منم دنبال clip + هستم، واقعا هیچ جا تو ایران موجود نیست ؟!
از سایر برندها پلیر سبک و خوش کیفیت چی پیشنهاد میکنید ؟
منم دنبال clip + هستم، واقعا هیچ جا تو ایران موجود نیست ؟!
از سایر برندها پلیر سبک و خوش کیفیت چی پیشنهاد میکنید ؟
سوال داشتم برای همین مدل Clip چه شارژری میشه تهیه کرد هر شارژی که usb سرخود باشه میشه ؟
چرا پلیر کوچیک خوب هست ولی خوب + clip واقعا پلیر عجیبی هست .
حیف که نیست.
تو لیست زیر پلیر های ارزون قیمت خوبی از کوون و ای ریور به چشم میخوره شاید به کارد بیاد به وفور هم یافت میشه و پشتیباتی خوبی هم داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله هر شارژ USB مثل شارژ موتورولا یا سامسونگ یا میتونه هر شارژر متفرقه هم جوابگو باشه.
Last edited by peaceful1; 16-09-2010 at 10:50.
ممنون، نظرتون در مورد iRiver N15 چیه ؟
هم سبک و شیک هست و هم مشخصات مناسبی داره. البته یه مقدار گرونه! 4 گیگش حدود 80 هست که بازم نسبت به قیمت جهانیش بد نیست.
من که دل به دریا زدم همین Clip رو سفارش دادم امیدوارم خوب کار کنه
بهرحال ممنون از راهنمایی شما
من هم امیدوارم بکارت بیاد.
این مدل خیلی شناخته شده نیست چون مخصوص بازار شرق آسیا هست و فقط تو سایت کره ایی و ژاپنی آی ریور میشه پیدا کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر من هم مدل خوبی هست ولی مدل هایی دیگه مثل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
cowon E2
sansa clip
میشه پیدا کرد که هم که هم قیمت مناسبی دارند و هم کارایی خوبی دارند(جوابشون رو پس دادند.)
بله همینطوره.
گویا کنترلش هم لمسی هست. یک سیستم صوتی خاص iriver هم درش بکار رفته، باز شما بهتر میدونی چقدر واقعا میتونه در کیفیت تاثیر داشته باشه.
راستش clip مشکلش اینجاست که فرمت های کیفیت بالا رو پشتیبانی نمیکنه. اگر clip plus پیدا میشد بدون تردید میگرفتم، اما اینا که تو بازار هست مدلهای قدیمی هستن.
E2 رو هم دیروز چک کردم، چیز جالبی نبود. امکان ساخت playlist و مرتب سازی و ... که اصلا نداره و نمیتونه بصورت صوتی اسامی قطعات رو بخونه. در واقع کاملا کور هست و باید بذاری همه ی ترک ها پشت سر هم پخش بشن. در مرورهای انجام شده گفته شده بود که نسبت به سایر محصولا cowon کیفیت صدای چندان جالبی هم نداره.
Last edited by navid_k; 16-09-2010 at 15:57.
آقا من از سرچ سایت استفاده میکنم اصلا نمیبینم چیزی در مورد S9 نوشته شده باشه ... پس جرا هیچکی در موردش اینجا ننوشته .. شاید سرچ سایت مشکل داره نمیدونم
Last edited by Gilopa; 16-09-2010 at 16:29.
این مشکل کلیپ خیلی راحت قابل حل دوست من ROCKBOX روش بریز بجز فرمت هایی که + clip پشتیبانی میکنه فرمت های دیگه ایی مثلacc و چند فرمت اضافی هم شامل خواهد شد.
مشخصات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله به نظر میاد همونطوری هست که میگید.
ولی من سیستم صوتی بخصوص توش ندیدم هر چی جستجو کردم چیز خاصی ندیدم.
مهم اینه که شما خوشت بیا و ببینی که به کارت میاد و به نظر میاد که این طور هست خوب همین فکر کنم مناسب شما باشه.
نه سرچ تو فرم سخته وگرنه کلی چیز دربارش گفته شده.
اگه دنبال چیز خاصی هستی بگو.
دنبال این هستم بدونم مثل xfi 2 برای ساخت پلی لیست دردسر نداره که ؟ نیاز به نرم افزار خودش داره ؟نه سرچ تو فرم سخته وگرنه کلی چیز دربارش گفته شده.
اگه دنبال چیز خاصی هستی بگو.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
کلا در حال حاضر s9 رو میشه قبل از j3 بهترین محصول کوون دونست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)