- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
- فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
- مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
- بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
- نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...
نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد كه به صورت خريد اينترنتي باشه غير از سراي بازي وp30 world
مال اينها نسخه اصلي نيست
بابا اینجا یه نفر نیست از مسئولین سایت که به من بگه نسخه خودp30world اصله یا نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من از سایت بازی رو خریدم اما وقت نکردم بازیش کنم هنوز!!!! حالا باید چه کار کنم؟ میتونم بشون برگردونم بازی رو؟!!!!! تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید
Last edited by RAMINET; 30-05-2008 at 12:33.
عجيبه همه ميگن ما نسخه اصلي را گرفتيم ولي هيچكس نميگه از كدام سايت خريد اينترنتي كرده در ضمن سراي بازي وp30world نسخه اصلي نيست وهمون نسخه مشكل دار هست
شما سوالات خود در این مورد رو در انجمن فروشگاه آنلاین P30World به این آدرس مطرح کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز! شما هشت بار این سوال رو به طرق مختلف تکرار کردید. وقتی که میبینید کسی جواب سوال شما رو نمیده پس بهتره دوباره تکرار نکنید.
شما هم سوالات خود در این مورد رو در این مورد در انجمن فروشگاه آنلاین P30World مطرح کنید.
دوستان سلام من در بازی تو memory block4 تو شهر دمشق یه جا رفتم بالای یه برج وقتی نقشه آپدیت شد یه ماموریت بهم داد یه مرده کنار یه در واستاده بود که ماموریتش هم تایمی بود بهم رو نقشه دو نفر رو نشون داد که وقتی پیش هر کدومشون میرم نمیدونم باید چیکار کنم مردا تقریبا هیکل بزرگی دارند و شمشیر به دست هستند وقتی میکشمشون تایمر قرمز میشه و باید دوباره برم پیش اون یارو که کنار در هست ماموریت رئ شروع کنم کسی فهمید من کجا رو میگم و باید چیکار کنم؟
شما در این نوع ماموریت اصلی باید در حالت پنهانی و از پشت, اهداف رو با کمک خنجر از پای دربیارین.
در صورتی که اشتباه عمل کنین تایمر به رنگ قرمز درمیاد و ماموریت با شکست مواجه میشه.
سلام :
میگم بلاخره متوجه نشدید اون تیرکمون پشتش که تو صحنه ابتدایی فیلم بود بلاخره به دست میاد یا نه؟
خبری از سری جدیدش که نه نیست ها؟
خیر ... در بازی اثری از کمان نیست.
همچنین خبری از قسمت بعدی این بازی هم نیست.
هوس جان شما انگار متوجه نشدی من چی گفتم. قربونت برم به محض اینکه بصورت مخفی هم و با خنجر هم میکشمشون تایمر قرمز میشه.
راستی وقتی با چشم عقاب بهشون نگاه میکنم رنگشون زرده این به چه معنایی هست؟
در ضمن دو نفر هستند که در دو قسمت شهر قرار دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)