تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 342 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان من نسخه ی ناقص بازی رو دارم که تو مرحله ی اورشلیم میاد بیرون می خواستم بدونم ارزش داره نشخه ی کامل بازی رو بگیرم یا نه؟ و اینکه فقط شهر اورشلیم درست شده یا فرق های دیگه ای هم می کنه (مثل گیم پلی گرافیک مراحل جدید و...) چون من سیو 100% بازی رو انداختم و به جز مراحل اورشلیم بقیه رو تموم کردم .

لطفا اگه می شه توضیح بدید!
    با تشکر
    - فایل های سیو نسخه نهایی بازی با نسخه دزدی فرق داره.
    - مقدار محدوده تنظیمات گرافیکی بازی در نسخه نهایی بیشتر از نسخه دزدی هست.
    - بازی در نسخه نهایی روونتر از نسخه دزدی هست.
    - نسخه دزدی نسبت به نسخه نهایی دارای باگ های زیادتری هست...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نسخه اصلي بازي را از كجا ميشه خريد كه به صورت خريد اينترنتي باشه غير از سراي بازي وp30 world
    مال اينها نسخه اصلي نيست

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بابا اینجا یه نفر نیست از مسئولین سایت که به من بگه نسخه خودp30world اصله یا نه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من از سایت بازی رو خریدم اما وقت نکردم بازیش کنم هنوز!!!! حالا باید چه کار کنم؟ میتونم بشون برگردونم بازی رو؟!!!!! تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید
    Last edited by RAMINET; 30-05-2008 at 12:33.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عجيبه همه ميگن ما نسخه اصلي را گرفتيم ولي هيچكس نميگه از كدام سايت خريد اينترنتي كرده در ضمن سراي بازي وp30world نسخه اصلي نيست وهمون نسخه مشكل دار هست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بابا اینجا یه نفر نیست از مسئولین سایت که به من بگه نسخه خودp30world اصله یا نه؟!
    من از سایت بازی رو خریدم اما وقت نکردم بازیش کنم هنوز! حالا باید چه کار کنم؟ میتونم بشون برگردونم بازی رو؟ تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید
    شما سوالات خود در این مورد رو در انجمن فروشگاه آنلاین P30World به این آدرس مطرح کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عجيبه همه ميگن ما نسخه اصلي را گرفتيم ولي هيچكس نميگه از كدام سايت خريد اينترنتي كرده در ضمن سراي بازي وp30world نسخه اصلي نيست وهمون نسخه مشكل دار هست
    دوست عزیز! شما هشت بار این سوال رو به طرق مختلف تکرار کردید. وقتی که میبینید کسی جواب سوال شما رو نمیده پس بهتره دوباره تکرار نکنید.

شما هم سوالات خود در این مورد رو در این مورد در انجمن فروشگاه آنلاین P30World مطرح کنید.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان سلام من در بازی تو memory block4 تو شهر دمشق یه جا رفتم بالای یه برج وقتی نقشه آپدیت شد یه ماموریت بهم داد یه مرده کنار یه در واستاده بود که ماموریتش هم تایمی بود بهم رو نقشه دو نفر رو نشون داد که وقتی پیش هر کدومشون میرم نمیدونم باید چیکار کنم مردا تقریبا هیکل بزرگی دارند و شمشیر به دست هستند وقتی میکشمشون تایمر قرمز میشه و باید دوباره برم پیش اون یارو که کنار در هست ماموریت رئ شروع کنم کسی فهمید من کجا رو میگم و باید چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان سلام من در بازی تو memory block4 تو شهر دمشق یه جا رفتم بالای یه برج وقتی نقشه آپدیت شد یه ماموریت بهم داد یه مرده کنار یه در واستاده بود که ماموریتش هم تایمی بود بهم رو نقشه دو نفر رو نشون داد که وقتی پیش هر کدومشون میرم نمیدونم باید چیکار کنم مردا تقریبا هیکل بزرگی دارند و شمشیر به دست هستند وقتی میکشمشون تایمر قرمز میشه و باید دوباره برم پیش اون یارو که کنار در هست ماموریت رئ شروع کنم کسی فهمید من کجا رو میگم و باید چیکار کنم؟
    شما در این نوع ماموریت اصلی باید در حالت پنهانی و از پشت, اهداف رو با کمک خنجر از پای دربیارین.
    در صورتی که اشتباه عمل کنین تایمر به رنگ قرمز درمیاد و ماموریت با شکست مواجه میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام :
    میگم بلاخره متوجه نشدید اون تیرکمون پشتش که تو صحنه ابتدایی فیلم بود بلاخره به دست میاد یا نه؟
    خبری از سری جدیدش که نه نیست ها؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام :
    میگم بلاخره متوجه نشدید اون تیرکمون پشتش که تو صحنه ابتدایی فیلم بود بلاخره به دست میاد یا نه؟
    خبری از سری جدیدش که نه نیست ها؟
    خیر ... در بازی اثری از کمان نیست.
    همچنین خبری از قسمت بعدی این بازی هم نیست.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما در این نوع ماموریت اصلی باید در حالت پنهانی و از پشت, اهداف رو با کمک خنجر از پای دربیارین.
    در صورتی که اشتباه عمل کنین تایمر به رنگ قرمز درمیاد و ماموریت با شکست مواجه میشه.
    هوس جان شما انگار متوجه نشدی من چی گفتم. قربونت برم به محض اینکه بصورت مخفی هم و با خنجر هم میکشمشون تایمر قرمز میشه.
    راستی وقتی با چشم عقاب بهشون نگاه میکنم رنگشون زرده این به چه معنایی هست؟
    در ضمن دو نفر هستند که در دو قسمت شهر قرار دارند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •