براي لينك هاي خود سايت از ماژول latest news استفاده كنيد
براي لينك هاي ساير سايت ها هم يك ماژول بسازيد و در هنگام ساخت گزينه custom html را انتخاب كنيد
و لينك ها را بصورت دستي وارد كنيد
براي لينك هاي خود سايت از ماژول latest news استفاده كنيد
براي لينك هاي ساير سايت ها هم يك ماژول بسازيد و در هنگام ساخت گزينه custom html را انتخاب كنيد
و لينك ها را بصورت دستي وارد كنيد
منظورتون از ساخت ماژول چیه؟
من تازه جوملا رو نصب کردم و زیاد وارد نیستم به قسمتهای مختلف این برنامه اگه میشه کامل توضیح بدین.
میخوام تعداد کلیک هایی که رو هر لینک زده می شه هم نمایش داده بشه.
سلام
من مبتدی ام و نمی دونم چطور باید قالب جوملا رو روی هاست نصب کرد ... تو تاپیک هم گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
راهنمایی کنید لطفاً
برو اینجا :منظورتون از ساخت ماژول چیه؟
من تازه جوملا رو نصب کردم و زیاد وارد نیستم به قسمتهای مختلف این برنامه اگه میشه کامل توضیح بدین.
میخوام تعداد کلیک هایی که رو هر لینک زده می شه هم نمایش داده بشه.
Extensions - Module Manager
بعد هم دكمه new رو بزن ... تو لیستی كه بهت نشون می ده ماژول مورد نظر رو انتخاب كن ...
اینكه امار كلیك رو نشون بده فكر كنم تو قسمت كامپوننت بنر بشه درستش كرد ... دقیق نمی دونم ...
برای نصب جوملا برو به ادرس زیر :من مبتدی ام و نمی دونم چطور باید قالب جوملا رو روی هاست نصب کرد ... تو تاپیک هم گشتم نتونستم چیزی پیدا کنم
راهنمایی کنید لطفا
Extensions - Install/Uninstall
بعد هم فایل زیپ قالب رو اانتخاب كن و دكمه اپلود رو بزن ... البته اگه جوملای شما 1.5 باشه این ادرسه ... ادرس ورژن های 1.0 كم فرق داره ... ولی در كل باید فایل زیپ رو انتخاب كنی و اپلود رو بزنی
سلام
اقا من یه مشکلی دارم
من میخوام جوملا فارسی 1.5.9 رو در هاست byethost نصب کنم
ولی نمی دونم دقیقاً چطور باید این کار رو انجام داد . جوملا 1.5.9 مخصوص لینوکس رو دانلود کردم چون byethost از لینوکس پشتیبانی می کنه ... از همین سایت جومفا :
اینم عکس قسمت file manager هاست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا نمی دونم باید چه مسیری به قسمت upload to directory بدم ؟!
برای نصب هم فایل زیپ 4.5 مگابایتی رو به چند پارت تقسیم کردم
لطفاً راهنمایی کنید که چطور این رو بتونم نصب کنم
برای اپلود فایل خود هسته جوملا ... تو همین صفحه كه عكسش رو گذاشتی ... از Browse سمت راستی ... فایل رو انتخاب می كنی و بعد هم اون تیك ( علامت سبز رنگ اون بالا ، كنار فلش ابی رنگ ) رو می زنی ... منتظر می مونی تا اپلود بمونه ..من میخوام جوملا فارسی 1.5.9 رو در هاست byethost نصب کنم
اینكه چند تاش كنی و چقدر طول می كشه بستگی به سرعت خودت داره ..
اما اگه مثل بیشتر كاربران اینترنت دیال اپ استفاده می كنی چرا اپلود می كنی ؟... از تو خود cpanel سایت هاستت ... برو تو قسمت fantisy installer بعد هر ورژن جوملا كه اونجا نوشته رو نصب كن ... چون از خود هاست انجام می شه خودش خیلی راحت و زود اپلودش می كنه ...
بعد هم برو تو سایت اصلی جوملا ... نسخه اپدیت از ورژن خودت به اخرین ورژن كه 1.5.10 رو بگیر و از همین صفحه كه بالا عكسش رو گذاشتی اپلود كن ... حجمش هم در حد چند كیلو بایته ...
به به......
Last edited by Blue_66goola; 06-04-2009 at 01:01.
سلام
ميخوام وقتي سايت داره لود ميشه فلشي كه درست كردم در تمام صفحه نشون داده بشه بعد وقتي رو لينك صفحه ي اصلي كليك كنم وارد صفحه ي اصلي سايت بشم؟
ماژول فلش رو نصب كردم ولي نميدونم چه جوري ازش استفاده كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنين.
سلام
خسته نباشيد.
انجمن راكد شده ظاهرا.
ميخوام خواهش كنم بفرماييد چرا وقتي روي لينكهاي سايت كليك ميكنم 404 نشون ميده و كار نميكنه.
بايد چطوري مديريت كرد اين لينك ها را؟
مثلا اين لينك به عنوان نمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كه در قسمت "مقالات پربازديد" هست همينطوره...
كلا يه توضيحاتي بدين كه بتونم كار با اين قسمت بندي هاي سايت را در جوملا ياد بگيرم.![]()
شاید مشكل از اون كامپوننتی هست كه این لینك رو به وجود میاره ... یه چك بكن ..كلا يه توضيحاتي بدين كه بتونم كار با اين قسمت بندي هاي سايت را در جوملا ياد بگيرم.
اما اگه می خوای دقیقا بدونی كدوم لینكایی از سایتت كار می كنه ... و كلا چك كنی ببینی لینك های سایتت سالمن ... بهتره یه نقشه سایت راه بندازی ... كامپوننتش با یه سرچ پیدا می شه ... یكی دوتا هم فارسی هم شدن ... xmap و ....
موفق باشی ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)