. اصلا" با سايزش حال نميكنم و اصلا" با رسيورم ست نيست.
    دلم خوش بود كه خروجي صداي 5+1 داره كه حالا ميبينم اين 6137 هم همونو داره.
    حالمو خيلي گرفتي!!
    ضمنا" مال شما SD ram و ... هم ميخونه اما براي من يه تبديل داده كه حافظه هاي جانبي رو بايد بزاري توش و بعد بزني به USB.
    آقاي QSEVEN شما هم به نظر من بهتره يك كم بيشتر هزينه كني و همين 6137 رو بگردي و پيدا كني و بخري. ضرر نميكني.
    مگه مال شما چه ایراداتی داره ؟
    ره این اس دی میخونه
    فلش هم که همشون میخونند
    این حتی گوشی را با کابل وصل کنی حافظه را میشناسه و عکسها و فیلمهاشو میخونه
    در کل راضی هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

گل محمدي جان من هم راضي هستم
    اما ترجيح ميدادم سايز كوچكتر و جمع و جور تر بگيرم تا اينكه بخوام از اين مدلهاي Slim و كشيده و باريك بگيرم كه كلي از فضاي زير تلويزيونم رو بگيره.
    در ضمن روي كارتنش يكسري مشخصات راجع به ديكدينگ هاي صوتي و ... هم زده بود كه فكر ميكنم به خروجي صدا و پخش دالبي و ... مربوط ميشه و احتمالا" يك كم حرفه اي هست(حتما" مال شما هم همينطوره) و ضمن اينكه يارو ميگفت اين 6156 ها جديدترند و اينكه يه فرق كوچولو كه با مال شما داشت اين بود كه فايلهايي رو كه از روي ماهواره ضبط كرده و روي فلش ريخته ام(با پسوند Ts ) رو مستقيما" و بدون تبديل از رو فلش ميخونه(كه البته خيلي هم مهم نيست) و يك نگراني من از محل قرار دادن سي دي يا همون سيني مخصوص سي دي هست كه خيلي باريك و شكننده و تق و لقه.
    كلا" بد نيست نسبت به قيمتش.
    حالا اگه شد چند تا عكس ازش ميزارم.(راستي همينجا عكسها رو آپلود كنم؟ اصلا" چجوري لابلاي نوشته هام ميتونم عكس بزارم؟؟)
    ياشاسين هامي آذربايجان اوشاغلاري.

7. این کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

گل محمدي جان من هم راضي هستم
    اما ترجيح ميدادم سايز كوچكتر و جمع و جور تر بگيرم تا اينكه بخوام از اين مدلهاي Slim و كشيده و باريك بگيرم كه كلي از فضاي زير تلويزيونم رو بگيره.
    در ضمن روي كارتنش يكسري مشخصات راجع به ديكدينگ هاي صوتي و ... هم زده بود كه فكر ميكنم به خروجي صدا و پخش دالبي و ... مربوط ميشه و احتمالا" يك كم حرفه اي هست(حتما" مال شما هم همينطوره) و ضمن اينكه يارو ميگفت اين 6156 ها جديدترند و اينكه يه فرق كوچولو كه با مال شما داشت اين بود كه فايلهايي رو كه از روي ماهواره ضبط كرده و روي فلش ريخته ام(با پسوند Ts ) رو مستقيما" و بدون تبديل از رو فلش ميخونه(كه البته خيلي هم مهم نيست) و يك نگراني من از محل قرار دادن سي دي يا همون سيني مخصوص سي دي هست كه خيلي باريك و شكننده و تق و لقه.
    كلا" بد نيست نسبت به قيمتش.
    حالا اگه شد چند تا عكس ازش ميزارم.(راستي همينجا عكسها رو آپلود كنم؟ اصلا" چجوري لابلاي نوشته هام ميتونم عكس بزارم؟؟)
    ياشاسين هامي آذربايجان اوشاغلاري.
    والا این خودش بزرگ هست
    مگه مال شما بزرگتر از اینه ؟؟
    اینم فکر کنم ts باز نمیکنه
    کلا ts فرمت گندیه
    خودم یه ----- خریدم که mpeg2 رکورد میکنه و راحت شدم
    اون سینی دی وی دی هم مال اینم کمی سوسول به نظر میرسه

9. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض سلام

دوستان میتونن کمک کنن راجع به انتخاب بین samasung bd - c 6900 و lg bx 580 . دومی خصوصیات شبکه و مالتی مدیای بهتری داره و اولی هم نظرات مثبتی راجع بهش شنیدم . در ضمن هر دو 3d هستند . دوستانی که هر کدوم رو داشتند میتونند مزایا و معایب رو توضیح بدن ؟ کیفیت تصویر و ساپورت فرمت های مختلف الویت اولمه . ممنون .

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

سلام دوستان
    دنبال یک DVD پلیر هستم تا قیمت 150 هزار تومان از دبی

میخوام USB خور باشه و فرمت های زیادی رو ساپورت بکنه مخصوصا زیرنویس فارسی

چیزی هست؟

12. این کاربر از satttanism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان میتونن کمک کنن راجع به انتخاب بین samasung bd - c 6900 و lg bx 580 . دومی خصوصیات شبکه و مالتی مدیای بهتری داره و اولی هم نظرات مثبتی راجع بهش شنیدم . در ضمن هر دو 3d هستند . دوستانی که هر کدوم رو داشتند میتونند مزایا و معایب رو توضیح بدن ؟ کیفیت تصویر و ساپورت فرمت های مختلف الویت اولمه . ممنون .
    از c6900 سامسونگ آقاي برزين در تحليل LX83 تعريف كردند! حتما يه چيزي بوده كه ايشون گفتند خوبه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال sub-zero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    نمیدونم...!

پيش فرض

سلام ... راستش هرچی پست ها رو بیشتر خوندم بیشتر گیج شدم !

اول میخوام بدونم این دستگاه های پخش کننده بلوری دیویدی هم پخش میکنند ؟
    اگه پخش میکنند که یک یا دو مدل بلوری پلیر معرفی کنید که از نظر کارایی و قیمت مناسب و معقول باشه... یکی زیر 100 و یکی هم بالای 100 هزار تومن...
    که البته پورت یو اس بی هم داشته باشه...

و اینکه یکی دو مدل دیویدی پلیر دارای پورت یو اس بی هم معرفی کنید...یک مدل ارزونترینش و یکی هم مناسب ترینش از لحاظ کارایی و قیمت...

یه چیزی هم میخواستم بگم.. از دوستان همکار و مدیرای این بخش یا هر کسی که سر رشته داره تو این زمینه
    ماشاالله این همه پست و تاپیک واسه این سوالات زده شده یه نفر یا یه گروه که تخصص دارن تو این زمینه بیان یه تاپیک بزنند و مهمش کنن و قفلش هم کنند و هر محصولی از هر شرکتی میاد با عکس و توضیحات و کارایی و خلاصه کامل بذارن تا خیلی راحت در دسترس باشه و دادن اطلاعات به کاربرها هم خیلی کاملتر و جامع تر باشه و میشه گفت هر کس قبل از زدن پست بره اونجا رو چک کنه و بعد اگه سوالی داره بیاد اینجا بپرسه و دوستان راهنمایی کنن...
    اگر این کار عملی بشه خیلی خیلی عالی مشه...

البته شاید هم همچین تاپیکی باشه و من ندیده باشم که در این صورت ممنون میشم لینکش رو برام بذارید...

پیشاپیش...ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •