تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 502 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من الان حدود یک ماه هست که این لپ تاپ رو دارم و ازش راضیم البته یک ماه زمان کوتاهی برای اینکه عیب هاشو بگیم اما تا الان کاملا ازش راضیم و هیچ موردی نداره
    فقط باید توجه کرد که لپ تاپ های اچ پی بیش از حد داغ میکنن و باید از یک کول پد استفاده کنید
    از نظر سرعت وکارایی عالیه تا حالا به هیچ وجه کم نیاورده
    به نظر من مدل خوبیه
    این کول پد چیه ابعادش چقدره دست و پاگیر نیست قیمتش چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این کول پد چیه ابعادش چقدره دست و پاگیر نیست قیمتش چنده؟
    کول پدی که من دارم مدل notepal x2 هست و در زیر مشخصاتش هست برای قیمتش هم بهت پیام میزین که از کدام نمایندگی دریا کامپیوتر ارزان تر بگیری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان سلام
    یه مشکل برای باتری لپتاپ پیش اومده بود
    از وقتی 7 نصب کردم میزنه برق وصله و مینویسه درحال شارژ ولی رو صفر میمونه
    تو سایت خود hp هم رفتم دیدم خیلی از مدلای دیگه هم این مشکل رو داشتن کسی میتونه کمکی بکنه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه
    به نظر دوستان dv6-1390لپ تاپ خوبیه؟کانفیگش چطوره؟ساخت کجاست؟کیفیتش خوبه؟
    واسه کار با نرم افزارهایautocad و protel DXP و protel 99 +بازی(زیاد)میخواهم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

کول پدی که من دارم مدل notepal x2 هست و در زیر مشخصاتش هست برای قیمتش هم بهت پیام میزین که از کدام نمایندگی دریا کامپیوتر ارزان تر بگیری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    روزبه جان اگه میشه به منم بگو کجا ارزونتر میشه cool pad cool master خرید

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوستان این سری حدیدای HP چه طورن؟ همین envyها. بعد شما کدوم مدلشو پیشنهاد میدید؟ تا 2تومن. یه خورده بالاتر هم باشه اشکالی نداره.
    تو تاپیک مشاوره گفتم ولی کسی حال نداد!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام .
    من یک لب تاپ hp dv3 خریدم با ویندوز وستا که قابلیت update به ویندوز 7 را دارد . ولی برای update که به سایت hp می رویم انتخاب کشور دارد که کشور ایران جزو آن ها نیست من کدام کشور را انتخاب کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض نیازمند پاسخ فوری!!!

دوستان من هم گوش شیطون کر قصد دارم 2020 بگیرم، ولی در مورد گارانتی اچ پی میخواستم بدونم و توی تاپیک هم چند دفعه چند تا از دوستان سوال کردن و کسی جواب درست و کاملی نداده، الان من میخوام در مورد گارانتی اچ پی سوال کنم و امیدوارم این دفعه دوستانی که اطلاعات دارن ما رو بی نصیب نذارن!!
    کلا به جز مای اچ پی و ایران اچ پی که مثلا نمایندگی رسمی هستن، توی پایتخت چند تا گارانتی دیگه هم رویت کردم!!! حالا من اسم همه گرانتیایی که تا به حال شنیدم رو میگم دوستان در مورد خدمات و مشتری مداری و... هر کدوم اطلاعاتی دارن بگن به یه جمع بندی کلی برسیم، اگرم از همه اطلاعاتی ندارید مشکلی نیست، حداقل از شرکتی که خودتون ازش استفاده میکنید اطلاعاتی بدید که ببینیم کدوم حرف میزنه کدوم عمل میکنه:

ایران اچ پی
    مای اچ پی
    ارتاک
    همراه پردازش
    شبکه پردازان
    رایانه همراه
    نوتالی
    و البته یه دونه هم دات کام بود که بهش نمیومد درست حسابی باشه

و به جز گارانتی سه تا سوال دیگه هم در مورد 2020 داشتم:
    یکی اینکه آخر این مدل مودم داره یا نه؟ یه جا میگه داره، یه جا میگه نداره، کلا هر کی یه سازی میزنه، ولی با توجه به چیزی که خودم نگاه کردم به نظر میرسه نداره!!
    و در مورد واسطه ضبط ویدئویی IEEE 1394 FireWire® Interface چیه که توی مای اچ پی زده نداره؟ (در حالی که مدلایی مثه 1225 و اچ دی ایکس دارن). این مگه با همون 1394 فرقی داره؟
    یه سوال دیگه هم در مورد شبکه بی سیم هستش، هر کدوم از حروف a/b/g/n که استفاده میشن چه معنایی داره و 2020 کدومارو داره؟

دوستان خیلی عذر میخوام که طولانی شد، ممنون میشم ما رو در اطلاعاتتون سهیم کنید...
    خیلی ممنون از این همه محبتی که نسبت به بنده حقیر دارید

بچه ها من فردا میخوام 2020 رو بگیرم تموم شه بره، ولی هنوز در مورد گارانتیاش دو دلم، جون مادر کریم کورانی راهنماییم کنید از دو دلی درم بیارید!!!

در نهایت پس از مقایسه های پیچیده و طاقت فرسا!!! گزینه های باقی مونده به 5 تقلیل پیدا کرد:

ایران اچ پی
    مای اچ پی
    همپارد
    رایانه همراه
    نوتالی

خواهشا نظرتون رو در مورد هر کدوم بگید آخر بفهمم چی کار باید بکنم. این که میگم بفهمم چی کار کنم یعنی ایران که این اچ پی با تفاوت قیمت حدود صد و خورده ای هزار تومنیش با بقیه ارزش داره بگیری یا با توجه به اینکه هیچ کدوم رسما نمایندگی اچ پی نیستن خدماتشون فرق نداره؟ و البته من خودم نظرم رو همپارد و رایانه همراهه، کسایی که اطلاع دارن بگن ببینیم قابل اعتماد هستن یا نه (به خصوص اینکه رایانه همراه میگه سری جدید 2020 آورده که خودش مودم داره!!)

حداکثر 18 ساعت دیگه وقت دارما، خواهشا این دفعه ناامیدم نکنید...
    Last edited by Karmokh; 16-01-2010 at 01:35.

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی ممنون از این همه محبتی که نسبت به بنده حقیر دارید

بچه ها من فردا میخوام 2020 رو بگیرم تموم شه بره، ولی هنوز در مورد گارانتیاش دو دلم، جون مادر کریم کورانی راهنماییم کنید از دو دلی درم بیارید!!!

در نهایت پس از مقایسه های پیچیده و طاقت فرسا!!! گزینه های باقی مونده به 5 تقلیل پیدا کرد:

ایران اچ پی
    مای اچ پی
    همپارد
    رایانه همراه
    نوتالی

خواهشا نظرتون رو در مورد هر کدوم بگید آخر بفهمم چی کار باید بکنم. این که میگم بفهمم چی کار کنم یعنی این که این اچ پی با تفاوت قیمت حدود صد و خورده ای هزار تومنیش با بقیه ارزش داره بگیری یا با توجه به اینکه هیچ کدوم رسما نمایندگی اچ پی نیستن خدماتشون فرق نداره؟ و البته من خودم نظرم رو همپارد و رایانه همراهه، کسایی که اطلاع دارن بگن ببینیم قابل اعتماد هستن یا نه (به خصوص اینکه رایانه همراه میگه سری جدید 2020 آورده که خودش مودم داره!!)

حداکثر 18 ساعت دیگه وقت دارما، خواهشا این دفعه ناامیدم نکنید...
    دوست عزیز من ایران اچ پی توصیه میکنم چون با گارانتی 18 ماه فقط 60-70 هزار تومن(شاید هم کمتر) از گارنتی های یک ساله دیگه گرون تره رایانه همراه هم گارانتی خوبیه . مادیران هم جدیدا hp گارانتی میکنه که سابقه خوبی در خدمات پس از فروش داره وتویه اکثر شهرستان ها هم نمایندگی داره .
    همپارد هم نمی شناسم!

10. این کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز من ایران اچ پی توصیه میکنم چون با گارانتی 18 ماه فقط 60-70 هزار تومن(شاید هم کمتر) از گارنتی های یک ساله دیگه گرون تره رایانه همراه هم گارانتی خوبیه . مادیران هم جدیدا hp گارانتی میکنه که سابقه خوبی در خدمات پس از فروش داره وتویه اکثر شهرستان ها هم نمایندگی داره .
    همپارد هم نمی شناسم!
    1- مادیران قیمتش چنده؟ من شنیده بودم 1.680 میده که اگه این باشه خیلی گرونه!!!

2- رایانه همراه خوبه یعنی چی؟ یعنی میشه بهش اعتماد کرد که اگه مشکلی برات پیش اومد کارتو راه بندازه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •