تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 303 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

من استفاده از TMPGEnc رو توصیه میکنم. تنها برنامه ای که برام جواب داده همین بود.

دوست عزيزميشه طرز كار باTMPGEnc رو هم بگي يعني چطور ميشه با آن فرمت فايلها روعوض كرد؟ممنون

یعنی ریز به ریز بگم ؟؟؟

خب پنج تا تب بالای برنامه داره. معمولا واسه کانورت گروهی تب اول به کار میاد ولی واسه یه فایل این تب start رو بی خیال شیم بهتره.

تب دوم source هست. فایلتون رو باید معرفی کنید. یعنی گزینه ی add file رو بزنید. میتونید چند تا فایل پشت سر هم اضافه کنید که از چند کلیپ مختلف یه کلیپ بزرگ بسازید.

با اضافه کردن هر کلیپ یه پنجره باز میشه. تو این پنجره معمولا تب اولش مهم نیست چون تنظیمات پیشرفته مثل نسبت طول به عرض pixel و نوع interlace رو اتوماتیک انتخاب میکنه و میشه دستی هم بهش معرفی کرد. البته اگه بزارین اتوماتیک معمولا مشکلی نداره ولی گاهی اتوماتیکش اشتباه میکنه ... مثل خیلی برنامه های دیگه و شاید بگم همه برنامه ها. fps رو هم اینجا میشه تغییر داد. اگه رو اتوماتیک بزارید باشه خوبه ولی برای فشرده کردن فیلمها معمولا این عدد رو 25 یا 23.97 میذارن. اگه رو 30 باشه یا بیشتر تصویر خوبتر میشه ولی حجمش هم بیشتر میشه. مثلا اگه رو 30 بزارید حجمش نسبت به حالتی که 25 میذارید حدودا 30/25 برابر میشه.

تب بعدی واسه cut کردن کلیپ هست. یه تیکه هایی رو میتونید انتخاب کنید و ببرید و بقیه باقی بمونند. مثلا جذف تبلیغ بازرگانی از وسط کلیپ ...

تب آخر برای فیلترهاست. مثلا برش توصیر یا کمتر کردن نویز و نوع اینترلیس و ...

بعد از این سه تب یه ok بزنید و برید سراغ تب بعدی که نوع خروجی رو تعیین میکنه.

اینجا یه پتجره باز میشه که فرمت های template رو میتونید انتخاب کنید. برای فشردگی بالا بهتره از mpeg4 استفاده کنید. خودش دو دسته میشه. mpeg4 iso که استاندارد معمولیه و mpeg avc که بخشی از استاندارد ایزو با شماره ی پارت 10 هست و فشردگی بهتری داره.

DIVX و AVI و ... هم میشه انتخاب کنید ولی معمولا mpeg4 avc بهترینه.

هر کدوم رو انتخاب کردید آخرش ok کنید. حالا تنظیمات کامل کدک میاد. رزولوشن تصویر و بیت ریت خورجی اینجا تعیین میشه. بیت ریت صدا هم تو تب ای بعدیه. این قسمت توضیحات زیادی داره ....

تب آخر هم که باید برین encode هست. آدرس میدین و دکمه شروع رو میزنید.

به همین سادگی ...

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

11

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخیشد من همین جا شماره 12 رو سرچ کردم و نتیجه هم داشت. مگه شماره 13 هم اومده ؟ بتا هست یا ریلیس نهاییه ؟ واسه ویندوز سون مگه شماهر 12 نیست ... چرا 13 روش نذاشتن ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

درود

دوستان برای تبدیل DVD به فرمت هایی چون AVI و MKV که حجم کمتری دارند مدت هاست نرم افزارهای گوناگونی رو امتحان کردم اما هر کدوم کاستی داشتند... برنامه ای می شناسید که بتونیم DVD هارو به همراه زیرنویس در یک فایل به MKV یا AVI تبدیل کنیم ؟ (کرک داشته باشه و آزموده باشید ، برنامه ی Tipard DVD ripper دقیقا این کارو که می خوام انجام میده اما کرک نداره ! )

با سپاس

من برنامه ای که دوستمون فرمودند رو استفاده میکنم و فری هست. خیلی توپه به نظرم.

فقط بهتر از اون staxrip خست که معمولا خیلی زود به زود آپدیتش میکنند و از جمله امکاناتی که باعث شده این رو به XVID4PSP ترجیح بدم ایندکس کردن فایلهای MKV هست !!!!

5. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moein_sut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من یه سوال در مورد فورمت rmvb داشتم
    من یه فیلمو از rapidshare با فرمت rmvb و در 5 قسمت گرفتم
    الان با هر برنامه ای (مانند vlc) که play میکنم فقط قسمت اولو نشون(زمان کل رو نشون میده ولی وقتی از قسمت اول می گذره برای 4 قسمت دیگه ارور میده)
    البته روی رپیدشیر فرمتشون به این صورت بود(filename.rmvb.001) من به rmvb تغییرش دادم.
    احتمالا باید یه جوری به هم بچسبونمشون
    چکار کنم لطفا کمک کنید ؟!
    یا اگه سوالمو باید جای دیگه میپرسیدم راهنمایی کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام من یه سوال در مورد فورمت rmvb داشتم
    من یه فیلمو از rapidshare با فرمت rmvb و در 5 قسمت گرفتم
    الان با هر برنامه ای (مانند vlc) که play میکنم فقط قسمت اولو نشون(زمان کل رو نشون میده ولی وقتی از قسمت اول می گذره برای 4 قسمت دیگه ارور میده)
    البته روی رپیدشیر فرمتشون به این صورت بود(filename.rmvb.001) من به rmvb تغییرش دادم.
    احتمالا باید یه جوری به هم بچسبونمشون
    چکار کنم لطفا کمک کنید ؟!
    یا اگه سوالمو باید جای دیگه میپرسیدم راهنمایی کنید
    ممنون

مشکل از VLC نیست.

شما اسمها رو به حالت اولیه برگردون. بعد با 7-zip رو شماره اولیه راست کلیک کن بزن exract to ... که همه رو تو یه فایل برات باز کنه.
    با winrar هم فکر کنم میشه اینکارو کرد ولی کلا 7-zip خیلی بهتره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه ی اساتید گل
    من یه کانورتر خوب برای تبدیل mkv می خوام.
    الان هرچندتا فیلم دانلود کردم mkv هستند می خوام تبدیل کنم به یه فرمتی (( ؟؟؟ )) که کیفیت رو پایین نیاره ؟؟؟
    راستی زیرنویس رو چه جوری بزنم ؟؟؟؟ با همین کانورترها !!!
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام به همه ی اساتید گل
    من یه کانورتر خوب برای تبدیل mkv می خوام.
    الان هرچندتا فیلم دانلود کردم mkv هستند می خوام تبدیل کنم به یه فرمتی (( ؟؟؟ )) که کیفیت رو پایین نیاره ؟؟؟
    راستی زیرنویس رو چه جوری بزنم ؟؟؟؟ با همین کانورترها !!!
    ممنون
    ام کی وی یه کانتینر کم حجمه. البته حجم کانتینر avi mp4 mkv و ... همش یه کوچولوئه. به نظرم اینش مهم نیست خیلی. ام کی وی فرمتای بیشتری رو میشه توش ریخت. کلا مناسبترین کانتینر فکر میکنم همین باشه.

حالا بحثمون میرسه به توی فایل. اول شما بگو حجم و زمان و رزولوشن فایلتون چه قدره ببینم اصلا ارزش بیشتر فشرده کردن داره یا تا خرخره فشرده شده بنده خدا. نوع تصاویر رو هم در کل بگو چه طوره ... یعنی بیشتر ساکنه یا متحرکه.

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از اونجای که dvd player ام نمی تونه فرمت mkv رو بخونه قصد تبدیل فرمت رو دارم.
    زیرنویس رو هم نمیدونم چه جوری بزنم زیرش ؟؟؟؟
    زمانشون زیاده 80 دقیقه به بالا/
    کیفیتشون هم 720 و 1080 هستند.
    البته بیشتر 720 هستند تا 1080/

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

از اونجای که dvd player ام نمی تونه فرمت mkv رو بخونه قصد تبدیل فرمت رو دارم.
    زیرنویس رو هم نمیدونم چه جوری بزنم زیرش ؟؟؟؟
    زمانشون زیاده 80 دقیقه به بالا/
    کیفیتشون هم 720 و 1080 هستند.
    البته بیشتر 720 هستند تا 1080/
    خب پس. با نرو دی وی دی رایت کن. تبدل خودش داره. با نرو ویژن کار کنی باید جواب بده. فقط زیر نویس رو شک دارم. اگه نتونست با jetaudio که خیلی ساده و راحته کار کن. به mpeg2 تبدیل کن و با نرو رایت کن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان
    اگه يادتون باشه مشكلي در تبديل فرمت چند فايل تصويري با فرمت mpg داشتم كه لطف كرده و پاسخ داديد حالا سوال ديگه اي داشتم ( يك حقيقت گم شده؟) اين فايل ها رو از هاردي كه فرمت شده ريكاور كردم به نظر شما دليل ارور تبديل ها اين نيست و با اين اوصاف چاره من چيه؟
    ببخشيد مثل ننه شهرزاد شدم توي هر پست يك قصه تازه كاش از اول اين رو گفته بودم. ببخشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •