دوست من نسخه جدیدش در بازار هست چرا خودت رو زجر کش کنی؟
دوست من نسخه جدیدش در بازار هست چرا خودت رو زجر کش کنی؟
لینک پست اول که خواب نمیده.یعنی موقع سرچ خطا میده!
دوست عزيز مطمئن باشيد كه اگر در اين مورد اطلاعي داشتيم حتما شما را راهنمايي ميكرديم.در اين مورد بخصوص هم دوست عزيزمان Persian.Boy ميتوانند شما را كمك كنند چرا كه حتما از منبع خاصي آن مطلب را برداشت كرده اند و بوده اند افرادي كه آنرا تست كرده اند.
دوست عزیز اگر پست آخر تایپک هر آنتی ویروسی رو نگاه کنی. میبینی که تو پست دادی. یعنی هر روز داری از یک
آنتی ویروس و یک نوع فایروال استفاده میکنی. یک روز ناد 32 رو نصب کردی روزه دیگه میای تو تایپک کسپر پست میدی.
بهر حال اینو گفتم که نگی به من امید بسته بودی و دانلود کردی. بلکه خودت دوست داشتی این یکی رو هم تجربه کنی.
در ضمن در داخل هر برنامه ای نقص و ایراداتی وجود داره و مسئول ایرادهای اون برنامه هم هیچ کسی نیست جز خود
تیم کسپرسکی.
اما در مورد مشکلی که برای شما پیش اومده باید بگم که شما اولین نفری هستی که برات این مشکل پیش اومده. این
لینکی رو که در پایین برات میزارم مربوط میشه به انجمن رســــمی کسپرسکی. در اونجا 3 صفحه در مورد این نسخه
فرانسوی بحث شده و با گذراندن همین کارهایی که گفتم اونو به نسخه انگلیسی تبدیل کردن. برای اطلاعات بیشتر
میتونید به اونجا مراجعه کنید و خودتون پست ها رو بخونید.اما یک راهنمایی به شما بگم. شما باید قبل از نصب نسخه
فرانسوی یکی از نسخه های انگلیسی رو بر روی سیستمتون نصب داشته باشید و بعد نسخه 7 فرانسوی رو بر روی
نسخه قدیمی نصب کنید. بعد برید تو رجیستری رو کارهایی رو که گفتم انجام بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Persian.Boy; 28-06-2007 at 13:06.
ممنون Persian.Boy عزیز
به خدا قسم حرف شما و VTN54 عزیز واسه من مثل سند است.یعنی به حرف هیچ کس جز شما اینقدر اعتماد ندارم(توهین به اساتید محترم نشه)
من 2 سیستم دارم که یک PC هست و یک NoteBook و بر روی PC خودم تو ویندوز دارم .در این حالت از 3 آنتی ویروس استفاده میکنم.
روی نوت بوک که سونی (Vaio) هست و رم و سی پی یو فوقالعاده ای داره از آنتی ویروس سنگین تری مثل کسپرسکی استفاده میکنم و بر روی PC خودم که باهاش به اینترنت خیلی کم وصل میشم از آنتی ویروس های سبک مثل نود32 و روی ویندوز دیگش اویرا آنتی ویر نصب کردم.
بابت توضیحات شما که به جرات باید گفت فعال ترین عضو این انجمن هستید متشکرم و امیدوارم این توضیح عملی بشه.
Feli جان ممنون که اینقدر لطف دارید.
شما اگه اون لینکی رو که از انجمن رسمی کسپرسکی نیز براتون گذاشتم بازدید کنید متوجه میشید که در اونجا هم
همون حرفی رو که من به شما زدم رو گقتند. 3 صفحه بیشتر نیست که در وردش بحث شده.
یعنی من هم طبق حرف اونا میام اینجا و بازگو میکنم. امیدوارم که مشکلتون حل بشه. اما من شخصا بهتون پیشنهاد
میکنم که کلا نسخه انگلیسی اون رو دانلود کنید تا قسمت های Help و اینستال برنامه نیز انگلیسی بشه.
راستی Persian.Boy عزیز
حتما باید قبلش کسپرسکی انگلیسی نصب باشه؟
چون من در کل در رجیستری نمیتون اونجا چیزی رو تغیر بدم!!
راستی به راستی با دیال آپ می ارزه که فقط واسه انیستال و Help دوباره دانلود کنم؟
سلام
آقا شرمنده اگه تکراری هست آخه چند وقته نیستم ... ببخشید !
ضمنا این نسخه ی جدید فاینال نیست !
Kaspersky Internet Security 7.0.0.125لینک دانلود FTP :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدKaspersky Anti-Virus 7.0.0.125لینک دانلود FTP :
موفق باشید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان هر ورژنی استفاده میکنین بکنین ولی هتما برا خودتون یک رسکیو دیسک بسازید که من ساختم و یک بار بد جور نجاتم داد صد درصد باید شماهم بلد باشید
بله اينكار توصيه ميشه و بهتر است از ديسكهاي ReWritable استفاده بشه تا امكان آپديت آن وجود داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)