تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 1045 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

درود

همانطور که در عکس می بینید بعد از شماره 11 فاصله ای را ورد به صورت اتوماتیک ایجاد می کند و نوشته ها را کمی جلوتر از خط تیره و شماره می برد در تنظیمات Numbring چیزی را ندیدم که بتوان این فاصله را برداشت و مثل شماره های بالا عادی باشد چطور این مشکل را حل کنم؟

با سپاس فراوان
    بدرود

سلام دوست عزيز

علت بوجود آمدن اين مشكل اين است كه فواصل تنظيم شده براي شروع مت نبعد از شماره ها كم مي‌باشد و با
    افزايش شماره‌ها و زياد شدن پهناي آنها اين اتفاق مي‌افتد

در همان تنظيمات مربوطه به Numbering در سمت Customize باكسي تحت عنوان Tab space After وجود دارد كه عدد مناسب دادن به آن از بروز اين مشكل جلوگيري مي كند مثلا دادن عدد يك سانتي متر و ....

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد زحمتكش بخش !

دوستان مي خواسم بپرسم به كمك چه نرم افزاري مي توان متون را در2003 WORD كه در حالت web layout view به صورت عريض قرار دارد را به همان صورت عريض به pdf تبديل كرد (بدون اينكه از 2 طرف در فايل PDF حاشيه ايجاد شود ....) يعني متون در فايل PDF هم به همان صورتي كه در2003 WORD در حالت web layout view نمايش داده ميشه در آيد....
    سلام دوست عزيز

اين يك حالت نمايشي هست كه اون حاشيه‌ها را نمايش نميده

شما براي اينكار بايد حاشيه ها رو كم كني و بعد با يه نرم افزار مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تبديل كني

موفق باشي

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام دوست عزيز

علت بوجود آمدن اين مشكل اين است كه فواصل تنظيم شده براي شروع مت نبعد از شماره ها كم مي‌باشد و با
    افزايش شماره‌ها و زياد شدن پهناي آنها اين اتفاق مي‌افتد

در همان تنظيمات مربوطه به Numbering در سمت Customize باكسي تحت عنوان Tab space After وجود دارد كه عدد مناسب دادن به آن از بروز اين مشكل جلوگيري مي كند مثلا دادن عدد يك سانتي متر و ....

موفق باشي

ببخشید من فراموش کردم بگم که سوالم در ورد 2007 می باشد و به نظرم راهنمایی شما برای ورد 2003 است چون من چنین چیزی پیدا نکردم.

من در کادر Define New Number از قسمت Alignment این کار را انجام داد و درست شد و راضی هستم آیا همین مسیر درست بود که رفتم. یا از جایی دیگر باز تنظیماتی برای این کار وجود دارد؟
    Last edited by jedivssith; 19-04-2008 at 14:05.

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض بالن های مزاحم رو در word2003 چطور از بین ببرم ؟ کمک

سلام

من يه متن در word 2003 تايپ کردم بعد يه کم تو تنظيمات word دستکاري کردم خودم هم نفهميدم چي شد که حالا وقتي متنو تو word باز مي کنم يه بالن کنار کلماتي که آخرين تغييرات روشون اعمال شده ظاهر ميشه
    هر کاري مي کنم نمي تونم اين بالن ها رو حذف کنم، اعصابم خورد شده!
    البته از منوي view و با غير فعال کردن Markup ميشه موقتاً از شرشون خلاص شد ولي وقتي word رو مي بندم و دوباره باز مي کنم باز هم اين بالن ها فعال ميشن!

مثل اين شکل:

اين هم تنظيمات قسمتي از Option:

دارم قااااط مي زنم
    چي کار کنم ؟
    هلپ مي

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

آیا امکان بزرگ کردن فونت داخل Comment وجود دارد؟ چون با انتخاب و بزرگ کردن فونت هیچ اتفاقی نمی افتد در تنظیمات آن هم دستوری برای این کار نیست.

با سپاس فراوان
    بدرود

تاريخ عضويت
    Mar 2006

8

سلام

من يه متن در word 2003 تايپ کردم بعد يه کم تو تنظيمات word دستکاري کردم خودم هم نفهميدم چي شد که حالا وقتي متنو تو word باز مي کنم يه بالن کنار کلماتي که آخرين تغييرات روشون اعمال شده ظاهر ميشه
    البته از منوي view و با غير فعال کردن Markup ميشه موقتاً از شرشون خلاص شد ولي وقتي word رو مي بندم و دوباره باز مي کنم باز هم اين بالن ها فعال ميشن!

مثل اين شکل:

دارم قااااط مي زنم
    چي کار کنم ؟
    هلپ مي

اگر روی اون کامنت ها یا همان بالون ها راست کلیک کنید و گزینه Delete Comment را بزنید پاک می شوند.
    اما اگر می خواهید کلمه و یا جمله شما نشانه دار شده باشد (با توجه به تنظمیات و رنگهایی که در Track Changes انجام داده اید. به Track Changes Option بروید. به مسیر زیر بروید :
    Balloons < Use Balloons (Print and Web Layout)

سه گزینه Always که به شما می گوید همیشه این Comment ها بالون ها نمایش داده شود. گزینه Never بالون ها را پنهان می کند ولی عبارت مورد نظر شما در داخل یک علامت کروشه و با رنگ مخصوصی نشان دار هست. و گزینه Only for Comments/ Formatting که می گوید تنها برای نظرات و قالبها. که البته این یکی را متوجه نشدم و با امتحان کردنش نفهمیدم چه تاثیری دارد که امیدوارم دوستان به من هم بگویند.
    Last edited by jedivssith; 19-04-2008 at 13:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببين دوست عزيز

شما براي اينكه فاصله ابيات رو از لبه كاغذ زيادتر كني يه روشش همونيه كه ميگي و البته ميتوني هم از تورفتگي پارگرافها استفاده بكني (منوي format گزينه paragraph و باكس Before text و After text )

با استفاده از همين ترفند هم ميشه اون بيت مثلا آخر را تورفتگي بيشتري براش ايجاد كرد

فايل رو هم باز مي گم من آپلود نكردم كه داشته باشم و بتونم دوباره بذارمش

كس ديگه اي گذاشته اونو و الان هم كمتر مياد انجمن

دستت درد نكنه بگي نگي كارم راه افتاده ولي چند تا مشكل دارم 1: من مي خوام تيتر يه شعر و وسطچينش كنم يعني‏وسط صفحه باشه چه جوري اين كار رو بكنم 2: توي اين روش مي خواستم يه بيت رو انتخاب كنم چگونه اين كار رو بكنم 3: مصرع هاي من با هم ناميزون هستند يعني مصرع اول ما بين خط مصرع دوم و مصرع چهارم (يعني مصرع دوم بيت دوم ) نوشته مي شه يا بعضي موقعها چند ميليمتر بالاتر از مصرع دوم مي افته براي رفع اين مشكلات لطفا راهنماييم كنيد متشكرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ببخشید من فراموش کردم بگم که سوالم در ورد 2007 می باشد و به نظرم راهنمایی شما برای ورد 2003 است چون من چنین چیزی پیدا نکردم.

من در کادر Define New Number از قسمت Alignment این کار را انجام داد و درست شد و راضی هستم آیا همین مسیر درست بود که رفتم. یا از جایی دیگر باز تنظیماتی برای این کار وجود دارد؟
    نه

در ورد 2007 بايد تمامي پاراگرافهايي كه اعداد رو دارن رو انتخاب كني و سپس با كليك راست روي اونا از قسمت special كه گزينه hanging انتخاب شده است يه مقدار عدد روبروش رو بيشتر كني مثلا يك سانتي متر ....

داره خودمونی میشه larneg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

چطور به صورت خودکار توسط برنامه ورد کاری کنم که خودش فهرست درست کنه که وقتی روش کلیک میکنم منو به جای مورد نظر ببره

مثل کاری که برای لینک میکنم

ممنــــــونم

آخر فروم باز SajjadKAZ2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    ایران-اهواز

پيش فرض

سلام

مثل اين شکل:

دارم قااااط مي زنم
    چي کار کنم ؟
    هلپ مي
    اگر روی اون کامنت ها یا همان بالون ها راست کلیک کنید و گزینه Delete Comment را بزنید پاک می شوند.
    اما اگر می خواهید کلمه و یا جمله شما نشانه دار شده باشد (با توجه به تنظمیات و رنگهایی که در Track Changes انجام داده اید. به Track Changes Option بروید. به مسیر زیر بروید :
    Balloons < Use Balloons (Print and Web Layout)

سه گزینه Always که به شما می گوید همیشه این Comment ها بالون ها نمایش داده شود. گزینه Never بالون ها را پنهان می کند ولی عبارت مورد نظر شما در داخل یک علامت کروشه و با رنگ مخصوصی نشان دار هست. و گزینه Only for Comments/ Formatting که می گوید تنها برای نظرات و قالبها. که البته این یکی را متوجه نشدم و با امتحان کردنش نفهمیدم چه تاثیری دارد که امیدوارم دوستان به من هم بگویند.

Delete Comment نداره !
    ورد من 2003 هست

خودم فهمدیم
    اول باید تولبار Reviewing رو فعال کنیم بعد Accept All Changes in Document رو بزنیم تا بالنها از بین برن

دروود
    Last edited by SajjadKAZ2003; 20-04-2008 at 00:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •