سلام
راهی یا برنامه ای برای بکاپ گرفتن از صفها و دانلودها نیمه کاره IDM وجود داره ؟
ممکنه یکی بخواد ویندوزش رو عوض کنه
در حالی که چن تا لینک نیمه دانلود شده هم وجود داره
سلام
راهی یا برنامه ای برای بکاپ گرفتن از صفها و دانلودها نیمه کاره IDM وجود داره ؟
ممکنه یکی بخواد ویندوزش رو عوض کنه
در حالی که چن تا لینک نیمه دانلود شده هم وجود داره
دوست من این که بخوای از صف ها و موارد دانلودی بک آپ بگیری مشکلی نیست می تونی از منوی Tasks ، گزینه ی Export و اگه می خوای توسط IDM دوباره بازیابیش کنی گزینه ی To IDM Export File رو انتخاب کن.
این که دانلودها نیمه کاره هستن قضیه یه کم فرق می کنه!
باید فولدر DwnlData رو در فلدر IDM از قسمت Roaming در Appdata یوزری که تو ویندوز با اون دانلود کردین از پوشه ی Users در درایو C کپی کنید که شامل فایل های نیمه دانلودتون می شه که بعد از این که ویندوزتون رو نصب کردید و همین طور برنامه ی IDM این فلدر رو کپی می کنید و توسط گزینه ی Import صف هایی رو هم که داشتید رو بازیابی می کنید. البته من خودم هیچ وقت امتحان نکردم که می شه یا نه ولی قاعدتاً باید بشه! (در ضمن من فلدرها رو بر اساس ویندوز 7 گفتم.)
C:\Users\~~~ {007 } ~~~ (Windows User Name) \AppData\Roaming\IDM\DwnlData\ ~~~ { 007 } ~~~ (Windows User Name
موفق باشی دوست من.
Last edited by Erfan.B; 19-10-2011 at 02:30.
ممنون از توجهتون
من یه بار امتحان کردم که منجر به از دست دادن همه دانلودهام شد
همه چیز رو از پوشه DwnlData گرفته تا کوکی ها ، کپی کرده بدم
ولی باز هم نشد
البته شاید مشکل از طرف من بوده و نمیتونم 100 درصد این روش رو رد کنم
به هرحال راهی میخوام که ریسک نداشته باشه![]()
خواهش می کنم
من تا حالا امتحان نکردم باید منتظر نظر بقیه ی دوستان باشیم شاید ایده ی بهتری داشته باشن.
بهترین کارش اینه که دانلودهاتو تموم کنی بعد ویندوز نصب کنی
در هر صورت ؛
موفق باشی.
کافیست تو گوگل بنویسید:
روش ادامه دانلود در idm بعد از تعویض ویندوز
یا تو خود هین فروم قسمت google search هم میتونی بنویسی مطلب میاد.
موفق باشید.
سلام دوستان
لطفا این مشکل منو حل کنید
مارک لب تاپ من asus ئه الان چند روزه این پیغام واسم میاد
قسمت سریال نامبرش چی باید بزنم ؟ وقتی رو how to license کلیک میکنم میره تو این سایت :
کد:
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موقع دانلود IDE و کلا برای تمام چیزهایی که میخوام دانلود کنم این ارور میاد ! الان باید دقیقا چیکار کنم
....
پ.ن: تو تاپیک "Internet Download Manager / تمام ورژنها "سوال کردم راهنماییم کردن به این تاپیک ×
سلام دوست من این خدمت شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی.![]()
ممنون دوست عزیز
یعنی شماره سریالی که در این عکس هست رو وارد کنم ؟ این رو که وارد کردم گفت شماره سریال جعلی وارد کردی !!
این لینک رو هم زدم این ارور رو میده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
و بعد هم اینو :
[IMG]]http://1.iped.comule.com/images/b27e88fdd726.jpg[/IMG]
Last edited by diana_1989; 20-10-2011 at 22:10.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کردید کافی بود.
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید کاملا" کرک خواهد شد.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)