تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 210 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

داره خودمونی میشه zsj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

سلام
    من می خوام دو کامپیوتر رو بهم وصل کنم که از پرینتر و adslیکی از سیستم ها بشه برای سیستم دیگه استفاده کرد.
    سیستمی که اینترنت و پرینتر بهش وصله 2تا کارت شبکه داره و ویندوزش xp.
    سیستم دومی ویندوزش s,k.
    کسی می تونه مراحل کار رو با جزئیاتش برام بگه.
    وقتی کابل کراس رو به سیستما وصل میکنم چراغ یکیش سبز و اون یکی نارنجیه!!

داره خودمونی میشه farhad.helix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من می خوام دو کامپیوتر رو بهم وصل کنم که از پرینتر و adslیکی از سیستم ها بشه برای سیستم دیگه استفاده کرد.
    سیستمی که اینترنت و پرینتر بهش وصله 2تا کارت شبکه داره و ویندوزش xp.
    سیستم دومی ویندوزش s,k.
    کسی می تونه مراحل کار رو با جزئیاتش برام بگه.
    وقتی کابل کراس رو به سیستما وصل میکنم چراغ یکیش سبز و اون یکی نارنجیه!!
    سبز و نارنجی قرمز نشان دهنده ی سرعت اتصلاله.از یک کارت شبکه به مودم وصل کن و از اون یکی کارت شبکه برای اتصال به اون یکی سیستم و آخر سر از شبکه هارو از توی control panel بریدج(bridge) کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان دلیل اینکه سیستم ها به فولدر public هم وصل میشن ولی به فولدر یا درایوهای شیر شده وصل نمیشن چیه؟ (ویستا & 7) یا (7 با 7)
    چون تنظیمات روی دو سیستم برای حالت public و عادی یکی هست. ارور مربوط به "دسترسی" میده!، در صورتی که هر دو سیستم هم دسترسی فول دارن

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان دلیل اینکه سیستم ها به فولدر public هم وصل میشن ولی به فولدر یا درایوهای شیر شده وصل نمیشن چیه؟ (ویستا & 7) یا (7 با 7)
    چون تنظیمات روی دو سیستم برای حالت public و عادی یکی هست. ارور مربوط به "دسترسی" میده!، در صورتی که هر دو سیستم هم دسترسی فول دارن
    تنظیمات security . دسترسی ها اونجا بررسی میشه . everyone رو add کن و allow ه همرو بزن دسترسی میده
    Last edited by farhad.helix; 18-01-2013 at 17:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تنظیمات security . دسترسی ها اونجا بررسی میشه . everyone رو add کن و allow ه همرو بزن دسترسی میده
    مشکل اینجاس که هم دسترسی بازه و هم everyone هست ولی باز اجازه دسترسی نمیده

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آقا ممنون این مشکل ما در کل حل شد اما چند مورد هست که اذیت میکنه. من اگه دسترسی everyone بدم مشکل امنیتی پیدا نمیکنم در حالتی که مثلا تعداد سیستم ها بیشتر باشه و موارد دیگه که خودتون حتما بهتر میدونید؟
    و اینکه توی ورجن basic از ویندوز 7 هم میشه دسترسی اینطور داد یا basic این شیرینگ های شبکه رو نداره روش؟
    مورد بعدی: مثلا یه فولدر از داخل درایو E رو هم شیر کردم ،درایو E رو شیر کردم بعدش بصورت جدا اما ویندوز چرامتوجه تغییرات من روی فولدر درایو نمیشه. قدیما یادمه روی ویندوز XP اینقدر فرایند شیرنگ پیچیده و گنگ و شده!؟
    مثلا دسترسی everyone همونطور تیکدار هست که user های دیگه توی بخش security ، ولی باز ارور مربوط به دسترسی ها روی بعضی جاها هست.
    درایو C رو هم کامل شیر کردم با دسترسی everyone و تیک های کامل، اما فولدرهای ویندوز و 1، 2 تا مورد دیگه شیر نمیشن و دسترسیشون بستس روی سیستم دیگه!!
    Last edited by fireboy8766; 18-01-2013 at 23:10.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا ممنون این مشکل ما در کل حل شد اما چند مورد هست که اذیت میکنه. من اگه دسترسی everyone بدم مشکل امنیتی پیدا نمیکنم در حالتی که مثلا تعداد سیستم ها بیشتر باشه و موارد دیگه که خودتون حتما بهتر میدونید؟
    و اینکه توی ورجن basic از ویندوز 7 هم میشه دسترسی اینطور داد یا basic این شیرینگ های شبکه رو نداره روش؟
    مورد بعدی: مثلا یه فولدر از داخل درایو E رو هم شیر کردم ،درایو E رو شیر کردم بعدش بصورت جدا اما ویندوز چرامتوجه تغییرات من روی فولدر درایو نمیشه. قدیما یادمه روی ویندوز XP اینقدر فرایند شیرنگ پیچیده و گنگ و شده!؟
    مثلا دسترسی everyone همونطور تیکدار هست که user های دیگه توی بخش security ، ولی باز ارور مربوط به دسترسی ها روی بعضی جاها هست.
    درایو C رو هم کامل شیر کردم با دسترسی everyone و تیک های کامل، اما فولدرهای ویندوز و 1، 2 تا مورد دیگه شیر نمیشن و دسترسیشون بستس روی سیستم دیگه!!
    -برای مسائل امنیتی بهتر است از everyone استفاده نکنی ولی تو 7 میتونی turn on password protection رو on کنی و با تعریف کردن یک سری یوزر و پس دسترسیه کلی ندی
    -کلیه ورژن های 7 security دارند.
    -منظور تو از این قسمت نفهمیدم.
    - بعضی جاها به صورت پیش تنظیم شده تنظیمات دسترسیشون یکی تعریف نشده ( مثل system 32 و windows و..) و موقه share کردن و security کل درایو تنظیمات روی اون ها اعمال نمیشه
    بنابر این به صورت جدا باید تو serurity شون دست برد

8. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza_026's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.خسته نباشید من 2 تا لب تاب رو شبکه کردم فقط برای انتقال فایل ولی وقتی می خوام انتقال بدم بعد اینکه شروع به کبی میکنه سرعت خوبه اما 1 دقیقه بعد شدیدا افت میکنه در حد کیلو بایت .راهنمایی کنید لطفا

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام دوستان... اگه سوالم تکراری میشه ببخشید ...راستش تعدا پیج ها زیاد بود و من نتونستم همه رو بخونم...
    من ویندوز اصلیم 7 هستش و توی vm ware یک ویندوز xp نصب کردم و حالا که میخام این دو رو به هم شبکه کنم فقط توی ویندوز ایکس پی به درایوهای شیر شده دسترسی داشتم و از طریق ویندوز 7 به هیچ عنوان نتونستم درایوهای شیر شده ایکس پی رو ببینم...یعنی اصلا ایکس پی رو نمیشناسه..البته تست کردم و پینگ میده.اگه ممکنه منو به مسیری که در مورد شبکه کردن 7 و ایکس پی توضیح دادن هدایت کنین.

در آغاز فعالیت masoudcs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتتون بخیر
    ببخشید اگر سوالم تکراریه
    من دو تا لپ تاپ رو می خوام با استفاده از کارت های شبکه وایرلس(که خودشون دارن) به هم متصل کنم که بتونند برای هم دیگه فایل بفرستند
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    سپاسگزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •