آویرا امکان تهیه لیست سفید داره بنابراین فایلهای شما رو بی دلیل پاک نمیکنه
نسخه سکوریتی این آنتی ویروس هم نسخه کاملیه و احتیاج به فایروال اضافی نداره
لینک دانلود مستقیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آویرا امکان تهیه لیست سفید داره بنابراین فایلهای شما رو بی دلیل پاک نمیکنه
نسخه سکوریتی این آنتی ویروس هم نسخه کاملیه و احتیاج به فایروال اضافی نداره
لینک دانلود مستقیم:
مشکل حل شد ... اون اپدیت جنریتور قبلی مال ورژن 9 بود ... بخاطر همین ایرور میداد ...
مرسی دوست عزیز ...
دوست عزيز بابت راهنمايي ممنونم.
من كلا يه سيستم امنيتي كامل و قوي روي سيستم ميخوام كه با وجود اين همه هارد و فلش كه ويروس هاي متفاوتي وارد سيستم ميشه و مختل ميكنه جلوي اين ويروس ها رو بگيره و يه موقع وارد سايتي شدم يا از نظر حمله هكر در امان باشم. مخصوصا من كه با سايتهاي بانكي مداوم كار ميكنم از نظر امنيت خيلي مهمه برام.
لينك malwarebytes v1.50.1 و Anti Virus Avira Free رو برام ميزارين.
باز هم خود شما يه سيستم امنيتي كامل رو به من معرفي كن حالا همين Comodo با Avira ؟؟؟ الان comodo نصب كردم خيلي حرفه اي عمل ميكنه الان كه فعلا ياهو رو پيغام هاش رو نشون نميده.
دوست عزیز.
من به شما این راه راه پیشنهاد میکنم ولی به شما اطمینان نمیدم در موقع استفاده از سایت های بانکی
به مشکلی بر نخورید.
ولی شما کومودو اینترنت سکیوریتی را نصب کنید.
اویرا فری موقع نصب بروی custom installکلیک کنید و گزینه دوم avira guard
را بردارید و بعد نصبش کنید.
malwarbytes v1.50.1نصب کنید فقط با سریال ان را ریجستر نکنید وگرنه گارد ان فعال و باعث اختلال در سیستم شما میشود.
برنامهusb disk security v5.4.012
را نصب کن برای از بین بردن اتوران فلش ها.
اما این را بگم نمیشه صد در صد مطمئن شد که -- نشید.
چون من جایی خواندم در ایران از هر 52کاربر 1یا 2کاربر مورد حمله کاربران قرار میگیرند.
ولی با این روش سیستم شما امنیتش خوب میشود.
نکته ای که باید بگم خود کاربر هم باید مواظب باشد.
چون از اشتباه کاربر سیستم الوده میشود.
پس نکات امنیتی را شما باید رعایت کنید.
موفق باشید.
ممنونم كركس جان. فقط لينك برنامه هايي رو كه ذكر كردي رو برام ميزاري؟؟؟ خيلي ممنون بابت تمام راهنمايي هادوست عزیز.
من به شما این راه راه پیشنهاد میکنم ولی به شما اطمینان نمیدم در موقع استفاده از سایت های بانکی
به مشکلی بر نخورید.
ولی شما کومودو اینترنت سکیوریتی را نصب کنید.
اویرا فری موقع نصب بروی custom installکلیک کنید و گزینه دوم avira guard
را بردارید و بعد نصبش کنید.
malwarbytes v1.50.1نصب کنید فقط با سریال ان را ریجستر نکنید وگرنه گارد ان فعال و باعث اختلال در سیستم شما میشود.
برنامهusb disk security v5.4.012
را نصب کن برای از بین بردن اتوران فلش ها.
اما این را بگم نمیشه صد در صد مطمئن شد که -- نشید.
چون من جایی خواندم در ایران از هر 52کاربر 1یا 2کاربر مورد حمله کاربران قرار میگیرند.
ولی با این روش سیستم شما امنیتش خوب میشود.
نکته ای که باید بگم خود کاربر هم باید مواظب باشد.
چون از اشتباه کاربر سیستم الوده میشود.
پس نکات امنیتی را شما باید رعایت کنید.
موفق باشید.![]()
دوست عزیز شما بروید تایپیک کومودو برایتان گذاشتم لینک مالواربیتس را.
1یا 2صفحه قبلش هم برنامه اویرا را لینکش را برای یکی از کاربران گذاشتم
من دانلود كردم فقط برنامه برنامهusb disk security v5.4.012 رو پيدا نكردم تاپيك مربوطه اگه داره ممنون ميشم بزاري.
با تشكر
لینک دانلود.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با وجود تمامی این برنامه ها ، باز هم اگر کسی بخواد می تونه شما رو از طریق باهو مسنجر به راحتی freeze کنه،
و شما گاهی اوقات مجبور به ریستارت شوید!!!!!!
پس بنابراین من درسته عاشق کومودو هستم،ولی اینم بگم،این اشکال کومودو نیس،
چون یاهومسنجر بسته ها رو بلادرنگ و اتومات قبول می کنه،پس در انتخاب اپلیکیشن ها هم محتاط عمل کنید،
بنابراین هرگز از برنامه یاهو مسنجر استفاده نکنید و به جای آن از برنامه PidGin استفاده کنید،از این به بعد هر کسی خواست شما رو فریز کنه،یه پیام می ده و اگه قبول کنید --میشید و اگه نه طرف دماغ سوخته.....
===========================================
این هم توصیه های کاملا دوستانهکه از تجربیات خودم سرچشمه می گیره
شما با هر کدوم از سوئیت ها که راحتید،همونو استفاده کنید،یعنی اجباری نیس،
===>رفتار منطقی داشته باشیم،قبل از هر کاری کمی فکر کینم،فایل های مشکوکرا اجرا نکنیم،از هر سایتی دانلود ننمائیم،فایل های مشکوک را قبل از اجرا به سایت ویروس توتال بفرستیم،حداقل نرم افزارهای امنیتیمان را همیشه آپدیت نمائیم
===>با مراجعه به انجمن های مثل اینجا همیشه خودمان را به روز نگه داریم و سطح علمیمان را ارتقا دهیم و در یک جمله "داشته هایمان را به اشتراک بگذاریم تا به نداشته ها برسیم و تجربه و علمان رابه اشتراک بگذاریم تا پیشرفت نمائیم"
===>در این تاپیک دوستان همیشه راهنمای ما وشما خواهند بود...
لینک دانلود سوئیت امنیتی کومودو
لینک دانلود Panda USB Vaccine 1.0.1.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود Malwarebytes Anti-Malware 1.46کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه:در نوشتن این پست از ضمیر اول شخص استفاده کردم تا به نوعی از این پست برداشت نصیحت گونه نشود،از دوستان خوبم هم ممنونم....
Last edited by santamove; 03-01-2011 at 13:31.
بچه ها اصلا از وقتي Comodo رو نصب كردم الان اينترنت اكسپلولر استفاده ميكنم روي اين Bold و يا Wrap Quoteميزنم اصلا عمل نميكنه. يا سرچ رو زدم كه سرچ كنم صفحه رو مياره ولي هيچ گزينه اي نيستش. بعضي جاها مختل شده ياهو مسنجر اصلا هيچ تايپي معلوم نيست ولي L4i Messengerدارم مشكلي نداره كار ميكنه. ميتونه از ويندوز Xp باشه؟؟؟ آخه شنيدم ويندوز Xp تا آخر امسال Expire ميشه درسته؟؟ البته ما تو شركت از ويندوز Xp استفاده ميكنيم. اين هرچي هستش از آنتي ويروس Comodo هست قبل اين اينجوري نبود. ميشه بگين كجا بايد برم اگه چيزي رو بلوك كرده درست كنم. .
---------------------------------------------------------------------------------------
[quote]بنابراین هرگز از برنامه یاهو مسنجر استفاده نکنید و به جای آن از برنامه PidGin استفاده کنید،از این به بعد هر کسی خواست شما رو فریز کنه،یه پیام می ده و اگه قبول کنید --میشید و اگه نه طرف دماغ سوخته.....[quote]
دوست عزيز نميشه از مسنجر استفاده نكرد كه. اين برنامه PidGin كه شما گفتين چي هست؟؟؟ چه ربطي به ياهو مسنجر داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)