بنظر من امسال باید تموم خریدهای میلا بازیکن های زیر 25-6 ساله باشن
چون اگه قرار باشه یه مدافع یا مهاجم 30 سال ی دیگه بگیرن که ما خودمون بهترین پیرمرد های دنیا رو تو تیممون داریم
بنظر من امسال باید تموم خریدهای میلا بازیکن های زیر 25-6 ساله باشن
چون اگه قرار باشه یه مدافع یا مهاجم 30 سال ی دیگه بگیرن که ما خودمون بهترین پیرمرد های دنیا رو تو تیممون داریم
اون که صد در صد
گالیانی هم گفته که یک سری از جوانان رو که قرضی توی تیمهای دیگه هستن بر میگردونه
و بازیکن های جوون میگیره
کاکا و شایعه هایی از اسپانیا:
با وجود این که کاکا چندین بار اظهار کرده و تاکید کرده او برای مدت طولانی در آث میلان خواهد ماند با این حال روزنامه اسپانیایی آ.اس مدعی شده که او به رئال مادرید می پیوندد.این شایعه های غلط و تکراری از سال 2007 شروع شد.اما آ.اس نمیخواد اون رو قبول کنه
شاید اینجا جای مناسبی برای گفتنش نباشه ولی میخواستم صعود تیم بارسلونا به فینال باشگاههای اروپا را به هواداران این تیم (از جمله خودم) تبریک بگوییم.
چون بارسلونا هم مثل تیم ما ( آ.ث میلان) یکی از بزرگان فوتبال جهان هست و از جهاتی شبیه میلان است.
باز هم تبریک...
" از دوست عزیزم x_ashist_x به خاطر این جسارت عذرخواهی میکنم"
مورینیو:به برلوسکونی اعتماد ندارم
رییس میلان از اینتر تمجید کرده ولی مربی اینتر به رفتار دوستانه رقیب بدبین است.
سایت گل: اینتر در آستانه فتح اولین اسکودتو زیر نظر ژوزه مورینیو است و نخستوزیر ایتالیا اخیرا اعلام کرده اینتر کاملا شایستگی قهرمانی را دارد. در هر حال مربی سابق چلسی نسبت به این ماجرا مشکوک است.
او در نشست خبری پیش از بازی با کیه وو گفته است: «به نظر من، اگر فردا فاصله اینتر و میلان به چهار امتیاز کاهش یابد آنها دیگر این حرفهای شیرین را درباره ما نخواهند زد. سیاستمداران به خوبی بلدند موضوع را عوض کنند. من حرفهای آرام و متین را ترجیح میدهم ولی بعضی وقتها نمی توانید به پرچم سفید حریف کاملا اعتماد کنید.»
مورینیو افزود که به دنبال آن است که شب یکشنبه خوابی راحت داشته باشد و به دنبال تماشای بازی میلان و یوونتوس نخواهد بود: «بعد از بازی با کیهوو، کار من در آن روز تمام شده. اگر برده باشیم تنها سه امتیاز دیگر برای قهرمانی نیاز داریم. نمی دانم که بچهها بازی میلان و یووه را تعقیب میکنند یا نه، ولی من این کار را انجام نمی دهم. دوشنبه صبح که از خواب پا شدم نتیجه بازی را خواهم فهمید. دوست دارم شب قبلش زود بخوابم.»
اگر اینتر کیهوو را ببرد، پیروزی یووه بر میلان باعث خواهد شد اینتر همین فردا قهرمانی را جشن بگیرد. وقتی از مورینیو پرسیده شد آیا طرفدار یوونتوس خواهد بود او گفت: «نه، نه، هرگز، اصلا چنین چیزی را نباید از من بپرسید.»
در آستانه ديدار ميلان و يوونتوس
مورينيو: ساعت خوابم را تغيير نميدهم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اينترميلان گفت: شايد بازيكنانم بازي ميلان و يووه را تماشا كنند ولي من ساعت خوابم را تغيير نمي دهم.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از گازتا دلواسپورت، خوزه مورينيو در آستانه ديدار حساس ميلان و يوونتوس عنوان كرد: من از قهرماني تيم خود اطمينان كامل دارم و بازي امشب را تماشا نميكنم. چرا بايد از وقت خود براي تماشاي چنين ديداري اختصاص بدهم.
وي افزود: ساعت خواب خود را به خاطر بازي امشب تغيير نميدهم و به بازيكنان خود نيز توصيه كردهام به جاي تماشاي اين بازي استراحت كنند. سرنوشت اينترميلان وابسته به نتيجه اين بازي نيست.
امشب هم یه بازی حساس با یووه داریم
امشب يووه مي تركه.___!!!
به به اينتر هم مساوي کرد ....اگه بزنيم تو گوش يووه ...فاصلمون 5 تا ميشه .....( ولي بازم زياده)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)