بابا یکی جواب بده![]()
من چند روزه کامپیوترم همش ریستارت میشه .دو ویندوز ایکس پی و 7 دارم و وقتی روشن می کنم بعضی وقت ها که مثلا دارم اهنگ گوش میده یه دفعه ریستارت میشه گاهی اوقات هم قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد ریستارت میشه . در ضمن هر دو ویندوز هم این مشکل رو دارم . من خودم فکر می کنم از پاور باشه . به نظرتون از چیه و چطور میتونم مطمئن بشم که کدام قطعه خرابه ؟
مرسی
انصافاً اگه کسی نیست جواب بده برای چی این تایپیک رو زدین؟![]()
سلاممن یک مشکل کوچیک دارم اینکه سیستم رو که روشن می کنم صفحه سفید معرفی مادربرد(gigabyte)میاد ولی دیگه وارد بایوس نمیشه ولی اگه enter همون لحظه تو صفحه سفید بزنی وارد بایوس و ویندوز میشه قبلا که سیستم که روشن میشد خودکار وارد ویندوز میشد ولی الان چند روزه اینجوری شده تا یک enter رو تو صفحه سفید نزنی همونجا گیر میکنه
برادر چیزایی که توی اون صفحه سفید نوشته رو خوب بخون
احتمالا خطوط آخر نوشته برای چی باید اینتر رو بزنی
مثلا یه وقتا که بایوس رو ریست میکنی مینویسه برای لود مجدد اطلاعات باید F1 رو بزنی
اینم احتمالا تو همون مایه هاست...
اگه حل نشد بگو یه یلاس دیگه سرش در آریم
سلاممن چند روزه کامپیوترم همش ریستارت میشه .دو ویندوز ایکس پی و 7 دارم و وقتی روشن می کنم بعضی وقت ها که مثلا دارم اهنگ گوش میده یه دفعه ریستارت میشه گاهی اوقات هم قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد ریستارت میشه . در ضمن هر دو ویندوز هم این مشکل رو دارم . من خودم فکر می کنم از پاور باشه . به نظرتون از چیه و چطور میتونم مطمئن بشم که کدام قطعه خرابه ؟
مرسی
دوست من اول یه بار ویندوز رو عوض کن با یه ویروس یابی کامل
اگر درست نشد یه رم قرضی از کسی بگیر ببین چجوریاس اگر دیگه ریست نکرد مشکل از همون رمه
اگر درست نشد پاور رو یه دور عوض کن
و در نهایت اگر نشد باید مادربردت چک بشه.....
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:35 AM ----------
سلاممن چند روزه کامپیوترم همش ریستارت میشه .دو ویندوز ایکس پی و 7 دارم و وقتی روشن می کنم بعضی وقت ها که مثلا دارم اهنگ گوش میده یه دفعه ریستارت میشه گاهی اوقات هم قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد ریستارت میشه . در ضمن هر دو ویندوز هم این مشکل رو دارم . من خودم فکر می کنم از پاور باشه . به نظرتون از چیه و چطور میتونم مطمئن بشم که کدام قطعه خرابه ؟
مرسی
دوست من اول یه بار ویندوز رو عوض کن با یه ویروس یابی کامل
اگر درست نشد یه رم قرضی از کسی بگیر ببین چجوریاس اگر دیگه ریست نکرد مشکل از همون رمه
اگر درست نشد پاور رو یه دور عوض کن
و در نهایت اگر نشد باید مادربردت چک بشه.....
سلام.من لپ تاپ asus k43S دارم.وقتی 15 دقیقه به ماوس یا گیم پد که به usb2 وصله کار می کنم از کار می افتن.ولی لپ تاپ او نارو می شناسه!!!فلش یا اکسترنال می ندازم بدون مشکل می شناسه ولی ماوس و گیم پدم عمل نمی کنن.وقتی هم به usb3 وصلشون می کنم این مشکلو پیدا نمی کنن!!!کامپوترمم ویروس نداره همین الان در حال اسکنه!!!ویندوزمم واسه 2 هفتس زدم.Windows 7 64 بیتی.بعد ریستارت دوباره کار می کنن...
به نظرتون مشکلم چیه؟
سلام
یه سوال داشتم
من از برنامه کانورتر convert x to dvd که استفاده میکنم cpu usage بالای 80 درصد میره البته هفته ای یک ساعت بیشتر از این برنامه استفاده نمیکنم مشکلی هم پیش نیومده فقط میخواستم بدونم مشکلی که برای cpu بوجود نمیاره؟
دوستان خواهشا جواب بدید چون من cpu تازه عوض کردم
کسی نیست جواب بده
سلام
این مشکل ریستارت شدن هم افتضاح شده ها
یه سیستم پی 4 دارم که بوت نمیشه در اخرین لحظه بوت موقعی که صفحه عوض میشه قبل ازwelcom صفحه آبی و ریستارت میشه با عوض کردن ویندوز هم یا نمی شه و یا برای یکی دوبار خوب میشه
الان جالبه که با safe mode خوب بالا میاد البته کند
خواهش می کنم کمک کنید دیگه روانی کرده
کسی توی این تاپیک نیست
مشکل جدید دارم قبلی هم مونده وا
توی یه سیستم دیگه باوندوز اوریجینال 7 64 تا هر برنامه ای مربوط به اینترنت رو اجرا کنم کاملا سیستم قفل میشه
مثلا فیری گیت و پرو ک سی فایر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)