تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 1178 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

درود ،
    قصد خرید نوت بوک داشتم ؛ گرافیک خیلی واسم مطرح نیست و بیشتر سرعت بالای اجرای برنامه یی مثل ویژوال استدیو 2008 همراه با ویندوز ویستا و قابلت دیکود و کانورت کردن قوی ویدیو و قابلیت خروجی 5.1 صدا ،
    تا سقف 1 تومن هم می تونم خرج کنم ؛
    ممنون می شم منو راهنمایی کنید ،

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سری SZ بخر و مطمئن باش ... خیلی دلایل داره که به کرات برای دوستا نگفتم اما دوستان خودم که برایشان خرید کردم بسیار راضی اند از : سبکی ، قدرت ، کیفیت بالا و عمیر طولانی باتری و قطعات

باید حدود بودجه ات مشخص باشه و به نظرم برای خرید SZ باید بین .1.800 تا 2.000.000 کنار بزاری

پیشنهاد من اینه :

SZ 740N07
    2.5-6MB-FSB800
    2G
    250
    DVD RW
    13.3 WXGA
    830 Geforce8400M GT
    Vista-B
    1.8
    USA
    BT/Web cam/FP

با گارانتی معتبر : 1.750.000 تومان که انتخاب فوق العاده ای هست
    دوست بسیار پر حوصله و عزیزم که جواب تک تک سوال ها رو میدی ، متشکر می شم اگه یه راهنمایی دیگه بفرمایید
    تو همین رنج قیمتی که گفتی بین 1800 تا 2200 من مشکلی ندارم فقط توی سری تی زذ فرمودی که سی پی یو قدیمی و خیلی قوی نیست
    حالا سوالم اینه که این سری اس زد بد حجم و سنگین نیست ؟ چون نمی خوام لپ تاپ ی باشه که نتونم راحت اینورو و اونور ببرمش و شارژ باطریش چطوره و ایا کسی از دوستانتون داشته که باهش کار کرده باشه ، راضی هست یا نه و با ویندوز ویستا مشکلی نداره ؟
    ممنون و متشکر
    حامد

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

1. اگه گیم باز حرفه ای نباشم xps 1530 رو پیشنهاد میدی یا dv2860 ؟ ( زیبایی و کیفیت واسم مهمه + wifi +کیفیت lcd )

2. اگه زیره 1.700 نظر دیگه ای داری بگو داداش

3. دارم میرم hungray اونجا ارزونتره یا ایران ؟ اونجا special edition گیر میاد ؟

4. میشه یه review خوب از dv2860 بزاری ؟
    مرسی
    Last edited by ravani_13; 14-07-2008 at 19:42.

داره خودمونی میشه semaphor_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر کنم شما چند صفحه اخیر رو یک نگاه بندازی 90 درصد سوالاتت رفع بشه و اگر هم همه تاپیک رو نگاه کنید در مورد تمام سوالات بحث شده

اگر یک مدل رو انتخاب و میخواستید مقایسه کنید ما هستیم والا سوالات کلی رو اصلا نمیشه جواب داد دوست عزیز ... برندها بسیار متنوع و کانفیگ ها هم متفاوت

نمیشه من بهت بگم اینو بخر عالیه ... چه فایده تا کاربرد شما معلوم نباشه !!!

موفق باشید
    ممنونم دوست عزيز

داره خودمونی میشه semaphor_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

كسي اينجا هست كه سايتي رو بلد باشه لپ تاپ قسطي بده ؟؟؟
    البته اگه ممكنه پيغام خصوصي بده يا به Id پيغام بده(به دليل مسائل تبليغاتي)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    طهران

6

با تشکر از عضو خوب فروم REGISTERED USER. خوشبختانه مشکل کارت گرافیک حل شد. من یک تست 3Dmark 2006 از لپتاپم گرفتم که نتیحه اش 4256 بود. می خواستم بدانم نسبتاً چطور است...؟
    Last edited by hossein.azizi; 14-07-2008 at 19:46.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ما من 4225 هست یعنی بالاتر از مال منه که خیلی خوبه ... برابر هیست البته .. نمیشه گفت اختلاف زیادی هست ولی من جدا تا بحال هیچ مشکلی نداشتم و بازی هایی مثل Crysis و NFS carbon رو راحت با high detail اجرا کردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقا سلام فروم عالي داريد . خسته نباشيد.
    من ميخوام لپ تاپ بگيرم . فقط هم اي ام دي . چون اينتل صهيونيستي است و پولش به جيب يكسري آدم كش ميره ( بي احترامي نشه به دوستاني كه طرفداري اين برند هستند اگر كلمه ي اينتل و صهيونيست رو در اينترنت جستجو كنيد متوجه ميشيد -اگر مدرك ميخواهيد اين رو بخونيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - ) هم اينكه از نظر شرعي جايز نيست به اسرائيل كمك كرد(منبع : استفتائ از مراجع)
    حالا براي اينكه كار خداپسندانه و انسان دوستانه بكنم ميخوام amd بخرم . رفتم پايتخت آمار گرفتم فهميدم كه اين مدل بهترين مدل و برند هست كه اي ام دي داره :
    MSI GX 710 amd turion 2.0
    اما وقتي توي نت جستجو كردم و تحقيقات رو گسترش دادم فهميدم اين يكي بهتره :
    HP Pavilion DV6855 amd turion 2.4

حالا واقعا موندم كه كدوم رو بگيرم يكسري ميگن ام اس آي بلد نيست لپ تاپ بزنه يكسري ميگن اچ پي بلد نيست
    اگر ميشه نظرتون رو بگيد كه بهترين amd چيه ؟
    بين اين دو مدل كه گفتم كدوم بهتره ؟
    خيلي ممنون
    صهیونیست ؟ فکر کنی خود کامپیوترهای حوزه علمیه که من خودم اغلب اونجا میرم و دسترسی دارم، CPU AMD استفاده می کنند ؟ عزیز من اشکال شرعی کدومه .... وقنی نیاز داری و هیچ راه دیگری هم نیست مشکل شرعی نداره و باید از وسایل و تجهیرات دشمن برای پیشرفت استفاده کرد

اگر اینطوره ویندوز هم استفاده نکن چون مایکروسافت مال صهیونیست هاست !!!

خوب از مباحث مذهبی بگذریم و لطف کنید دیگر تکرار نکنید چون بحث منحرف میشه و من پاکش میکنم

MSI بهترین هست ؟ این لپ تاپ هیچ طرفدار و ساپورتی نسبت به HP نداره ... بهترین انتخاب همان DV6855 هست

AMD لپ تاپ نمیزنه ... تنها جای سی پی یو و سیستم خنک سازی بهتری داره و اون دیگه با کارخانه HP هست که خوب میزننه یا بد

من خودم دارم یک سیستم حرفه ای ... توی امضام هست ... هیچ مشکلی هم نداشتم و فوق العاده راضی ام ... حرارت هم در صولانی مدت زیاده اما میشه رفع کرد با یک کولر پد که من خودم میگم تا بحال نیازی نداشتم حتی هنگام بازی

بهترین و قویترین لپ تاپ های AMD رو در جهان HP میزنه که بیشترین خریدار را دارند و مشکلاتش هم در حد صفر هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دورد ،
    قصد خرید نوت بوک داشتم ؛ گرافیک خیلی واسم مطرح نیست و بیشتر سرعت بالای اجرای برنامه یی مثل ویژوال استدیو 2008 همراه با ویندوز ویستا و قابلت دیکود و کانورت کردن قوی ویدیو و قابلیت خروجی 5.1 صدا ،
    تا سقف 1 تومن هم می تونم خرج کنم ؛
    ممنون می شم منو راهنمایی کنید ،

برای کانورت قوی ویدئو شما نیاز به یک لپ تاپ با کارت گرافیکی dedicate دارید که با این بوجه خبری نیست و همچنین رم و سی پی یو بالایی میخواهید

پیشنهاد من Vostro 1500 با پروسسور GHZ 2.1-3MB-FSB800 سری جدید اینتل هست که علاوه بر داشتن مشخصات عالی و قیمت 1.140.000 قیمت داره :

DELL Vostro 1500
    2.1-3MB-FSB800
    2G
    160
    DVD RW
    15.4WXGA
    1024 Geforce 8600 M
    Vista-H
    2.8KG
    MALAYSIA
    Web cam/BT
    11,400,000 با گارانتی ایران یک شاله ...

ببین شمت باید نهایت 150 هزار تومان دیگه خرج کنی تا یک سیستم عالی و مطابق میلت داشته باشی برای مدت طولانی

وگرنه حدود یک میلیون با رم و گرافیک شیر و سی پی یو پایین تر هست ولی کارایی لازم رو برای شما نخواهد داشت

DELL 1520
    2.0-2MB-FSB800
    1024
    120
    DVD RW
    15.4 WXGA
    Intel X3100 share - 8 MB system up to 358
    DOS
    2.8KG
    Poland
    /BT/Web cam/6Cell/
    940.000 تومان با گارانتی یکساله ایران معتبر

این سیستم هم خوبه و کارت رو راه می اندازه اما برای کارهای گرافیکی سنگین ازش انتظار نداشته باش ... CPU خوبی هم داره از ووسترو 1500 ضعیفتره ولی خوب کافی هست

کلا از برند دل انتخاب کن با این بودجه

و اگر AMD میخوای و مشکلی نداری این سیستم فوق العاده است :

HP pavilion DV 6815
    AMD Turion 2.0
    2G
    160
    DVD RW
    15.4 WXGA HD
    1024 Geforce 8400 M GS- 128 MB dedicate
    Vista-H
    2.8
    CHINA
    BT/WebCam/FP/Remote-LS

1.030.000 با گارانتی ایران که چه از نظر گرافیک و صدا در قدرت قدرت عالیه و معادل core2 dou - 2.0 GHZ 2MB cache اینتل هست

قابلیت هایی هم داره که هیچ نوت بوک دیگر در مولتی مدیا و امکانات جانبی نداره و من کلا سری AMD اچ پی رو پیشنهاد میدم چون در گرافیک و قدرت پروسس و مولتی مدیا در حدود 1 میلیون تا 1.200.000 حرف اول رو میزنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوست بسیار پر حوصله و عزیزم که جواب تک تک سوال ها رو میدی ، متشکر می شم اگه یه راهنمایی دیگه بفرمایید
    تو همین رنج قیمتی که گفتی بین 1800 تا 2200 من مشکلی ندارم فقط توی سری تی زذ فرمودی که سی پی یو قدیمی و خیلی قوی نیست
    حالا سوالم اینه که این سری اس زد بد حجم و سنگین نیست ؟ چون نمی خوام لپ تاپ ی باشه که نتونم راحت اینورو و اونور ببرمش و شارژ باطریش چطوره و ایا کسی از دوستانتون داشته که باهش کار کرده باشه ، راضی هست یا نه و با ویندوز ویستا مشکلی نداره ؟
    ممنون و متشکر
    حامد

خیر سری SZ بسیار شیک و ظریف توی 13.3 اینچی ها طراحی شده و نیست به XPS M1330 خیلی بهتره ... یکم باید مراقب آنتن Wifi اش باشی چون بیرون سیستم هست و کمی اذیت میکنه در جابجایی

شارژش عالیه و طولانی و جالب اینجاست باطری به ندرت داغ میشه برعکس سایر لپ تاپ ها

ویستا هم مشکلی نداره و این سری قابلیت دانگرید شدن رسمی از سمت سایت سونی بهمراه درایورها رو دارند که مزیت بزرگی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •