اون دروگبا رو هم باید همراه اسکولاری شوت کنن بیرونالبته نباید همه باخت رو به اسکولاری نسبت بدیم
دروگبا 2 تا موقعیت مسلم گلزنی رو از دست داد وگرنه نتیجه اینجور نمیشددقت کردین چقدر بی خیال بازی میکنه .. البته حدود 1 ساله که اینطوریه
![]()
اون دروگبا رو هم باید همراه اسکولاری شوت کنن بیرونالبته نباید همه باخت رو به اسکولاری نسبت بدیم
دروگبا 2 تا موقعیت مسلم گلزنی رو از دست داد وگرنه نتیجه اینجور نمیشددقت کردین چقدر بی خیال بازی میکنه .. البته حدود 1 ساله که اینطوریه
![]()
بابا خب مثلا جای اسکولاری کیو میخوان بیارن؟
رایکارد که همون نیاد بهتره. یادتون هست چه بلایی سر بارسلونا آورد؟ الانش رو با اونموقع که رایکارد مربی بود مقایسه کنید...
و گزینه دوم هم روبرتو مانچینی هستش که فقط توی لیگ ایتالیا خوب نتیجه میگرفت و بیرون از کشورش اصلا موفق نبود. مثلا توی جام قهرمانان اروپا که اینتر رو نتوونست 1 بار هم جزو 4 تیم برتر بیاره! به همین خاطر هم مورینیو رو جایگزینش کردن.
در نتیجه فکر میکنم همون آورام گرانت بهتر از اینا باشه!!!! (از نظر هزینه هم خیلی ارزونتر از این مربی هاست)
یا حق
خوزه مورینیو در مصاحبه ای بعد از حضورش در اولدترافورد اعلام کرد که روزی به استمفوردبریج خواهد آمد.
خوزه مورینیو سرمربی سابق چلسی و کنونی تیم فوتبال اینتر میلان که برای دیدن بازی تیم سابقش مقابل منچستر یونایتد به اولدترافورد آمده بود پس از این دیدار مصاحبه ای انجام داد که طی آن گفت :" اگر من برای نخستین بار دوباره به استمفورد بریج بازگردم من واقعا احساساتی می شوم چرا که آنجا خانه من بوده است "
خوزه که در اولتدرافورد ورزشگاه خانگی منچستر یونایتد بود ادامه داد :" اینجا همیشه پر احساس و هیجان انگیز است . اما خانه من نبوده است . خانه من استمفوردبریج بوده است پس من منتظرم که روزی دوباره به آنجا بروم . شاید ما ( اینتر ) بتواند منچستر یونایتد را شکست دهیم و شاید هم چلسی بتواند یونتووس را شکست دهد و شاید در مرحله بعدی بتوانیم با یکدیگر روبرو شویم "
مورینیو افزود :" من می دانم منچستر یونایتد یک تیم با پتانسیئل فوق العاده ای است اما من به خودم ایمان دارم ، به بازیکنانم ایمان دارم . مطمئنا منچستر یونایتد سرشار از بازیکنان با استعداد است اما ما با پایه و اساس کارمان و روحیه یمان می توانیم آنها را شکست دهیم . من یه خوبی می دانم امروز روز خوشحالی منچستر یونایتدی هاست."
مورینیو همچنین اینچنین گفت :" من قول می دهم روزی به استمفوردبریج می روم . فوتبال دنیای کوچکی است و من من دور را دور آن خواهم رفت . من دوباره در برابر پورتو بازی کردم ، دوباره در برابر بارسلونا بازی کردم و من یک روز نیز در برابر چلسی بازی خواهم کرد"
افشین پیروانی : دیبابا خب مثلا جای اسکولاری کیو میخوان بیارن؟
ولی جدا از شوخی یک کلام مورینیو و تمام !!!(این گزینه هم که محاله بیاد)
ایول خوزه ،با اون غرورش فک نمی کردم چنین حرفایی راجبه چلسی بزنه خیلی باهاش حال کردم باید باهاش یه طرحه رفاقت بریزم![]()
اگه بخواد بیاد هم آبراموویچ عمرا راش بده.
این مالک باشگاه انقدر کلش گندست که نمیدونی (پول لامصب)
اصلا فکر من که به جایی قد نمیده. وسط فصل آخه مربی کجا بود![]()
آبراموویچ راش مي ده يادمه قبلا براي آشتي با مورینیو يك ماشين مدل بالا براش خريد
اگه منظورت بازی چلسیه که امشب بازی داریم ساعت 23:40
اسكولاري: اخراج از چلسي برايم مهم نيست
سرمربي تيم فوتبال چلسي كه بعد از شكست مقابل منچستريونايتد به شدت مورد حمله منتقدين قرار گرفته، نگران شايعاتي كه در مورد آينده او در اين باشگاه منتشر شده، نيست. به گزارش روزنامه سان، پس از اين شكست، مردم شروع به پرسيدن اين سوال كردند كه آيا لوييس فيليپه اسكولاري واقعا بهترين شخص براي مربيگري چلسي است؟
همين سوال ظاهرا براي هيات رييسه باشگاه چلسي هم به وجود آمده و گمان مي رود در صورتي كه اين تيم تا پايان ماه مه نتواند موفقيتي كسب كند، تغيير در مربيگري آن بعيد نباشد.
با وجود اين اسكولاري كاملا نسبت به ماندن يا رفتن از چلسي بيتفاوت است اگرچه به رغم مسائل داخلي و حاشيه اي، اعلام كرده از وضعيت كنوني خود كاملا راضي است.
سان به نقل از اين مربي برزيلي، نوشت: اهميتي نميدهم. اگر اين كار را از دست بدهم، فردا يا شايد هم بعد از يكي دو سال، كار ديگري پيدا خواهم كرد .۲۵سال است در اين حرفه ام پس مشكلي وجود ندارد.
وي افزود: چلسي را دوست دارم. شهري كه در آن زندگي ميكنم، مدرسهاي كه پسرم به آن ميرود، كارم، مردم و حتي مطبوعات اينجا را دوست دارم. اما احساسم نسبت به برزيل هم همين است. وقتي در كويت بودم، آنجا را هم دوست داشتم. من سه سال فوقالعاده را در عربستان سپري كردم. پس فرقي نميكند كه كارم را از دست بدهم يا نه.
در حال حاضر چلسي در جدول مسابقات ليگ برتر انگليس نسبت به ليورپول صدرنشين، چهار امتياز اختلاف دارد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)