تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 186 از 1635 اولاول ... 861361761821831841851861871881891901962362866861186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.دوستان چرا ناراحت شدین؟من که چیزی نگفتم.من فقط نظرم رو در مورد این 2 مدل گفتم.
    دوستان خوب.من نظرم رو با توجه به کلیپهای نمونه که در سایت ها بودن دادم.
    مرجع شما در مورد عکس و مثلا نویز داشتن یا چیزهای دیگه عکس همین سایت ها و عکس های نمونه اونهاست.
    خوب من هم در مورد فیلمبرداری این دوربین ها مرجعم همین سایت هاست.
    اگه نمیگید که من بحث فیلمبرداری نکنم میخوام یک نکته دیگه رو اضافه کنم.
    در نمونه فیلم هایی که از این دو مدل دانلود کردم و اون ها رو داخل 3 نرم افزار مختلف بردم کیفیت صدای فیلمبرداری فوجی بهتر بود به این صورت که :2000 هست : 128 bitrate و با فرمت AAC (که کیفتی مثل mp3 داره) و 48000 کیلو هرتز
    و fz28 اینگونه بود : کیفیت صدا :نا شناخته.با فرمت PCM و 16000 کیلو هرتز
    در مورد اینکه گفتین اگه N95 هزار تا قا بلیت داشته ولی آنتن نده اینو میگم که بدونین و مدام این حرف رو تکرار نکنید :
    گوشی های جدید اکثرا دارای 4 باند هستن ولی گوشی های 2 سال قبل اکثرا 3 بانده و گوشی های جدید که قابلیت جی پی اس دارن همه در آنتن دهی بهترین هستن.من N96 و N78 رو داشتم ......
    اینجا بحث موبایل نیست و معذرت میخوام اما خواستم اینو بگم که :
    میشه که یک دستگاه چند قابلیت داشته باشه و همه رو به خوبی انجام بده پس اینو مدام تکرار نکنید.
    در مورد عکس فوجی هم که گفتین من چند سایت رو دیدم که از نمره 5 نمره 4.5 'گرفته پس نگید عکساش افتضاحه که اونوقت من هم میتونم بگم شعور مارو به بازی نگیرید.
    من یک بحث دوستانه کردم و حرف هام رو با دلیل زدم ولی اونهایی که اهل بحث نیستن و زود عصبانی میشن بهانه های بیخود میتراشن و میگن که من دیگران رو گول زدم.

خلاصه حرف من این بود که :دوربین فوجی 2000 در فیلمبرداری از fz28 بهتر هست .همین.اینکه دلخوری نداره.
    من هم حرف هام رو با منطق و دلیل زدم و با استفاده از کلیپ های نمونه سایت ها......
    شاید هم من یک کلیپ اشتباهی رو دانلود کردم و مقایسه کردم .شاید کلیپ دوربین فیلمبرداری بوده......
    اینجا یک محیط برای تبادل افکار هست.پس به هم احترام بگزاریم.
    و در پاین بحث فیلمبرداری میگم که فوجی 2000 با رم 8 گیگ 110 دقیقه فیلمبرداری میکنه(بر طبق سایت فوجی فیلم)
    لینک سایتی که من دیدم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه در مورد فیلمبرداری بحثی نمیکنم.موفق باشین.
    Lofa جان اگه اجازه میدین چند سوال در مورد فوجی 2000 دارم.اجازه هست؟ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جناب unforgiven :من پستی که زدی رو الان دیدم و خدمت شما عرض کنم که :
    اگر من در مورد عکس این دو مدل بحث خاصی نکردم به این دلیل بود که در مورد fz28 شما و دوستان گفتین که کیفیتی خوب داره و غیره و خیلی تعرف کردین .درسته؟من هم حرف شما رو قبول کردم و عکس های مدل فوجی 2000 رو دیدم و متوجه شدم که کیفیت عکس هاش چیزی کم نداره و عالی هست.
    به همین دلیل از کیفیت عالی این دو مدل مطمئن بودم و بعد به سراغ کیفیت فیلمبرداری رفتم که در اون زمینه فوجی 2000 چه به لحاظ کیفیت و چه به لحاظ حجیم بودن از fz 28 سر تر هست.
    دزضمن شما که مدام لینک و ریوو میزاری مگه خودتون هم H50 هم SX10 هم فوجی 2000 هم اون مدل های دیگه رو از نزدیک دیدین؟مسلما نه.پس مدام نگید که مگه از نزدیک دیدی مگه از دور دیدی.
    در ضمن امتیازی دهی سایت ها فقط بر اساس کیفیت عکس نیست و مواری مثل:مناسب بودن قیمت و سهولت استفاده و ....
    رو در بر میگیره.پس مدام ریوو نذار. این ریویو هارو هزار بار دیدم و ریویو گذاشتن کار سختی نیست که اینطوری میخواهین حرفتون رو بر مسند کرسی بشونین.(البته ناراحت نشین )
    در زمینه پرش هم که میگید .برای اسم پرش نام علمی پیدا نکردم و خیلی عامیانه گفتم.به این خاطر از شما پوزش میخوام.
    کسانی که با نرم افزار های تبدیل فرمت و ادیت و میکس و کارت های کپچر کار کردن متوجه میشن که پرش یعنی چه.
    در زمینه مقایسه با موبایل.من گفتم که هم موبایل و هم fz28 در فیلمبرداری حرفی برای گفتن ندارن.
    کسانی که نمونه فیلم فوجی رو ببینند متوجه حرف من خواهند شد.اینقدر تفاوت داره که با یک نگاه آدم میفهمه.
    در مورد 15 دقیقه ای بودنش هم مشکل خاصی نیست .چون با نرم افزاری مثل Ulead Video Studio این هم به راحتی بر طرف میشه و بینش افکت میشه گذاشت.
    با سپاس از اطلاعات شما .موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.چند سوال از دوستان دارم :
    1.فرق باتری های الکالاین و Ni-MH در چه چیزی هست؟
    2.قیمت تقریبی 4 باتری دو حالتی که بالا گفتم چند هست؟
    3.این باتری ها عمرشون چقدره؟یعنی تا چند بار قابلیت شارژدارن؟
    lofa جان با باتری فوجی 2000 مشکلی نداری؟و با یک شارژ چقدر که باهاش کار کنی نیروش تموم میشه؟
    در مورد سوال های بالا اعداد و ارقام دقیق نمیخوام.
    کسانی که با این باتری ها کار کردن کمکم کنند .
    فکر کنم fz28 در زمینه باتری مزیت خوبی داره .هر چند خیلی ها باتری لیتیومی رو مزیت نمیدونن.که من هم در این مورد اطلاعی ندارم.فقط میترسم این دوربین باتری خور سریع شارژش تموم بشه و اذیت کنه.
    جالب اینه که سونی و پاناسونیک دوربین هاشون رو با باتری لیتیومی ارائه میکنن در حالی که کنون و نیکون و فوجی در سوپر زوم ها اکثرا باتری قلمی میخورن.
    از دوستان خوبم خواهش میکنم که در این زمینه کمی توضی بدن و تجربیاتشون رو در اختیار این حقیر قرار بدن.
    مرسی از لطف همه دوستان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

باز سلام.از همه دوستان معذرت میخوام که باز پست میزنم.
    باتری آلکالاین همین باتری های معمولی غیر قابل شارژهستند .درسته؟
    و باتری nimh باتری های شارژی هست؟
    یکم در مورد این باتری ها توضیح بدین.مرسی

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببین باطری اگر قابل شلرژ باشه روش می نویسه ولی من خودم دو مدل شارژی داشتم یکی مدلهای قدیمی بود که از نیکل کادمیوم ساخته شده بودن nicd di همچین چیزی رو ش زده و جدیدا که nimh است که از نیکل متال هیبرید ساخته شده
    حالا باز اطلاعت بیشتر رو میتونی تو سایت wikipedia ببینی.
    آلکالین هم من هر ی دیدم همون باطری معمولی بوده.

در ضمن بالاخره دوربین خریدی یانه؟ همون پاناسونیک رو گرفتی؟
    Last edited by aria irani; 04-03-2009 at 09:45.

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله منم شنیدم قیمت ها بالا رفته. مثل این که به خاطر عیده. بعد از عید میاد پایین.
    چند درصد رفته بالا مثلا کنون 590 رو دو هفته پیش من 140 خریدم الان چنده؟
    Last edited by aria irani; 04-03-2009 at 10:14.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

چند درصد رفته بالا مثلا کنون 590 رو دو هفته پیش من 140 خریدم الان چنده؟
    چند درصد رو نمیدونم ولی از یکی از دوستام که چند وقت پیش کنان eos 450d گرفته بود 680 تومن شنیدم که الان رفته بالای 800 تومن.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من خودم H5 دارم که باتری قلمی میخوره. تا اونجایی که من میدونم NiMH شارژش خیلی بیشتر از باتری های معمولی میمونه. باهاش میتونی 10 نوبت عکاسی کنی تموم نمیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.Prowler جان خیلی ممنون که کمک میکنی.من نفهمیدم چی میگی.باهاش میتونم 10 چی؟نفهمیدم منظورتون رو.
    Lofa جان در مورد فوجی 2000 که داریش توضیح میدی؟
    کیفیت ساختش ؟کیفیت عکس هاش با فلاش در نور شب و در نور اتاق در شب.
    و آیا با یک بار شارژ چقدر که باش ور بری خالی میشه.یا مثلا اگه یک ساعت ال سی دیش روشن باشه دوام میاره؟
    و برد فلاش رو که دیجی کالا زده 8.8 آیا در عمل برد فلاشش خوبه؟مثلا اگه در یک اتاق 8 متری عکس بگیری و سورژه ته اتاق ایستاده باشه (در شب)خوب عکس میگیره که بشه چاپش کرد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

منظورم اینه که مثلا با دوربین H5 که باتری NiMH داره میتونی با یه بار شارژ چند نوبت عکاسی کنی و خیالت از نظر باتری راحت باشه.
    Last edited by prowler88; 04-03-2009 at 13:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •