من قربان همه دوستان بشم
عیبی نداره
دور شهر آفتاب...3 سال دیکه... گراندپری تهران...
خودم قراره با فراری 405 تا رو پر کنم
من قربان همه دوستان بشم
عیبی نداره
دور شهر آفتاب...3 سال دیکه... گراندپری تهران...
خودم قراره با فراری 405 تا رو پر کنم
شدیدا تایید میشه.
سال نو همگی مبارک
37 دقیقه دیگه عید.
خوب ... نوبتی هم باشه نوبت کوچک ترین عضو این تاپیک یعنی من ه .
بچه ها الان یه 20 دقیقه تا سال تحویل مونده . همتون رو میبوسم و برا همتون ارزوی سال بسیار خوش و توام با موفقیت زیاد از خدا میخوام .
خوب حمید / ببین من بهت چی گفتم !! اولا دختر جماعت از نظر من رد شدست .دومآ کسی که کننده ی کاری باشه نمیاد از تلفن کارتی زنگ بزنه که !!
بیخیال . بالا خره هر کی همه رقم خواست هر نوع کل کلی کنه دیگه .... خوب بیخیال.
جمشید جان شما همین که زحمت زیاد میکشی و این مطالب رو جمع میکنی کافیه و خوب من میدونم این مجله ها بیشتر به فکر فروش و جیبشون هستند تا اینکه اطلاعات درست در اختیار مخاطب قرار بدن ...به نظر من 25 میلیون هم به کنار 2و نیم میلیون دلار هم به کنار از یه کمپانی مثل استون خیلی غیر طبیعیه که بخواد یه ماشینی بزنه که بالای 1 میلیون دلار باشه . ...میدونی که اصلا منطقی نیست ...
دوستان همگی شب خوش .
سال نو مبارک
سهیل حسینی
یا علی
خیلی راحت میتونم حدس بزنم که جریان اون 2 نفر چی بوده . ولی خوب فقط اون 2 نفر و سایر دوستانشون بدونن این کارا درست نیست .
سال داره عوض میشه ..امیدوارم که ظرف ادراک همه ی این گونه افراد چه پسر چه دختر بیشتر شه .
سلام و سال نو همه مبارک
بازم دیر رسیدم ( برای قرار دیشب )
حمید جان یه عکس با ماشینات بنداز تا بتونیم پیش رفقا پزشو بدیم بگیم رفیقمون باکلاسه.
با این پستا که میدید هر روز بیشتر از دیروز دوستون دارم.
بازم سال نو مبارک.هر سالتان بهتر از پارسال.امیدوارم همه بچه ها ترقی چشم گیری تو هر زمینه ای که علاقه دارن داشته باشن.
راستی اقا حمید جون ثبت نام تو گروه چه شرایطی داره.
واقعا دوستون دارم
سلام به دوستان گل خودم
راستش دیشب بیدار بودم بعد از سال تحویل اما دیگه باتریم تموم شد و نتونستم سری بهتون بزنم
راستش از همه ممنونم که این تاپیک رو سرپا نگه داشتن
سهیل جان چی کار کنیم دیگه هرکی میاد شاخ میشه
فرشاد جان شما برای عضو شدن یا باید بتونی در کار فنی.گرافیکی و یا رانندگی حرفه ای به ما کمک کنی
در مورد قسمت فنی نه اینکه به فرض بخوای پایین بودن دور فن 405 رو تعمییر کنیا!!!!
در مورد قسمت گرافیکی طراحی لگو های ساید به طور ماهرانه
در مورد رانندگی حرفه ای هم که دیگه خودت اینکاره ای
شب همگی بخیر
دوستان راستش میخوام یه خبر خوشحال کننده ای رو بهمتون بدم اما متاسفانه به خاطر بوجود اومدن مشکلی چند روز پیش برای من
من رو نتونست زیاد خوشحال کنه
دیروز که تا ساعت 11 بیرون بودم وقتی اومدم خونه Dhl یه دعوتنامه برام اورده بود
شرحش:
شرکت فراری قراره از 17 اوریل تا 7 می در رم تمامی مالکان خودروی خودش رو دعوت کنه تا چند نمونه از خودرویی
که تا به حال در معرض عمومی قرار نگرفته اند رو به نمایش بگذاره
نمیدونم مثل 2سال پیش چیزی میده یا نه اما من+2نفر دیگه دعوت هستیم
من+ مدیر برنامه حتمی شدیم از شماها هر کی که مشکل سربازی نداره اگر میخواد بگه تا تو برنامه بزارمش
"گالریا فراری"
در مورد این خط کاریم روز های تعتطیل جواب نمیتونم بدم
همگی خوش باشید
ایشالا تابستون مزاحمت میشم البته نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی لازم به ذکره که من استعداد خارق العاده ای دارم و از نظر هوش هم تقریبا عالیم مثلا تو مدرسه اول شدم .و تو همه کارایی که گفتی یه تجربه اندکی دارم . از نظر خلاقیت هم دیگه نمیگم ولی میتونی تست کنی.من عشقم ماشین بازیه پس حتما اینا رو یاد میگیرم .از نظر فنی من نمیتونم حتی یه دور فن رو زیاد یا کم کنم البته امتحان نکردم.اما شده که موتور ماشین رو بدونه هیچ تجربه قبلی باز و بسته کردم اونم خودم به تنهایی.
از نظر چیزای دیگه جوشکاری/ برق کشی/سیستم صوتی بستن(تقریبا)/اینا رو بلدم.
خلاصه من خیلی فنی ام .
(چقدر من خودخواهم)![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)