تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 577 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

طبق برنامه اواخر ماه آینده ی میلادی بیرون خواهد آمد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی شما تا آن زمان 2ماه زمان دارید؟! می تونید فعلا به یاد گرفتن تئوریک مشغول بشید و بعد اون نسخه رو بگیرید(یعنی سفارش حال رو لغو کنید) یا هم می تونید این نسخه رو بگیرید چون خوشبختانه مشکلاتش هم حل شده و پایداریش نسبتا بالا رفته، و از هنگ ها و مشکلات دیگه خبری نیست.
    دیگه انتخاب با خودتون هست.
    من از سیستم پرداخت استفاده کردم.حالا چه جوری سفارشم رو لغو کنم؟(وضعیت سفارش هم هنوز معلق

هست.یعنی هنوز بسته رو به پست هم تح.یل ندادن.)

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

من از سیستم پرداخت استفاده کردم.حالا چه جوری سفارشم رو لغو کنم؟(وضعیت سفارش هم هنوز معلق

هست.یعنی هنوز بسته رو به پست هم تح.یل ندادن.)
    دقیقا که الآن یادم نمی آید، آخرین باری که من سفارش دادم به زمان 6.10 بر می گرده فکر کنم، ولی یادم هست برای کنسل کردن سفارش هم گزینه ای بود.

در ضمن شما راهی دیگر هم دارید! و اون خرید از فروشگاههای اینترنتی هست مانند:
    کد:
    که انصافا فکر نکنم قیمت مثلا 700 تومان پولی باشه که بخواهید بخاطرش برید و از سفارش رایگان کنونیکال استفاده کنید، یکبار دیگه خیلی قبل ها هم گفته شده بود، که دوستانی که توانایی دانلود دارند لطفا دانلود کنند و دوستانی که توانایی ندارند با پرداخت ناچیز 700 تا نهایتا 2000 تومان سی دی رو تهیه کنند، و اجازه بدهند دوستانی که واقعا نیازمند این سرویس رایگان هستند از اوون بهره ببرند.
    باز البته با خودتون هست ولی فکر می کنم فعلا یک 8.04 بخرید و حتی اگر خواستید سفارش بدید نگارش بعدی رو سفارش بدید

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

دقیقا که الآن یادم نمی آید، آخرین باری که من سفارش دادم به زمان 6.10 بر می گرده فکر کنم، ولی یادم هست برای کنسل کردن سفارش هم گزینه ای بود.

در ضمن شما راهی دیگر هم دارید! و اون خرید از فروشگاههای اینترنتی هست مانند:
    کد:
    که انصافا فکر نکنم قیمت مثلا 700 تومان پولی باشه که بخواهید بخاطرش برید و از سفارش رایگان کنونیکال استفاده کنید، یکبار دیگه خیلی قبل ها هم گفته شده بود، که دوستانی که توانایی دانلود دارند لطفا دانلود کنند و دوستانی که توانایی ندارند با پرداخت ناچیز 700 تا نهایتا 2000 تومان سی دی رو تهیه کنند، و اجازه بدهند دوستانی که واقعا نیازمند این سرویس رایگان هستند از اوون بهره ببرند.
    باز البته با خودتون هست ولی فکر می کنم فعلا یک 8.04 بخرید و حتی اگر خواستید سفارش بدید نگارش بعدی رو سفارش بدید
    من هم هم هین کارو کردم دیگه. از Sito سفارش دادم.سیتو هم برای فرستادن محصولش به من از پرداخت

استفاده کرد.

قیمت هم 700 تومن نیست.1200 تومان خود DVD هست و 1000 تومان هم هزینه ی پست که جمعا میشه

2200 تومان.(من که اینا برام پوا نیست.ولی فقط مسخواستم بگم 700 تومن هم نست.چرا ما رو گول میزنید؟

(شوخی بودا ) )

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

من هم هم هین کارو کردم دیگه. از Sito سفارش دادم.سیتو هم برای فرستادن محصولش به من از پرداخت استفاده کرد.
    قیمت هم 700 تومن نیست.1200 تومان خود DVD هست و 1000 تومان هم هزینه ی پست که جمعا میشه
    2200 تومان.(من که اینا برام پوا نیست.ولی فقط مسخواستم بگم 700 تومن هم نست.چرا ما رو گول میزنید؟
    (شوخی بودا ) )
    پس اصلا من کلا قضیه رو اشتباه گرفتم! من فکر کردم شما از سیستم ارسال رایگان خود شرکت کنونیکال استفاده کردید!
    اگر نه که خوب چرا که نه، به نظر من داشتن نسخه ی حال و بعد مقایسه با نسخه ی بعد خودش کلی آموزش هست، ضمن اینکه اوبونتو یک مسیری که پیش گرفته این هست که اصولا نسخه های جدید تا یک دو سه ماه نگذره و بروزرسانی هاش بیرون نیاد پایداری خوبی نداره (لااقل در گنوم، چون دوستان در kde تجربه دیگری داشتند) به همین دلیل شاید اصلا از نسخه ی جدید خوشتون نیاد و بخواهید از قدیمی ها استفاده کنید.

قیمت هم، انصافا من تا حالا از این سایتها خرید نکردم! اون قیمت هم که گفتم عینا قیمتی هست که در لینک بالا گفته حالا اگه متفاوت هست یا تکس و سرویس و پست و اینها هم میاد روش دیگه باید ساخت!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

من اوبونتو نصب کردم ولی یه مشکلی با قسمت پکیج های آماده دارم که خود اوبونتو داره و در قسمت add/remove isj هست.
    من هر کدومو میخوام نصب کنم میگه این واسه i386 نیست و شما باید سخت افزار خاصی داشته باشید!
    جرا؟
    من مگه اوبونتو مخصوص i386 رو نصب نکردم؟
    من الان با این وضعیت باید تمامی نرم افزارها مثل mplayer رو دوباره دانلود کنم؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خروجی این دستورو بزار:
    cat /etc/apt/resource.list
    متن ارور رو هم بزار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خروجی این دستورو بزار:
    متن ارور رو هم بزار
    no such file or directory

وقتی میرم تو قسمت add/remove وقتی رو یه application کلیک میکنم اون \ایین تو توضیحات مینویسه:
    This application is provided by the Ubuntu community.
    --------- cannot be installed on your computer type (i386). Either the application requires special hardware features or the vendor decided to not support your computer type.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

no such file or directory

وقتی میرم تو قسمت add/remove وقتی رو یه application کلیک میکنم اون \ایین تو توضیحات مینویسه:
    This application is provided by the Ubuntu community.
    --------- cannot be installed on your computer type (i386). Either the application requires special hardware features or the vendor decided to not support your computer type.
    خروجی این دستورو بزار:
    متن ارور رو هم بزار
    دستور رو به شکل زیر تغییر بدید:

cat /etc/apt/sources.list

و آیا شما نسخصه درست رو نصب کردید؟ به نظر میاد سیستم داره سعی می کنه یک بسته ی ۶۴bit رو روی سیستم شما که ۳۲bit هست نصب کنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دستور رو به شکل زیر تغییر بدید:

cat /etc/apt/sources.list

و آیا شما نسخصه درست رو نصب کردید؟ به نظر میاد سیستم داره سعی می کنه یک بسته ی ۶۴bit رو روی سیستم شما که ۳۲bit هست نصب کنه!
    سلام

من درست نصب کردم! ۳۲ بیتی نصب کردم ولی این برنامه هایی که تو add/remove هست بیشترش واسه i386 نیست!
    یه مشکل دیگه با فایرفاکس دارم و اونم اینه که اصلا buttonهای back,forward,reload,stop کار نمیکنه حتی سیستم history هم فعال نیست و همه url ها \اک میشن.
    البته نسخه اش بتا۳ هست.

اینم ارور:
    #
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

من درست نصب کردم! ۳۲ بیتی نصب کردم ولی این برنامه هایی که تو add/remove هست بیشترش واسه i386 نیست!
    یه مشکل دیگه با فایرفاکس دارم و اونم اینه که اصلا buttonهای back,forward,reload,stop کار نمیکنه حتی سیستم history هم فعال نیست و همه url ها \اک میشن.
    البته نسخه اش بتا۳ هست.
    خروجی دستور :
    uname -a
    بگزارید
    و االبته یکبار هم sudo aptitude update رو هم اجرا کنید.
    و آیا این ارور در هنگام نصب برنامه در synaptic هم داده میشه؟
    Last edited by taia; 25-09-2008 at 20:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •