این هم جالبهولی به احتمال 99 درصد فیکه
![]()
این هم جالبهولی به احتمال 99 درصد فیکه
![]()
یه جای انمیه که داشتم شاخ در میا وردم جایی بود که ناروتو با کاکوزو مبارزه میکردچون چشم های کیوبی رو داشت ولی چشم هاش آبی بود
یعنی یه خط عمود تو چشم هاش که بود باید رنگ چمشمش قرمز میشد ولی همین طور آبی بود
![]()
این که گذاشتی که 100 درصد فیک هستش ...............ناروتو هر جور چشمی داشته باشه دیگه شارینگان نداره.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان معلومه که پدر و مادارش کی هستند ............قدرتی که ایتاچی هم به اون داد که باعث نمیشه شارینگان داشته باشه..................از این عکس های فیک که توی مانگا های تقلبی تولید میشه زیاد هست...........
.................................................. .................................................. ........................................
من هم یه مانگای تقلبی دیدم که طرفداران کاکاشی ساخته بود و از کیشیموتو خواسته بودند که صورت کامل کاکاشی رو به اونها نشون بده...............توی اون مانگای تقلبی کاکاشی به این دلیل صورتش رو زیر ماسک مخفی می کرد که یه زخم گوشه لبش وجود داشت و برای پنهان کردن زخمش صورتش رو با ماسک پوشونده بود........................
.................................................. .................................................. ......................................
منظورت اینه ؟
بچه ها هر کس هر چپتری از مانگای ناروتو چپتر های 400 الی 500 خواست رو بگه فقط امروز میتونم up کنمبعدش یا مسافرتم یا دوران مدرسه اس به adsl دست رسی ندارم
![]()
میگم چقدر نقطه میذاری.................................................. .................................................. .................................................. ..........................
فکرکنم اون برق دندوناشه نه زخم !!!
تازه کاکاشی رو وقتی 13ساله بود ماباماسک دیدیمیعنی توی اون سن صورتش جوری داغون شده که ماسک میزنه!بعیده به خاطرزخم باشه
ببخشید بحثو عوض کردیمانگار نه انگار داشتین درمورد چشمای ناروتو بحث میکردین
درضمن من یه عکس توی یه فروم دیگه دیده بودم که ناروتو چشماش کپی چشمای ساسکه شده بود (شارینگان درحالت معمولیش)یعنی اون هم ساختگی بود؟
کاش شما زودتر از اینا میومدین تو این تاپیک.خوب بحث بعدی در مورد چشمهای ناروتو هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چشم های ناروتو در ؟قسمت های مبارزه با پین مردمکش یه سری تغییرات اساسی کرد و چاکراش عظیم شد به طوری که حتی پین رو کونان رو هم شوکه کرد.............:شما همش مسائلی رو میگین که من همون موقع که مانگارو میخوندم دوست داشتم بحث کنم دربارشون ولی هیچکسی نبود.
احتمالا اون اشتباه انیمیشنی بوده یادشون رفته قرمزش کنن.یه جای انمیه که داشتم شاخ در میا وردم جایی بود که ناروتو با کاکوزو مبارزه میکرد چون چشم های کیوبی رو داشت ولی چشم هاش آبی بود یعنی یه خط عمود تو چشم هاش که بود باید رنگ چمشمش قرمز میشد ولی همین طور آبی بودالبته من که خیلی وقته انیمه رو ندیدم نمیدونم الان کجای داستانه؟؟؟؟
دوست عزیز میشه ازتون خواهش کنم این همه پست نزنین و تا اونجا که ممکنه مباحثتونو تو یه پست بزارین؟؟میگم چقدر نقطه میذاری .................................................. .................................................. .................................................. ..........................![]()
176 اومده که دوباره برگشته به خاطرات ایروکی سنسی..البته من که خیلی وقته انیمه رو ندیدم نمیدونم الان کجای داستانه؟؟؟؟
---------------------------------
من یه چی میگم شما بگین درسته یا غلط...:
همیشه ساسکه چند قدم از ناروتو جلو بوده ( از کودکی که باهم تو یک مدرسه بودن) ... حالا این درسته که وقتی این دو باهم مبارزه کنن یه دفعه ناروتو فلان تکنیک رو از جایی که خودش هم نمیدونه به دست بیاره..
بالاخره منظورم اینه چرا همیشه نگاه رو شخصیت خوبست؟
--------------------
یه چیزه دیگه:
من ناروتو رو ندیدم ( اولی رو میگم) ، در کل چیزه خاصی داشت؟
البته قسمتهایی که اوروچیارو توش بود رو دیدمااااااااااکه خیلی چیزا رو معلوم کرد.
---------------------------
در جایی خونده بود که ارورچیمارو از یاماتو ( چوب استایل) ترسیده !!!!!!!!!!!!!!ولی من انیمه رو دیدم و اصلا همچین چزی نبود!
من دارم اشتباه میکنم؟
همونطور که همتون خوب میدونید تکنیک چوب مال هکاگه اوله.اوروچیمارو اون تکنیکو میخواست به همین خاطر فکرکنم حدود60تا بچه رو با DNAهکاگه اول مورد آزمایش قرار داد(نمیدونم چی بگم آخه بگم مخلوطشون کرد!!! ازدست این اوروچیمارودر جایی خونده بود که ارورچیمارو از یاماتو ( چوب استایل) ترسیده !!!!!!!!!!!!!!ولی من انیمه رو دیدم و اصلا همچین چزی نبود!
من دارم اشتباه میکنم؟)فقط یکیشون زنده موند که اونم یاماتو بود!
فکر نکنم ترسیده باشهتوی اون صحنه قبل از مبارزه با حالت کیوبی ناروتو به یاماتو گفت خوکچه آزمایشگاهی من
یه موقع به منم نگین تو یه پست بزنین هامن پست قبلی رو چند ساعت قبل زدم که به دلیل دوره آزمایشی هنوز اجازه ورود نگرفته
![]()
والا من قبلا ها اومد توی این تاپیک و دیدم خبری نیست دیگه سر نزدم تا چند روزه پیش که اتفاقی چشمم به این تاپیک افتاد ......گفتم یه سری بزنم.نمی دونستم اینجا هم اینجور فعاله....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11کاش شما زودتر از اینا میومدین تو این تاپیک.شما همش مسائلی رو میگین که من همون موقع که مانگارو میخوندم دوست داشتم بحث کنم دربارشون ولی هیچکسی نبود.
![]()
این ها توی مانگا نیست و نمی دونم برای چی اینها رو درست می کنن..!!!!!!!!!...............مثل اون قسمتی که یه پسری بود که 16 سال پیش چاکرای کیوبی رو جمع کرده بودند و در درونش مهر کرده بودند .........اونم مثل ناروتو قدرت 9 دم رو داشت!!!!!!!!!!!!! و بعد با یه سری افراد دیگه به دهکده حمله کردند...........کلا اون قسمت رو ساخته بودند تا آسوما ساروتوبی رو نشون بدن و شخصیتش رو توصیف کنن چون بعدش به دست افراد گروه اکاتسوکی کشته شد ....................اون موقع که اون صحنه رو دیدم اشکام جاری شد ولی چه انتقامی گرفت شیکامارو!!!!! کف کردم خداییش از اون هوش و محاسباتش و نقشه کشیدنش..............176 اومده که دوباره برگشته به خاطرات ایروکی سنسی..
کلا این جور قسمت ها رو می سازن تا یه سری شخصیت های انیمه که هنوز خوب توصیف نشدن رو توصیف کنن............
همیشه هم اینجوری نبوده ولی ناروتو توی قسمت های شیپودن خیلی قوی شد.....کلی تکنیک و جوتسو یاد گرفت در حالی که در 220 قسمت قبلی همش یه راسنگان بلد بود + یه کاگه بونشون ( کپی کردن )!!!!!!!!!!!!!.........من یه چی میگم شما بگین درسته یا غلط...:
همیشه ساسکه چند قدم از ناروتو جلو بوده ( از کودکی که باهم تو یک مدرسه بودن) ... حالا این درسته که وقتی این دو باهم مبارزه کنن یه دفعه ناروتو فلان تکنیک رو از جایی که خودش هم نمیدونه به دست بیاره..
بالاخره منظورم اینه چرا همیشه نگاه رو شخصیت خوبست؟
جلوتر هم اگه مانگا رو خونده باشید الان که قدرت 9 دم رو می تونه کنترل کنه می تونه شیشو نو فان پدرش یا همون حرکت سریع با قدرت زیاد رو اجرا کنه و با یه ضربه کیسامه رو مجبور به فرار کرد..........................کلا خیلی دیگه دارن ناروتو رو قوی می کنن....البته در مقابل هم ساسوکه چیزایی مثل آماتراسو و ساسونو داره که خودشون خیلی هستند ( البته با اون فرم مانگیکو شارینگانی که داره باید دید قدرت خودش چیه تازه یه نوع جدید از چیدوری رو هم داره که باش ایتاچی رو کوبوند به هم )
...............همون مبارزات گنجوتسوش ناروتو رو زمین گیر می کنه اگه با هم مبارزه کنن...........
.................................................. .................................................. .....................................
امروز بالاخره تونستم انیمه full metal alchemist brotherhood رو تموم کنم عجب قسمت هایی داشت قسمت های پایانیش پیشنهاد می کنم هر کسی اون رو ندید ببینه که خداییش داستان نویسیش یه طرف آهنگ سازیش یه طرف.........سونی و باندای دو شرکت معروف هم در ژاپن و هم در دنیا آهنگ های این سریال رو ساخته اند که همین جوریش نزدیک به 46 تا جایزه متفاوت از جشنواره های مختلف توی دنیا و ژاپن برده!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................................. .................................................. .................................................. ........
Last edited by kortol; 08-09-2010 at 18:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)