اومدی با این امضا تو انجمن نوکیا پست میدی؟ شوخی کردم ها!
اومدی با این امضا تو انجمن نوکیا پست میدی؟ شوخی کردم ها!
امروز به جوادت n95 پی بردم...یه کارگر داشت با دگمه های مدیا ور می رفت! عکس هم داشتم می گرفتم دید اومد گوشی رو گرفت و دعوامون شد و آخر سر جلوی چشمش پاکش کردم و رفت... عجب عکسی بود!
محل عکاسی: چهار راه حافظ (تبریز)
جالبه... تو خیلی از کشورها اصلا نمیدون n95 چیه. ولی تو ایران دست همه هست. این نشون دهنده پیشرفته بودن ما نیست. نشون دهنده اینه که چه قدر چشم و هم چشمی و مصرف گرایی تو ایران بیداد میکنه.
شما مطمن نباش همه n95 اصلی دستشونه.تو همین دانشگاه ما حد اقل 20 نفر دارن اما همشون NOKLA n95 هستش یعنی مدل چینیش
شديدا باهات موافقم. معلوم نيست ما با خودمون و فرهنگمون داريم چيكار ميكنيم. البته اگه تا حالا چيزي ازش باقي مونده باشه!
تایید میشه..هر کی گوشی N95 دستش بود که حتما NOKIA نیست...احتمال NOKLA بودنش بیشتره..مخصوصا یه کارگر تو میدون نمیدونم چی چی...
Last edited by amirfarrokh; 18-10-2007 at 09:11.
بابا دیگه بی خیال این حرفا بشیم بهتره.مهم اینه که از امکاناتمون درست استفاده کنیم.من هم تا 2 روز دیگه یدونه n95 می گیرم چون واقا سالاره
سالار N95 8GB هستش!
عزیز من که خودم خیلی ها رو دیدم همون n95 اصل رو دارن... گوشی که تو قیمت 600 هزار تومان دست همه باشه وای به حال اینکه قیمتش بشه 300 400 تومان... احتمالا n95 رقیب 6600 میشه.
خدا اون روز رو نیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)