بابا قسمت مرحله ای و داستانی بازی. وقتی بازی تموم بشه مرحله ی بعدش میاد.
بابا قسمت مرحله ای و داستانی بازی. وقتی بازی تموم بشه مرحله ی بعدش میاد.
شرمنده تو رو هم گیج کردم
من قسمت مرحله ای رو تا همون جا رفتم که پرچم رو در حالتی که زخمی شده بالای ساختمون میزاره و بعدش هم اسمها نوشته شد و تمام
حالا شما منظورتون اینکه بعد از اینکه اسمهای کمپانی نوشته شد باز هم یک مرحله هست؟
نه دوست من. منظورش اینه که توی منو 1 گزینه دیگه اضافه میشه مثل گزینه Setting و . . .شرمنده تو رو هم گیج کردم
من قسمت مرحله ای رو تا همون جا رفتم که پرچم رو در حالتی که زخمی شده بالای ساختمون میزاره و بعدش هم اسمها نوشته شد و تمام
حالا شما منظورتون اینکه بعد از اینکه اسمهای کمپانی نوشته شد باز هم یک مرحله هست؟
آقا من اینجا گیر کردم
اینم ابجکتیه که باید انجام بدم
عکس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی خمپاره انداز های بخش سوم رو نابود میکنین این مرحله به اخر میرسه. (در محل اخر)
به نظر میاد با یک باگ طرفین. پیشنهاد می کنم همین مرحله رو از نو برین. حدس هم میزنم شاید با ترینر بازی رو ادامه میدین که این مشکل به وجود اومده.
بعد از اسما یه مرحله که بیشتر به جایزه شبیهه به لیست مرحله ها اضافه می شه این طوری هم می تونی بیاریش:من قسمت مرحله ای رو تا همون جا رفتم که پرچم رو در حالتی که زخمی شده بالای ساختمون میزاره و بعدش هم اسمها نوشته شد و تمام
main menu>solo>mission select>nach der untoten
این بازی 15 تا مرحله اصلی داره که آخریش downfallـه که این مرحله ی nach der untoten بعد از اون میاد.(میشه مرحله شونزدهم)
البته این مرحله توهین بزرگی به اسلام وشهداست. طوری که تو قسمت توضیحاتش نوشته:
" تو آنها را عمیقا به قلب امپراتوری آلمان فرستادی. تو فکر می کنی آنها مرده اند. ولی اشتباه می کنی."
که تو قرآن نوشته:
"لا تحسبوا الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا..."-" مپندار کسانی که در راه خدا کشته شده اند را، مرده ..."
ببخشید کجاش توهین به قرآنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته فکرمیکنم اینا درراه وطن مردن نه خدا پرستی;("لا تحسبوا الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا
بله ؟ اين كجاش توهينه ؟
شهیدای دسته گل مارو کردن لولوخورخوره اون وقت می گید توهین نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)