برای قرار داد ، 3 ماهه می بندن ، بعدش می تونید 1 ماهه هم شارژ کنید ، مشکلی نیست ، اما اون 3 ماهه قرار داد بستنش ، مسخره است ...
خب آخه مشکل این جاست که ماشاالله مخابرات ما در هر مرکزی ، همه شرکت ها رو ساپورت نکرده متاسفانه ، یه جاهایی اصلا حق انتخاب نیست دوست من ....
من نمی دونم چرا ....
ببین دوست من ، من هم دارم حرف شما رو می زنم ، چرا دقت نمی کنی عزیز ، گفتم شاتل قیمت سرویس اکو اون خوب و منطقیه ، برو تاپیک شاتل ، ببین چند نفر اکو دارن ، چند نفر آرت ؟
حالا آسیاتک فقط حجمی می ده و اصلا دان شبانه نداره خب مسلمه که تا کسی مجبور نشه نمیاد از آسیاتک حجمی بگیره ، در مقایسه با اکو شاتل ... ( من خودم شاتل نداشتم ، اما دیدم بچه های اینجا رو نسبتا راضی بودن از اکو شاتل )
حالا بریم سراغ نا محدود ها ، آسیاتک قیمت و کیفیت سرویسش ، به نسبت بقیه بهتره ... 128 رو می ده 30 تومان ، 256 رو می ده 40 ، این قیمت ها به نظرم خوبه ، اما برو ببین 512 رو چند می ده ؟ می تونی این 512 رو بگیری ؟ یا می ری از داتک بگیری که می ده 100 تومان ....
هر کسی رو باید در جایگاه خودش مقایسه کنی دوست من
اما در مورد من و آسیاتک :
اون جایی که ستاره زدم و مشکل رو گفتم ، گزارش وضعیت آسیاتک بود ، تو این وضعیت آشفته ....
من از آسیاتک راضی ام دوست من ، اگه شبانه هم می ذاشت رو حجمی ها ، یا یه کم سرویس نا محدود رو پایین می آورد ، واقعا عالی می شد ....
در کل مخالف ام که می گی شاتل آشغاله و گرونه ، در مورد سرویس آرت اش تقریبا درسته ، اما نه در مورد اکو ....