ورژن گوشی شما چیه؟ اگه djhj4 هست که اصلاً آپدیت نمیخاد و اگه djhj1 هست فعلاً مثل اینکه سرورشون خرابه نمیشه آپدیتش کرد باید صبر کنید
ورژن گوشی شما چیه؟ اگه djhj4 هست که اصلاً آپدیت نمیخاد و اگه djhj1 هست فعلاً مثل اینکه سرورشون خرابه نمیشه آپدیتش کرد باید صبر کنید
نه بخدا چند جا بردم به خصوص تو يه جايي كه تو اين جور كارا خيلي معروف بود گفت كه هنوز فايلهاي فلش نيومده البته من تو اصفهان هستم .
حالا كسي راه حلي بلد نيست كه خودم بتونم فارسيش كنم يا حداقل برنامه اي هست كه بتونم باهاش sms فارسي بفرستم چون فارس يشدن گوشي رو فقط برا sms ميخوام
بیا تهران برو ماکروتل(خ جمهوری بعد از رفاه)بده واست فلش کنن واسه september 2008
سلام دوستان من امروز S8300 گرفتم طی چند روز آینده مقایسه دوربینشو با I8510 قرار میدم
مبارك باشه اقا بهادر
اگه ممكنه يه بررسي كامل ازش بذارين نه فقط دوربين. و نظرتون رو در مورد نكات مثبت و منفيش بگين.
فكر كنم به درد خيليا بخوره.
ممنون
سلام دوستان
لطفا دوستانی که جدیدا این گوشی رو گرفتند و همچنین رفقای قدیم بگن وضعیت باطری در چه حالیه؟
البته میدونم که حسن جان باطریش خوبه منظورم بقیه دوستان هست.
مطمئنی 16 گیگ این قیمته؟ با 8 گیگ اشتباه نگرفتی؟
تا اونجایی که من میدونم 16 گیگ گارانتی اصلی نداره و این قیمتها بهش میخوره که برای 8 گیگ باشه
من گوشیمو زدم داغون کردم بعد اومدم مستر ریستش کردم باتریش دوباره خراب شد دیگه دادمش تعمیر و فعلاً هنوز بهم ندادنش وقتی گرفتمش هیچ کاری نمیکنم فقط power saving و خاموش میکنم و نتیجرو میگم
پسر عموی من هم که گرفته ازش راضیه .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
چند اون وقت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)