سلام دوستان
من یک موتور 180 پالس داشتم که دزدیدند....
حالا میخوام مجدد موتور بخرم.
یه موتور 250 سی سی خوب که بشه تردد کرد و بدون مشکل باشه لطف کنید معرفی نمایید.
ممنون
سلام دوستان
من یک موتور 180 پالس داشتم که دزدیدند....
حالا میخوام مجدد موتور بخرم.
یه موتور 250 سی سی خوب که بشه تردد کرد و بدون مشکل باشه لطف کنید معرفی نمایید.
ممنون
بوجتون چقدر هست؟
دوستان من یه موتور میخواستم زیر یک تومن ولی چون قد وزنم زیاده کلا باید دور CG 125 رو خط بکشم چون به نظرم شتابش برام پایینه تا حالا چهارتاشو فرستادم اخرت!!!
چی پیشنهاد میکنیین؟؟؟ اگه بشه نو که چه بهتر چون دست دوم ....!!!!
Last edited by TIG3R; 05-02-2011 at 20:58.
دوستان واسه موتور بالای 250 سی سی مجوزی هست.
آخه تو محل ما هست که جمعه ها با موتور میرن پیست.
بهشون گیر نمیدن؟
رفقا مشاوره خرید در تاپیک خودش منحصرا
تردد بستگی به تاییدیه استفاده ورزشی یا نظامی - نیروهای مسلح ، هیات موتورسواری یا جواز سازمان گردشگری - داره . این جوازها هم هرکدام محدودیت زمان ، مکان و نوع استفاده دارندوستان واسه موتور بالای 250 سی سی مجوزی هست.
آخه تو محل ما هست که جمعه ها با موتور میرن پیست.
بهشون گیر نمیدن؟
واسه مجوز ورزشی مثلا رفتن تا پیست چقدر پول میخواد تا یه مجوز گرفته بشه مجوز هاش چن ماهه هستش؟تردد بستگی به تاییدیه استفاده ورزشی یا نظامی - نیروهای مسلح ، هیات موتورسواری یا جواز سازمان گردشگری - داره . این جوازها هم هرکدام محدودیت زمان ، مکان و نوع استفاده دارن
سلام
این مجوز ها پولی نیستند مثل مجوز تردد در طرح زوج و فرد یا ... همونطوریکه نوشتم جنبه ورزشی دارن . یعنی شما باید تایید صلاحیت و عضو فعال این هیات های موتورسواری بشید . هر چند این عضویت ها هم هزینه زیادی داره و هر کسی از عهده اش بر نمی آد . اما موضوع استفاده غیرمتعارف از تردد موتورسیکلت هست .
یعنی استفاده در پیست ریس یا کراس . جواز این ترددها هم محدود به مسیر منزل تا پیست در روزهای تعطیل هست نه سایر اوقات و مرکز شهر
برای استفاده نظامی هم مجوز بستگی به برگه ماموریت داره و باید در حوزه کاربری نظامی اون واحد مربوطه استفاده بشه مثلا مانور یا گشت زنیهای نظامی نه برای استفاده شخصی
سلام
چرا دیروز اینقدر پلیس تو خیابون ها به موتوری ها گیر میداد ؟
البته به من گیر ندادن ولی بقیه تو کفی رفتن
من از هفت تیر تا شوش رو که اومدم همش پلیس ها داشتن موتورها رو میگرفتن ببینم مگه مناسبتی هست برای مثلا چک کردن موتور ها و دستگیریشون ، البته ملی نمیگم بین خود آگاهی میگم
منم گرفتن برای کلاه گواهینامه وسایر مخلفات ولی خدا رو شکر در برفتیم
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
نمیدونم برای چی دم عید میریزن موتور گیری میکنن؟؟؟؟
آره جدیدن هر جا میری یه کفی گذاشتن افتادن به جون این موتوری ها.سلام
چرا دیروز اینقدر پلیس تو خیابون ها به موتوری ها گیر میداد ؟
البته به من گیر ندادن ولی بقیه تو کفی رفتن
من از هفت تیر تا شوش رو که اومدم همش پلیس ها داشتن موتورها رو میگرفتن ببینم مگه مناسبتی هست برای مثلا چک کردن موتور ها و دستگیریشون ، البته ملی نمیگم بین خود آگاهی میگم
بیشتر تو جاهایی میذارن که واسه موتور راه در رو نداشته باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)