تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 291 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

60 ثانیه با گرد مولر

سایت یورو اسپورت مصاحبه کوتاه و جالبی با " گرد مولر " یکی از بهترین مهاجمان دنیا که با تیم ملی آلمان قهرمان جام جهانی هم شده، انجام داده است...

دوست دارید کدام شخصیت معروف را ملاقات کنید؟

در دنیای فوتبال امروزی، هیچکس. شاید وداد ایبیسویچ از هافنهایم. او مهاجم خوبی است.
    اکنون از چه چیزی خیلی ناراحت و شرمنده هستید؟
    زمانی که پنالتی را از دست می دادم، فقط می خواستم خودم را از همه پنهان کنم.
    چه چیزی را هرگز نمی خورید؟
    پیتزا اصلاً نمی خورم اما سالاد سیب زمینی را خیلی دوست دارم.
    نظرت در مورد iPod چیه؟
    برای تکنولوژی جدید خیلی پیر هستم به جای آن در خانه می مانم و خاطرات قدیمی خود را مرور می کنم.
    دوست دارید به چه چیزی در شغل خود دست یابید؟
    هیچ چیز. احساس می کنم در فوتبال به همه چیز رسیدم. بهرحال دوست دارم دوباره بایرن مونیخ را در سطح اول اروپا ببینم.
    بهترین جمله ای که در مورد خودتان شنیده اید چیست؟
    متاسفانه اکنون چیزی به خاطر ندارم اما جمله های زیادی بوده.
    اگر یک روز بیکار باشید، چه کاری انجام می دهید؟
    احتمالاً همسرم می گوید به شهر برویم و در آنجا می توانیم قدم بزنیم و در مورد بیکاری و بازنشستگی صحبت کنیم اما درگذشته حوصله چنین کارهایی نداشتم.
    اگر فوتبالیست نمی شدید، چه شغلی را انتخاب می کردید؟
    احتمالا آسیاب کردن در نردینگن، جایی که از 16 سالگی در آنجا کار می کردم.
    الگوی دوران نوجوانی شما چه کسی بود؟
    در آن زمان شیفته بازی مکس مارلوک مهاجم نورنبرگ بودم. همیشه می خواستم مثل او باشم.
    در کریستمس چه آرزویی دارید؟
    بیشتر از هر چیزی سلامتی خانواده ام را می خواهم و دوست دارم جشن کریستمس زیبایی به همراه پسرم داشته باشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يواخيم لو: گل لام به تركيه زيباترين خاطره سال من است

سال 2008 كه يك هفته ديگر به پايان مي‌رسد براي فوتبال تيم ملي آلمان حسابي پر از فراز و نشيب بود. شاگردان يوآخيم لو كه به عنوان نخستين تيم براي بازي‌هاي يورو 2008 انتخاب شده بودند پس از شكست دو بر يك برابر كرواسي در بازي‌هاي گروهي در مرحله يك چهارم نهايي با پيروزي سه بر دو برابر پرتغال نمايش خيلي خوبي داشتند ولي در بازي نيمه نهايي برابر تركيه كه با نتيجه 3 بر 2 برنده زمين را ترك كردند بايد تا واپسين دقايق نگران باشند. آنها در بازي پاياني برابر اسپانيا هيچ شانسي نداشتند. از سوي ديگر در اختلاف نظر بين يوآخيم لو و بازيكنان با تجربه يعني بالاك و فرينگس در طول چند ماه گذشته نظر رسانه‌ها را در آلمان حسابي به خود جلب كرده بود.

آقاي لو به عنوان سرمربي تيم ملي آلمان كريسمس را چگونه جشن خواهيد گرفت؟

در خانه در كنار همسر، مادرم و خواهران و برادران خودم.

آيا هديه‌ها را انتخاب كرده‌ايد؟

راستش را بگويم همسرم اين كار را به عهده مي‌گيرد. ما زياد هديه به خودمان نمي‌دهيم بلكه به كساني كه نيازمند هستند، كمك مي‌كنيم.

پ
    س آرزوي خاصي نداريد؟
    از لحاظ مادي نه. بلكه مايل هستم براي خانواده و دوستان خود بيشتر وقت داشته باشم. من در طول اين سال بيش از 200 روز از خانه دور بودم و خيلي خوشحال هستم كه در طول دو هفته آينده با فوتبال سر و كار نخواهم داشت.

زماني كه به بازي‌هاي يورو 2008 فكر كنيد كدام صحنه بيشتر از همه به ياد شما مي‌افتد و به شما لذت مي‌دهد؟

صحنه گل فيليپ لام در برابر تركيه. پس از اينكه تيم ملي تركيه گل دوم خود را به ثمر رسانيد و بازي دو بر دو مساوي شده بود ما به وقت اضافي فكر مي‌كرديم اما پس از گل فيليپ لام مي‌دانستم كه ما به بازي پاياني راه يافته‌ايم. پس از سوت پايان بازي فورا به رختكن رفتم كه چند لحظه با خودم تنها باشم و از پيروزي لذت ببرم.
    اين تصويرها در بررسي اتفاقات ورزشي سال 2008 نشان داده خواهند شد.

ما به آنها دوباره با ميل نگاه خواهيم كرد.

اما صحنه‌هايي نيز وجود دارند كه چندان زيبا نيستند. از جمله درگيري لفظي بين بالاك و بيرهوف مدير ورزشي تيم ملي آلمان پس از پايان بازي فينال برابر اسپانيا و همچنين ديگر بازيكنان كه از شكست حسابي ناراحت بودند. تيم ملي آلمان هيچ شانسي برابر اسپانيا نداشت. با شركت در بازي پاياني ما تجربه بزرگي به دست آورديم. ولي با اين حال نمي‌توانيم كاملا راضي باشيم. برخي از بازيكنان قادر نبودند تمام توانايي خود را نشان دهند. ما نتوانستيم تمام مدت در سطح بالا بازي كنيم.

اخيرا در برابر انگليس سطح بازي شما خيلي پايين بود و هيچ روند پيشرفتي ديده نمي‌شد.

بله درست است بازي برابر انگليس خيلي ضعيف بود. اما ما در مسابقات پس از بازي‌هاي يورو خيلي قوي‌تر بوديم. ما در چند هفته گذشته بازي‌هاي انجام شده در سال 2008 را ارزشيابي كرديم. اگر نگاه كنيم متوجه مي‌شويم كه ما تا چه اندازه توپ را نگه داشته و در زمين مي‌دويم ما از شكست‌هاي خود درس خواهيم گرفت.

براي نمونه چه درس‌هايي؟

اينكه ما پيش از شروع يك جام بايد بيشتر براي آمادگي وقت صرف كنيم. براي ما اكنون كاملا واضح است كه نياز به گزينه‌هاي بيشتري داريم. به همين دليل بايد به جوان‌ها بيشتر فرصت دهيم تا رقابت در تيم بيشتر شود. براي نمونه تروفسكي از تيم هامبورگ اكنون يك وزنه بزرگي شده است.

به بازيكنان جوان فرصت بيشتري داده‌ايد و بازيكنان با تجربه مانند بالاك و فرينگس فكر مي‌كنند كه به آنها به اندازه كافي احترام گذاشته نمي‌شود. آيا برخورد شما اشتباه بوده است؟

فوتبال حرفه اي يك دنياي خيلي سختي است. ناهماهنگي هنوز يك مقدار وجود دارد و اين باعث مي‌شود كه بيشتر مواظب باشيم.

اما درگيري بين سرمربي و كاپيتان تيم يك مقدار بازتاب خوبي نداشت.

گاهي اوقات اختلاف نظر خوب است زيرا جريانات جديدي را به وجود مي‌آورد اما از سوي ديگر اگر مشكلي وجود دارد بايد در داخل تيم حل شود. بحث در مورد آن نزد رسانه‌ها اصلا درست نيست. اين مساله ديگر به وجود نخواهد آمد.

چون شما قانون‌هايي به وجود آورده‌ايد و هر بازيكن بايد نقش خود را به خوبي اجرا كند؟

ما در نزد تيم ملي آلمان 50 تا 60 نفر دور هم هستيم پس به همين دليل بايد قوانيني وجود داشته باشد. ما نمي‌خواهيم بازيكنان را در قفس نگه داريم. آنها بايد اجازه صحبت كردن داشته باشند اما اگر مشكلي وجود داشته باشد بايد فقط در داخل تيم حل شود.

كار كردن با بالاك با احترام و اعتماد متقابل هنوز امكان دارد؟

براي من موضوع تمام شده است. بالاك هميشه يك وزنه مهم بوده و هنوز هم هست. ما در تيم ملي آلمان اميدواريم كه تورستن فرينگس دوباره فرم دلخواه خود را به دست بياورد.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ایبسویچ:علاقه اينتر باعث افتخار من است

وداد ايبيشويچ مهاجم تيم فوتبال هوفنهايم از علاقه اينترميلان به جذبش بسيار خوشحال است.

وي در اين خصوص اظهار داشت: "اين علاقه و پيشنهاد از يكي از بهترين تيم‌هاي اروپا مي‌آيد و من به آن افتخار مي‌كنم. خيلي دوست دارم زير نظر مربي بزرگي چون ژوزه مورينيو و در كنار مهاجمي مانند زلاتان ابراهيموويچ كار كنم. به‌هرحال بايد بگويم كه من تا پايان فصل در هوفنهايم خواهم ماند."

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض مارتین یول:من پیشگو نیستم

پس از عملكرد قابل قبول هوپ استيونس در رأس كادر هدايت هامبورگ يك هلندى ديگر هدايت اين تيم قديمى آلمانى را بر عهده گرفته است. مارتين يول از زمان حضورش در بندر هامبورگ توانسته عملكرد خوبى داشته باشد. حالا ديگر مى توان اين مربى هلندى را يكى از چهره هاى محبوب نزد هواداران هامبورگ دانست. هامبورگ توانست در پايان نيم فصل اول رتبه چهارم جدول را از آن خود كند. با توجه به شرايط جدول، هامبورگ را مى توان يكى از مدعيان عنوان قهرمانى در رقابت هاى بوندس ليگا دانست. سرمربى اين تيم معتقد است شاگردانش پتانسيل رسيدن به عنوان قهرمانى را دارند. در ادامه شما را به خواندن مصاحبه مارتين يول با روزنامه بيلد دعوت مى كنيم:

• در جام يوفا بايد به مصاف نماينده اى از كشور هلند برويد. چقدر از رقيبتان شناخت داريد؟
    nec- تيم بسيار خوبى است بيشتر بازى هاى اين تيم در ليگ هلند و جام يوفا را ديده ام. آنها در اين فصل به يكى از قدرت هاى فوتبال هلند تبديل شده اند. مطمئناً مقابل اين تيم بازى سختى خواهيم داشت.

• اينكه شما به عنوان يك هلندى بايد مقابل تيمى از اين كشور قرار بگيريد مثبت است يا منفى؟
    - نه مثبت است نه منفى.

• به هر حال شما نسبت به مربيان غيرهلندى شناخت بهترى نسبت به تيم nec داريد.
    - اين طور نيست همان طور كه ما از آنها شناخت داريم آنها هم تيم ما را مى شناسند در فوتبال امروزى هيچ چيز را نمى توان پنهان كرد.

• از عملكرد تيم خود در رقابت هاى جام يوفا راضى بوده ايد؟
    - بله. ما توانسته ايم خودمان را در حد و اندازه هاى يك تيم مدعى معرفى كنيم اما بايد بدانيم هر چه به جلو پيش رويم كارمان نيز سخت تر مى شود در جام يوفا رقابت بسيار سختى خواهيم داشت.

• در بوندس ليگا چطور؟ آيا انتظارات شما در نيم فصل اول برآورده شده است؟
    - به هر حال نبايد از عملكردمان ناراضى باشيم. ما هنوز هم يكى از تيم هاى حاضر در كورس قهرمانى هستيم البته در نيم فصل دوم بايد با قدرت بيشترى ظاهر شويم.

• آيا شما به قهرمانى هم فكر مى كنيد؟
    - چرا كه نه. من سرمربى هامبورگ هستم يكى از تيم هاى بزرگ و قديمى كشور آلمان بنابراين هميشه بايد قهرمانى يكى از اهدافم باشد به خصوص تا زمانى كه تيمم در كورس قهرمانى است. ما هنوز هم يكى از مدعيان قهرمانى هستيم. در بازى مقابل تيم هاى بالاى جدول مثل بايرن، هافنهايم و هرتا نيز ثابت كرده ايم كه توان رقابت با آنها را داريم.

• در اين فصل ايويكا اوليچ يكى از بهترين هاى تيم شما و رقابت هاى بوندس ليگا بوده است. بالاخره داستان او به كجا ختم مى شود او در هامبورگ مى ماند و يا نيم فصل دوم را با تيم جديدى آغاز خواهد كرد؟
    - من در فكر و ذهن بازيكنان نبوده و پيشگو هم نيستم تا بتوانم آينده را پيش بينى كنم.

• به هر حال به عنوان مربى تيم بايد اطلاعاتى در اين مورد داشته باشيد.
    - هيچ اطلاعى ندارم. فعلاً تعطيلات زمستانى را پشت سر مى گذارم. در اين روزها تماس زيادى با باشگاه ندارم اما اميدوارم اوليچ نيم فصل دوم هم در كنار ما بماند.

• و اگر برود؟
    - بايد در بازار نقل و انتقالات جانشين مناسبى براى او پيدا كنيم.

• لوكاس پودولسكى يكى از گزينه هاى احتمالى شما خواهد بود درست است؟
    - خب. پولدى يكى از بهترين هاى آلمان است او حتى با وجود نيمكت نشينى در بايرن همان مهاجم آماده جام جهانى ۲۰۰۶ است حداقل هر وقت براى تيم ملى آلمان به ميدان رفته اين طور نشان داده است چنين بازيكن خوبى مى تواند در ليست خريد هر باشگاهى جا داشته باشد.

• و در ليست شما؟
    - هامبورگ هم مى تواند يكى از باشگاه هايى باشد كه به دنبال مهاجم بايرن است.

• بهترين و بدترين بازى هامبورگ در سال ۲۰۰۸ چه بوده است ؟
    - بهترين بازى ما مقابل برمن بود كه توانستيم اين تيم را در برمن شكست دهيم. بدترين بازى هم مقابل آژاكس انجام داديم. در خانه خودمان شكست بدى را مقابل اين تيم هلندى متحمل شديم اما تلخ تر از شكست، عملكرد بسيار ضعيف تيم بود.

• در سال جديد چه اهدافى داريد؟
    - جام يوفا يكى از اهداف ما خواهد بود. حضورى موفق در مرحله حذفى اين رقابت ها مى تواند امتياز هامبورگ را تا حد زيادى در اروپا بالا بياورد. علاوه بر جام يوفا بوندس ليگا هم يكى از اهداف اصلى هامبورگ خواهد بود. ما مى خواهيم تا پايان رقابت ها در كورس قهرمانى بمانيم و براى كسب عنوان قهرمانى بجنگيم.

• پس از پايان نيم فصل اول همه از خلق شگفتى توسط هافنهايم صحبت مى كنند. نظر شما درباره اين تيم چيست؟
    - هافنهايم تيم بسيار خوب و آماده اى است آنها فقط خوب نتيجه نمى گيرند. با وجود نتيجه گرفتن ما از اين تيم بازى هاى بسيار خوبى هم ديده ايم. آنها فوتبال فوق العاده زيبايى را به نمايش مى گذارند. بازى مقابل هافنهايم يكى از سخت ترين بازى هاى ما در دور رفت رقابت ها بود. آنها با فوتبال تهاجمى خود هر تيمى را دچار دردسر مى كنند. خوشحالم كه اين فصل شاهد تولد چنين تيم خوبى در فوتبال آلمان بوده ايم. چنين اتفاقاتى مى تواند پيشرفت فوتبال يك كشور را به دنبال داشته باشد. هافنهايم آينده فوتبال آلمان است. براى رسيدن به ليگ هاى معتبر اروپايى مثل لاليگا يا ليگ برتر بايد چنين تيم هايى را در بوندس ليگا ببينيم.

منبع:روزنامه ابرار ورزشی

Last edited by mohamad23; 26-12-2008 at 01:53.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مدير ورزشى باشگاه بوخوم اعلام كرد

اين باشگاه قصد ندارد وحيد هاشميان را به تيم ديگرى واگذار كند. «آنسگا شونكن» مدير باشگاه بوخوم درباره خبرهاى چند روز اخير در خصوص جدايى وحيد هاشميان مهاجم ايرانى اين تيم و پيوستن به باشگاه هايى همچون دويسبورگ گفت: اين خبر صحت ندارد و باشگاه بوخوم نيز تمايلى به واگذارى مهاجم ايرانى خود ندارد. انتقاد هاشميان از مارسل كولر سرمربى بوخوم در خصوص حضور كم او در بازى هاى نيم فصل نخست تيمش باعث شد تا اين مهاجم با محروميت ۲ جلسه اى از همراهى تيم فوتبال بوخوم و همچنين پرداخت جريمه نقدى مواجه شود. سوء تفاهم هاى به وجود آمده در اين رابطه گمانه زنى ها درباره احتمال جدايى هاشميان از بوخوم را افزايش داد. حتى «پتر نوى رورر» سرمربى دويسبورگ گفته بود از آمدن هاشميان به تيمش استقبال مى كند. مدير ورزشى بوخوم تمامى اين اخبار را رد كرد و گفت: اين خبر كه ما براى به دست آوردن پول مورد نياز براى به خدمت گرفتن مهاجم جديد قصد داريم هاشميان را به فروش برسانيم صحت ندارد. ما هيچ كجا نگفتيم كه مى خواهيم او را واگذار كنيم. هنوز برسر قولمان با او هستيم. او البته تاكيد كرد كه با بازيكنانش يك يا ۲ بار گفت وگو كرده و اعلام كرده است كه در صورتى كه بخواهند از اين تيم جدا شوند اين باشگاه مانعى در سر راه آنها نخواهد گذاشت اما هاشميان جزو اين بازيكنان نيست. شونكن در پايان گفت: نمى توانم تصور كنم كه وحيد را به دويسبورگ واگذار كنيم. اين اصلا هدف ما نيست كه بخواهيم او را به تيم ديگرى بدهيم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برباتف: با حضور در بوندس ليگا و ليگ برتر رشد كردم

خبرگزاري فارس: مهاجم بلغاري تيم منچستر يونايتد گفت: با حضور در دو ليگ برتر اروپا به رشد قابل ملاحظه‌اي در فوتبال رسيدم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت فوتبال بلغارستان، ديميتاربرباتف اظهار داشت: وقتي در ليگ بلغارستان بازي مي‌كردم با فوتبال آشنا شدم. اما وقتي راهي آلمان و بوندس ليگا شدم، به طور جدي،‌ الفباي فوتبال حرفه‌اي را فرا گرفتم.
    برباتف 27 ساله در بوندس ليگا براي تيم بايرلوركوزن بازي‌هاي خوبي انجام داد.وي سپس از ليگ برتر انگليس و تيم تاتنهام سر درآورد و بعد به تيم منچستر يونايتد ملحق شد.
    وي افزود:‌ در ليگ برترانگليس، با گونه تازه‌اي از فوتبال حرفه‌اي آشنا شدم و با مربيان بزرگي كار كردم. خوشحالم سال ها قبل تصميم درستي گرفتم كه به آلمان و انگليس آمدم. زيرا حضور در اين دو ليگ به رشد پيشرفت من منجر شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كلاسينچ: شايد به بوندس ليگا بازگردم

خبرگزاري فارس: مهاجم كروات تيم نانت فرانسه گفت: از حضور در ليگ آلمان خاطرات خوشي دارم و شايد دوباره حضور در بوندس ليگا را تجربه كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از نشريه فرانس فوتبال، ايوان كلاسينچ اظهار داشت: قبل از حضور در تيم نانت،‌ دوران خوبي را همراه وردربرمن، سپري كردم. در وردربرمن با دنياي تازه‌اي از فوتبال حرفه‌اي آشنا شدم و اشكالاتي كه در زمينه‌هاي تكنيكي و قواي جسماني داشتم، برطرف كردم.
    اين بازيكن 28 ساله بيان كرد: در فوتبال اتفاقات زيادي رخ مي‌دهد كه غيرقابل پيش‌بيني هستند. تصور مي‌كنم يكي از اين اتفاقات بازگشت من به بوندس ليگا در سال‌هاي آينده باشد.
    كلاسنيچ كه سابقه انجام 29 بازي ملي همراه با 9 گل زده را دارد، در تابستان سال جاري از آلمان به فرانسه نقل مكان كرد تا براي تيم نانت بازي كند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

همه بايرن را قهرمان مى دانند به جز پودولسکی !

سال ۲۰۰۸ براى بايرن مونيخ هم به پايان رسيد تا اين باشگاه قديمى آلمانى يك سال ديگر پيرتر شود. با آغاز سال ۲۰۰۹ميلادى بايرن مونيخ ۱۰۹ ساله مى شود. با اين مقدمه كوتاه شما را به خواندن ۲ مطلب جالب درباره اين باشگاه پيرآلمانى دعوت مى كنيم. در ابتدا نگاهى كوتاه خواهيم داشت به بهترين گلزنان بايرن دور رفت رقابت هاى بوندسليگا:

بهترين گلزنان:
    ميروسلاو كلوزه با ۱۳ گلى كه در ديدارهاى رسمى براى بايرن به ثمر رسانده در صدر جدول گلزنان تيمش قرار گرفته است. بعد از اين بازيكن ملى پوش، لوكا تونى با ۱۰ گل در رتبه دوم قرار گرفته است. فرانك ريبرى و تيم بروفسكى هر كدام با ۷ گل به طور مشترك در جايگاه سوم قرار گرفته اند.

گلسازترين بازيكن:
    فرانك ريبرى به علت مصدوميت، ۷ بازى نخست تيمش در رقابت هاى فصل جارى بوندس ليگا را از دست داد اما اين ستاره فرانسوى هنوز هم گلسازترين بازيكن تيمش است. ريبرى با ۹ پاس گل، بهترين عملكرد را در تركيب بايرن داشته است. بعد از ريبرى، ميروسلاو كلوزه و باستين شوآين اشتايگر هر كدام با ۸ پاس گل در رده دوم قرار گرفته اند. زى روبرتو نيز با ۷ پاس گل سومين بازيكن تأثيرگذار مونيخى ها در دور رفت بوده است.

پركارترين بازيكن:
    تنها يكى از بازيكنان بايرن در تمام بازى هاى فصل جارى رقابت هاى بوندس ليگا و ليگ قهرمانان از ابتدا در تركيب اصلى قرار گرفته است. به غير از ميشائيل رنسينگ، دروازه بان جوان بايرن، بقيه بازيكنان اين تيم در يك يا چند بازى تيمشان غايب بوده اند. بعد از رنسينگ، ميروسلاو كلوزه در ۲۴ بازى حضورى ۹۰ دقيقه اى در تركيب بايرن داشته است و دومين بازيكن پركار تيمش به حساب مى آيد. لوسيو و شوآين اشتايگر با ۲۳ بازى رده سوم پركارترين بازيكنان بايرن را به خود اختصاص داده اند. رنسينگ در كل ۲۲۵۰ دقيقه براى تيمش بازى كرده است.

پركارترين نيمكت نشين:
    تيم بروفسكى در دور رفت رقابت هاى بوندس ليگا پركارترين نيمكت نشين مونيخى ها بوده است. اين مدافع ملى پوش در طول رقابت ها ۱۵ بار به عنوان بازيكن تعويضى به تركيب يورگن كلينزمن اضافه شده است. بعد از بروفسكى، آندرياس اتل و لوكاس پودولسكى هر كدام با ۱۰ بار حضور در ميدان پركارترين نيمكت نشينان بايرن بوده اند.

بهترين بازيكن:
    در پايان دور رفت رقابت هاى بوندس ليگا، فرانك ريبرى به عنوان بهترين بازيكن بايرن معرفى شد. طبق نمراتى كه روزنامه كيكر در پايان هر بازى به بازيكنان مى دهد، فرانك ريبرى با نمره ۲ (خيلى خوب) در بين همتيمى هاى خود پيشتاز است. بعد از ريبرى، فيليپ لام با نمره ۷۳/۲ (خوب) در رتبه دوم قرار گرفته است.

محبوب ترين چهره مطبوعاتى:
    بايرن به عنوان مطرح ترين تيم كشور آلمان همواره مورد توجه خبرنگاران بوده است. در طول فصل بازيكنان اين تيم بارها و بارها براى انجام مصاحبه به دفاتر مطبوعات و مجلات آلمانى دعوت مى شوند. در طول رقابت هاى نيم فصل اول، فيليپ لام محبوب ترين چهره بايرنى ها نزد خبرنگاران آلمانى بوده است. لام بيشتر از ديگر همتيمى هايش مورد توجه خبرنگاران بوده است. او در طول نيم فصل اول ۲۸ بار با مطبوعات آلمانى مصاحبه هاى بلند انجام داده است. بعد از لام، كلوزه با ۲۳ بار، شواين اشتايگر با ۲۰ بار و فرانك ريبرى با ۱۶ بار در رتبه هاى بعد قرار دارند.
    خبرنگار روزنامه بيلد از تمامى بازيكنان بايرن ۲ سؤال مشترك را پرسيده است.

سؤال اول:
    درباره آرزوى ورزشى آنها در سال ۲۰۰۹

سؤال دوم:
    درباره قهرمان رقابت هاى بوندسليگا در این فصل

ميشائيل رنسينگ
    ۱- آرزو دارم بتوانم جانشين مناسبى براى اوليور كان باشم.
    ۲- بايرن در سال ۲۰۰۹ اهداف بزرگى دارد. قهرمانى در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان اهداف ما هستند. براى رسيدن به اين ۲ هدف بايد سخت تلاش كنيم.

ويلى سانيول
    ۱- از اين مصدوميت لعنتى رها شوم و دوباره بدون هيچ مشكلى در مستطيل سبز بدوم.
    ۲- بدون شك بازهم قهرمان بوندس ليگا مى شويم.

لوسيو
    ۱- حضورى موفق در بايرن و تيم ملى برزيل.
    ۲- ما از عنوان قهرمانى خود دفاع خواهيم كرد.

دانيل ون بويتن
    ۱- به تركيب اصلى بايرن بازگردم
    ۲- از بين تيم هاى بايرن و هرتا يكى قهرمان مى شود. فكر نمى كنم هافنهايم بتواند با تيم هاى باتجربه آلمانى رقابت كند.

مارتين دميكليس
    ۱- موفقيت بايرن در ليگ قهرمانان.
    ۲- بايرن قهرمان مى شود.

فرانك ريبرى
    ۱- قهرمانى دوباره در بوندس ليگا و حضور در فينال ليگ قهرمانان.
    ۲- دوست دارم بگويم بايرن اما واقعاً براى رسيدن به عنوان قهرمانى كار دشوارى خواهيم داشت.

حميت آلتين توپ
    ۱- ماندن در مونيخ.
    ۲- قهرمانى در ليگ قهرمانان و صعود به جام جهانى ۲۰۱۰ به همراه تركيه.

لوكا تونى
    ۱- آقاى گلى در ليگ قهرمانان اروپا.
    ۲- بازهم بايرن مونيخ قهرمان مى شود.

لوكاس پودولسكى
    ۱- رفتن از بايرن!
    ۲- هافنهايم مى تواند اين فصل قهرمان شود!

زى روبرتو
    ۱- دوست دارم آخرين سال حضورم در بايرن همراه با موفقيت باشد.
    ۲- حتماً قهرمان خواهيم شد.

آندرياس اتل
    ۱- دوست دارم حضورى موفق در بايرن داشته باشم.
    ۲- بازهم قهرمان مى شويم.

مارك ون بومل
    ۱- آرزو مى كنم تا سال هاى پايانى فوتبالم در اوج بمانم.
    ۲- اين فصل هيچ تيمى نمى تواند قهرمانى را از بايرن بگيرد.

ميروسلاو كلوزه
    ۱- آقاى گلى در ليگ قهرمانان اروپا.
    ۲- شك نكنيد! بايرن قهرمان مى شود.

تيم بروفسكى
    ۱- حضور در تركيب اصلى بايرن و قهرمانى در ليگ قهرمانان.
    ۲- بايرن قهرمان مى شود.

باستين شوآين اشتايگر
    ۱- قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا.
    ۲- بايرن.

ماسيمو ادو
    ۱- حضورى موفق در تركيب بايرن.
    ۲- بايرن قهرمان خواهد شد.

تونى كروز
    ۱- رسيدن به هدفم در بايرن. مى خواهم بازيكن فيكس يورگن كلينزمن باشم.
    ۲- بايرن قهرمانى خواهد شد.

برنو
    ۱- حضور در تيمى كه بتوانم در آن بازى كنم!
    ۲- بايرن قهرمان مى شود.

منبع:روزنامه ابرار ورزشی
    Last edited by franch; 27-12-2008 at 14:32.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

لوكاس پودولسكى
    ۱- رفتن از بايرن!
    ۲- هافنهايم مى تواند اين فصل قهرمان شود!
    چی به سر این بچه آوردن که اینا رو گفته!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ميخواد از بايرن بره . حالا هر چي دلش ميخواد ميگه.
    مثل شما كه همش اواتار عوض ميكني.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •