تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 607 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم خيلي دوست دارم که مثل قبل تاپيک فعال بشه.
    تاپيک هم فقط با سوال و جواب فعال ميشه که تو اين چند وقت خيلي کم سوال يا بحث ميشه به خاطر همين اينجا سوت کور شده.

از دوستان جديد ميخوام که هر نوع سوال مربوط به پرواز هست بپرسند" حتي سوال هاي پيشو پا افتاده اصلا هم خجالت نداره...
    خوب پس اولین سوال آماتوری رو من میپرسم
    میگم که تو بعضی از این هواپیماهای بزرگ خبری از یوک نیست و از استیک برای هدایت استفاده میشه! این، کار رو سخت نمیکنه؟ مثلا واس خلبان این استیک سمت چپش قرار گرفته، هدایت او با دست چپ مشکل نیست؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

ببخشید. سوال تخصصی شد .
    ولی بنده تخصص ندارم فقط قبل از شما از یک خلبان سوال کردم. گفت که نه. فرقی نمی کنه. اما یوک یه چیز دیگست.
    استیک به لحاظ این که آرنج تکیه گاه داره خیلی کار رو سخت نمی کنه. کمی تمرین لازم داره. ولی هیچی یوک نمی شه.
    بعضی از هواپیما ها مخصوصا A330 که اکثرا استیک دارن می تونن به جاش یوک هم نصب کنن.
    حالا باز جناب دنی تخصصشون بیشتر از منه. بهتر می دونن.
    این چیزی بود که بنده فهمیدم و پرسیدم.

3. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ببخشید. سوال تخصصی شد .
    ولی بنده تخصص ندارم فقط قبل از شما از یک خلبان سوال کردم. گفت که نه. فرقی نمی کنه. اما یوک یه چیز دیگست.
    استیک به لحاظ این که آرنج تکیه گاه داره خیلی کار رو سخت نمی کنه. کمی تمرین لازم داره. ولی هیچی یوک نمی شه.
    بعضی از هواپیما ها مخصوصا A330 که اکثرا استیک دارن می تونن به جاش یوک هم نصب کنن.
    حالا باز جناب دنی تخصصشون بیشتر از منه. بهتر می دونن.
    این چیزی بود که بنده فهمیدم و پرسیدم.
    mro جان خجالتمون نده بابا خودتون که همه چيزو گفتيد فقط ميتونم بگم که استفاده از استيک راحتتر از يوک هست چون تو چکاپ هاي قبل پرواز (اگه هواپيما يوک داشته باشه) بايد هيدروليک ها رو هم چک کنن اما اگه استيک باشه نياز به اين کار نيست و دوم اينکه در حين پرواز خلبان هيچ فشاري از طرف استيک بهش نمياد اما اگه يوک بود بايد يکم نيرو بخرج ميداد.

5. 2 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخه هواپیما به اون بزرگی ... استیک به اون کوچیکی ... آدم یه جوری میشه
    تو FSX اول استیک رو ندیده بودم. همش میگفتم آخه اینو با چی هدایت میکنن! بعد یه سری چرخوندم پیداش کردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

تریلر که نیست بگیم به جای فرمون استیک گذاشتن... هواپیماست دیگه.همه چیزش حساب کتاب داره .
    از کجا معلوم شاید یه روزی همین استیک رو هم برداشتن به جاش حسگر انگشتی گذاشتن... مثل یوک های قدیم که شبیه فرمون بود و الان به این شکل هست.

8. این کاربر از mro229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

6

دوستان سلام

آقا آخر من نفهمیدم هواپیما ترمزش کجاست؟ نکنه مثل ماشین زیر پا گذاشتنش!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

بهم نخندینا

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوستان سلام

آقا آخر من نفهمیدم هواپیما ترمزش کجاست؟ نکنه مثل ماشین زیر پا گذاشتنش!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
    خنده نداره بابا
    آره همون پايين هست البته رادر و ترمز با هم مخلوطن يعني اگه کل پدال رو به جلو فشار بدي رادر عمل ميکنه اما اگه فقط بالاي پدال رو فشار بدي (که پدال خم ميشه) ترمز ها عمل ميکنند که اگه فقط با پدال چپ ترمز بگيري چرخهاي چپ ترمز ميگيرن و اگرم با راست ترمز بگيري... که سر پيچها خيلي کمکه.

11. 3 کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

1

ایولا گرفتم . اما یه چیز دیگه برای فرود بوئینگ 747 من تا flaps رو پر می کنم هواپیما استال میکنه ولی برای 737 اصلا این طوری نیست . مگه برای 747 چقدر باید سرعت داشته باشم ؟ برای 737 با 160 تا فرود میام ولی 747 اصلا نمی دونم چقدر باید باشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ایولا گرفتم . اما یه چیز دیگه برای فرود بوئینگ 747 من تا flaps رو پر می کنم هواپیما استال میکنه ولی برای 737 اصلا این طوری نیست . مگه برای 747 چقدر باید سرعت داشته باشم ؟ برای 737 با 160 تا فرود میام ولی 747 اصلا نمی دونم چقدر باید باشه؟
    هميشه فلپ ها نبايد فول باشه مقدارش رو بايد با طول باند سرعت باند و وزن هواپيما تعيين کرد.
    160 با 737 زياده با سرعت کمتر هم ميتوني لندينگ کني البته نه زياد کم که HARD LANDING نشه.

اينارو نگاه کن ببين من با 400-747 با چه سرعتي لندينگ ميکنم (خيلي نرم):

14. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

هميشه فلپ ها نبايد فول باشه مقدارش رو بايد با طول باند سرعت باند و وزن هواپيما تعيين کرد.
    160 با 737 زياده با سرعت کمتر هم ميتوني لندينگ کني البته نه زياد کم که HARD LANDING نشه.

اينارو نگاه کن ببين من با 400-747 با چه سرعتي لندينگ ميکنم (خيلي نرم):

ببخشید ها من قصد جسارت ندارم ولی فکر کنم گلاید اسلوپت خیلی زیاده چون همه ی چراغ های باند برات قرمزه.
    من که اگه با همچین سرعتی لندینگ کنم استال میکنه بویینگ 747 .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •