تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 1135 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کسی کامارو دوست داره؟

Last edited by amiva; 06-12-2009 at 16:10.

2. 4 کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها چي ميشد من امشب ميخوابيدم فردا صبح كه پا شدم به جاي ماشين خودمون اين بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اينو ميخوام
    سلام..
    آرزوی جالبیه!!اما احتمالا وقتی خانواده اونو میدیدند تحویلش میدادند تا بجاش یک پژو بگیرن!!!
    قدر اینها را هرکسی نمیدونه..
  4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان اولا خواهش میکنم عکسها رو ریسایز کنید و توی انجمن قرار بدید تا لود شدن صفحات برای تمام دوستان آسان باشه و اگعه میخواین کیفیت خوب تصاویر زیباتون از بین رنه خواهشا لینک قرار بدید ممنونم ازتون
    و اما بحث اصلی توی تاپیک بازسازی کامارو بود این که فرق کاماور های تیپ مختلف چی هستش
    اونجا هم گفتم Z28 قویترین مدل کامارو بوده که با موتورهای 400 و بالاتر عرضه میشده در واقع یک ماسل واقعی به حساب می اومده
    الان اینجا یه بحثی پیش میاد به چه ماشینهایی ماسل گفته میشد و چه مشخصاتی یک ماشین آمریکایی که عمدتا کوپه بودن رو توی این گروه قرار میداده
    چون ماسلها مختص یک گروه مثلا پونی ها نبودن .به فرض چارجر یه ماشل بوده ولی یه پونی نبوده بلکه یه کوپه لوکس بزرگ بوده یا ریوریا نسل دوم ماسل بوده و یه کوپه بزرگ چلنجر هم یه پونی بوده و تو مدلهای خاصی ماسل به حساب می اومده مثل مدل همی 360 من میخوام روی این بحث کنبک که کدوم مشخصات سبب میشده که مدل خاصی از یه ماشین توی این گروه قرار میگرفتن.

6. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اولا خواهش میکنم عکسها رو ریسایز کنید و توی انجمن قرار بدید تا لود شدن صفحات برای تمام دوستان آسان باشه و اگعه میخواین کیفیت خوب تصاویر زیباتون از بین رنه خواهشا لینک قرار بدید ممنونم ازتون
    و اما بحث اصلی توی تاپیک بازسازی کامارو بود این که فرق کاماور های تیپ مختلف چی هستش
    اونجا هم گفتم Z28 قویترین مدل کامارو بوده که با موتورهای 400 و بالاتر عرضه میشده در واقع یک ماسل واقعی به حساب می اومده
    الان اینجا یه بحثی پیش میاد به چه ماشینهایی ماسل گفته میشد و چه مشخصاتی یک ماشین آمریکایی که عمدتا کوپه بودن رو توی این گروه قرار میداده
    چون ماسلها مختص یک گروه مثلا پونی ها نبودن .به فرض چارجر یه ماشل بوده ولی یه پونی نبوده بلکه یه کوپه لوکس بزرگ بوده یا ریوریا نسل دوم ماسل بوده و یه کوپه بزرگ چلنجر هم یه پونی بوده و تو مدلهای خاصی ماسل به حساب می اومده مثل مدل همی 360 من میخوام روی این بحث کنبک که کدوم مشخصات سبب میشده که مدل خاصی از یه ماشین توی این گروه قرار میگرفتن.

من نتونستم مقیاسی برای جداسازی ماسل ها از ماشین های عادی پیدا کنم.. چون تنها لیستی از ماسل ها وجود داره..

ولی اطلاعات مختصر که همه می دونیم اینه که : ماسل ها ماشین های آمریکایی فوق العاده قدرمتمند هستند. ماسل ها ارزون هستند.. دو در هستند.. دفرانسیل عقب هستند... ماسل ها ماشین هایی هستند عضلانی بودن ازشون مشخص هستش..

(ماشین های ماسل ماشین های کوچک با موتور های بزرگی هستند که از فلسفه HotRoad ساخته شدند.)

همچنین ماسل ها ماشین هایی هستند که به قطعه ی اضافی دیگه ای برای تقویت بیشتر نیاز ندارند...

ماسل ها ماشین هایی هستند که به طور استاندارد با قدرتمند بوده و از استایل ماشین های معروف استفاده می کنند..

با این تفاسیر جداسازی ماسل ها از ماشین های عادی خیلی راحت تر میشه..

8. 4 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نتونستم مقیاسی برای جداسازی ماسل ها از ماشین های عادی پیدا کنم.. چون تنها لیستی از ماسل ها وجود داره..

ولی اطلاعات مختصر که همه می دونیم اینه که : ماسل ها ماشین های آمریکایی فوق العاده قدرمتمند هستند. ماسل ها ارزون هستند.. دو در هستند.. دفرانسیل عقب هستند... ماسل ها ماشین هایی هستند عضلانی بودن ازشون مشخص هستش..

(ماشین های ماسل ماشین های کوچک با موتور های بزرگی هستند که از فلسفه HotRoad ساخته شدند.)

همچنین ماسل ها ماشین هایی هستند که به قطعه ی اضافی دیگه ای برای تقویت بیشتر نیاز ندارند...

ماسل ها ماشین هایی هستند که به طور استاندارد با قدرتمند بوده و از استایل ماشین های معروف استفاده می کنند..

از سال 1960 تا 1972 در دیترویت تولید شده اند..

با این تفاسیر جداسازی ماسل ها از ماشین های عادی خیلی راحت تر میشه..

10. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    ضمن تبریک عید ولایت و امامت بر دوستان عزیز...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by TopGear; 06-12-2009 at 12:14.

12. 2 کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان، عید غدیر بر شما ایرانی ها مبارک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از amiva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خدایا برسون یه دو سه تا ماسل!

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید پاپتی میپرم وسط یحثتون.
    میخواستم بدونم میشه کامارو وارد کرد؟ البته جدیدش
    از اینا:

تو یکی دو تا سایت قیمتشو دیدم حدود 25-6هزار تا بود. تا بخواد برسه اینجا قیمتش مناسب میشه. زیر 30تومن میشه فک کنم

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه متاسفانه نمیشه امکانش هست ولی به صرفه نیست شما اون مدلی که دید احتمال قوی مدل 6 سیلندر بوده
    ولی اگه شما دنبال پکیج اس اس یا آر اس این ماشین برید با قیمتی بالای 35 هزار دلار روبرو میشید البته وقتی کوروت 80 هزار دلاری توی ایران میاد و 400 میلیون قیمت پیدا میکنه با واسطه بازی و هزار تا دردسر این ماشین هم بالای 200 میلیون قیمت پیدا مکینه .

18. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •