فکر نمی کنم ربطی داشته باشه
تا حالا چند تا گوشی ام پر بوده درایو سی شون مشکلی نداشتن
اگه منظورتون از درایو سی رم دینامیکی گوشی هستش
بازم فکر نمی کنم علت اون باشه چون هیچ برنامه ای نمی تونه 80 مگ رو پر کنه
فکر نمی کنم ربطی داشته باشه
تا حالا چند تا گوشی ام پر بوده درایو سی شون مشکلی نداشتن
اگه منظورتون از درایو سی رم دینامیکی گوشی هستش
بازم فکر نمی کنم علت اون باشه چون هیچ برنامه ای نمی تونه 80 مگ رو پر کنه
کسی هست که قاب 82 رو تاحالا عوض کرده باشه ؟ یا آموزششو داشته باشه ؟؟؟
ابراهیم جان :::
خودم آموزشش رو تو این تاپیک گذاشتم ... به صورت PDF و انگلیسی ....![]()
کسي نبود جواب اينو بدونه ؟؟؟؟
راستي .... N82 .... ميتونه شبکه هاي TV را دريافت کنه ؟؟؟ .... G810 چطور ؟؟![]()
اگه منظورت ----H هست : هیچکدوم ندارن ....
مجید جون دستت درد نکنه ، هنوز دنبالشم در 47 صفحه تاپیک ( 184 صفحه ی شما )ابراهیم جان :::
خودم آموزشش رو تو این تاپیک گذاشتم ... به صورت PDF و انگلیسی ....
مال من مثل اون اولیست ، ببین یه چیزی میگم راجع بش فکر کن ، چین تاحالا نتونسته یه موبایل ساده ی نوکیارو تقلبیش رو بزنه عین اون در بیاد چه برسه به فلاش زنون و دوربین 5 ، پس اگر گوشی که دیدی فلاش زنون داره با دوربین و وایرلس بدون اصله اصله ...کسي نبود جواب اينو بدونه ؟؟؟؟
راستي .... N82 .... ميتونه شبکه هاي TV را دريافت کنه ؟؟؟ .... G810 چطور ؟؟
اینیم که گذاشتی حتما گوشیش ازین سفارشیا بوده که اپراتورا سفارش میدن ، یه n70 خریده بودم برای تیم انگلیس بود ، اونم این چیزاش فرق داشت ولی هنوزم کار میکنه با اینکه پدرشو درآوردم !!
ابراهیم جان :: من خودم پیداش کردم ... فقط لینکش خرابه ..... ایشالا برات آپلودش میکنم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه عزیز ، ببین الان نمیخوام ، قاب که خریدم بهت میگم ، با این اینترنت عذاب آور که نمیشه 3 مگ آپ کرد ..ابراهیم جان :: من خودم پیداش کردم ... فقط لینکش خرابه ..... ایشالا برات آپلودش میکنم ...
22 صفحست جدی ؟! اگر چند تا عکس کلیدیشم باشه کارم راه میافته
بازم ممنون![]()
اينم آموزش ابراهيم جان...:
شاد باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان..............
بالا خره کامپیوترم درست شد.....
من شنیدم یه جایی هست تو یزد واسه وایرلس لن که اونجا میشه استفاده کرد ولی هر وقت میرم کد میخواد ینی اونا واسه اونجا کد گذاشتن؟؟؟؟؟؟
راستی اون کلید میان برش وقتی که فشار میدم 2الی 3ثانیه طول میکشه تا بره توش به نظر شما کنده یا مناسبه؟؟؟؟؟؟
راستی ببخشید اینقدر سوال میکنم...یه بازی فیفا 08 ان گیج2 ریختم روش ولی وقتی میرم توش دوباره میره تو منوی ان گیج گوشی که دموی 07 تموم شده واثری از بازیم نیست اگه میشه راهنماییم کنید چه شکلی میشه یه ان گیج را رو گوشی نصب و بازی کرد؟؟؟؟
راستی به غیر از تینیپیک میشه یه سایتی بگید که ازش عکس اپ کنم الان هیچی سایت تو ذهنم ندارم......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)