يه جا هست بايد بري به BIG TOWN اونجا بايد چي كار كنيم
يه جا هست بايد بري به BIG TOWN اونجا بايد چي كار كنيم
DLC ها رو بازی نکردم
راستی دوستان اگه برای اون تفنگه که در کنار آدم فضایی پیدا کردین تیر خواستین یه جای دیگه از منطقه هم تیرش پیدا میشه
شمال شرقی نقشه ، برید به سمت منطقه ی president dave بعد یه کم که بیاید به سمت جنوب ، یه ایستگاه برق هست که اونجا خشاب های اسلحه ریخته روی زمین
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
باید دو نفرو از یه جای دیگه که خودش میگه کجا ، نجات بدی
به اسم های red و shorty از دست super mutant هاو برشون گردونی به big town ، البته اگه به paradise falls رفته باشی میتونی اون red رو اسیر کنی اگه نرفتیم که هیچی
فكر كنم اين بالا دوستمون جواب دادن...اگر نه كه دقيقتر بگو تا اگه تونستم كمك كنم...![]()
برادران اگر انگلیسیتون در حده معمولی هست که سر در بیارید پیشنهاد میکنم حتما از گیم اسپات راهنماهاش رو بگیرید
چون بعضی side quest ها رو معمولی خیلی سخت میشه پیدا کرد از طرفی هم بعضی مراحل باید قبل از کارهای دیگه انجام بشن وگرنه دیگه نمیتونید انجامشون بدید
از وارد كردن آخرين كد كه پروژه آب هاي خياط فعال بشه يا شما ميميريد يا دختر ليونز.به واسطه يه DLC بعد دموي آخر بازي ميزنه 2 هفته بعد و بازي ادامه پيدا ميكنه.وقتي ادامه پيدا ميكنه من نميتونم توي بازي كاري كنم.اگه دختر ليونز كد رو وارد كرده باشه توي يه اتاق ادامه پيدا ميكنه توي سياتل كه خود الدر ليونز مياد و مثل برج زهر مار فقط منو نيگا ميكنه اگه من كد رو وارد كرده باشم توي يه اتاق بيدار ميشم كه روي يه تخت دارم به سختي نفس ميكشم.
بچه ها منم یه دونه DLC گرفتم
چی کارش باید کنم؟
باید اول بازی رو نصب کنم بعد اینو روش نصب کنم؟
سیو های قبلی رو باید بریزم یا داستانش جداس؟
شما اول اينكه dlcشما فايل نصبي هست يا يه سري فايل با پسوند esm-bsa مثلا(Anchorage.esm--Anchorage-main.bsm--Anchorage Sounds.bsm)اگه فايل نصبي هست كه توي محل نصب بازي اصلي نصبش كنيد اما اگه چندتا فابل مثل بالا هست بايد كپي كنيد توي فلدر DATA توي پوشه اصلي بازي.مثلا(G:\[Games]\Fall Out 3\Data)و بعد اينكه اينكارا رو انجام دادي Falloutluncher رو اجرا كنيد.گزينه سوم Data Files هست بريد توي گزينه سوم و همه تيك ها رو بزنيد.(خودش Fall out 3 رو تيك زده و با توجه به اسم DLC بايد تيك بزنيد.مثلا يه اسم جديد با نام Operation Anchorage اضافه شده.)
مرسی برادر
حالا تغییراتش در چه حده؟
معمولیه
ارزشه نصب بازی رو داره؟
فقط یه ماموریت اضافه میکنه؟
توی داستان کلی بازی ورژن اصلی تغییر میده یا نه فقط یه چیزی جدا اضافه میکنه؟
شرمنده سوال پیچ شد![]()
میگم اگر اون آدمای اطراف رو بکشی چی میشه...(...!)نمی کنم بهشون تیر بزنم!!!
معمولا هر DLC يه سري ماموريت جديد تفنگ يا لباس جديد باز ميكنه.مثلا يه DLC يه لباس باز ميكرد ميشد باهاش كاملا غيب شد!
توي داستان اصلي تغيير ايجاد نميكنند ولي يه DLC بازي رو بعد از پايان اصلي بازي ادامه ميده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)