تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 222 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی ali.tk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام تشکر
    در سیستم من این جوری نمیشه من فونت مورد نظر را در فونت های سیستم کپی کردم و مشکلی ندارم اگه کامل شد من رو خبر کنید د رمورد اون سایز مپ ها هم اگه قصدتون ادیت مپ های ساخته شده است می تونید از نوار ابزار :File-Resize.. این کار را انجام بدید مو فق باشید ....
    سلام براقای منصوری عزیز
    من اون هواپیمارو پیدا کردم
    SpecialPowerObjects.ini
    بله دراینجاست
    خدای من فکر نمی کردم توی این فایل باشه این یکی رو اصل نگاه نکرده بودم درجنرال زرو هست

نه مپ هارو منضورم اینه که اخرش چند بود من فراموش کردم یعنی از اون سایزی که براش گزاشتن دیگه بزرگ تر نمی شه یعنی اخرش همون سازی که گزاشتن شانس ما متور بازی رو هم نداریم
    وگرنه شاید می شد کاری کرد دوتاکار من دوست دارم بکنم یکی بزرگی بی نهایت مپ هاهست دومی کاری کنم که بیشتر از 8بازی کن بتونن بازی کنن وفکر نکنم این کار بدون متور بازی امکان پزیر باشه

راستی اقای منصوری من فرود گاه رو کوچک کردم

Geometry = BOX
    GeometryMajorRadius = 70.0
    GeometryMinorRadius = 55.0
    GeometryHeight = 25.0
    GeometryIsSmall = No
    FactoryExitWidth = 25
    Shadow = SHADOW_VOLUME
    BuildCompletion = PLACED_BY_PLAYER
    Scale = 0.85

End
    اما یک مشکل دارم اونم اینه که زمانی که روی زمین نزدیک فرود گاه کلیک می کنم فرود گاه رو می گیره خیلی نردیک فرود گاه نیست ها تازه میشه توی اون موقعیت یک ساختمون ساخت ولی برای گرفتن یک ساختمون باید روش کلیک کرد ولی برای این فرود گاه یک وجبی زمینش کلیک کنی میگیره
    چجوری باید درستش کنم

ممنون موفق باشین یاعلی

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

14 سوال در رابطه با بازی جنرال - نحوه نصب و آپدیت

سلام.
    من می خوام به تازگی این بازی رو نصب کنم و برای اولین بار بازی کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه فایل به همراه راهنمای نصب اون هست. آیا من این فایل رو بگیرم و نصب کنم، می تونم بازی کنم؟
    من شنیدم یک سری آپدیت برای این بازی هست. چطوری می تونم اونا رو پیدا کنم و چطوری باید نصبشون کنم؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

لینک پست 1841 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    من می خوام به تازگی این بازی رو نصب کنم و برای اولین بار بازی کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه فایل به همراه راهنمای نصب اون هست. آیا من این فایل رو بگیرم و نصب کنم، می تونم بازی کنم؟
    من شنیدم یک سری آپدیت برای این بازی هست. چطوری می تونم اونا رو پیدا کنم و چطوری باید نصبشون کنم؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

لینک پست 1841 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست عزیز
    نصب این بازی مانند تمام بازی های آسان نصب می باشد واگر تنها یک بار بازی نصب کرده باشین مشکلی ندارین تنها فرق درخواست سریال این بازی هست که سریال را وارد کنید ادرس نکس ودراخر فنیش
    ((بعد از نصب * کامل بازی، بازی قابل اجراست ولی زبان بازی چینی است بر ای انگلیسی کردن زبان بازی کافی است
    پوشهata
    را در محل نصب بازی کپی ریپلیس کنید به این صورت که رو ی پوشه دیتا کلیک راست کنید سپس گزینه کپی را انتخاب
    و به پوشه نصب بازی جای که بازی را نصب کرده اید بروید(این مورد در هر دو بازی هم بازی جنرال یک و هم جنرال زرو یکسان است)

و در محل نصب بازی کلیک راست کنید و گزینه پیس را بزنید و در قبال پرسش ، گزینه: بله
    و گزینه ریپلیس را بزنید .))

این راهنمای رو دوست عزیزم اقای منصوری گزاشته اپدیت این بازی رو هم فکر کنم
    توی همون گزاشته باشن اگه نبود برین به وبلاگ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دراین وب هست این وب متعلق به اقای منصوری وگروه ایشون هست

راهنمای خواستین دراین وب موجود است
    فکر نکنم سوال مونده باشه
    موفق باشین یا علی
    Last edited by ali.tk; 13-01-2012 at 23:51.

5. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

مرسی بابت راهنمایی.
    عالی بود.
    سایتی هم که معرفی کردین عالیه. فقط حیف که Theme سایت بهم ریخته است.
    Last edited by atlas-m; 15-01-2012 at 09:17.

7. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مرسی بابت راهنمایی.
    عالی بود.
    خواهش می کنم دوست عزیز
    سایت هم متعلق به دوستمون اقای منصوری انشالله درستش می کنه
    موفق باشین یا علی

9. این کاربر از ali.tk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام براقای منصوری عزیز
    من اون هواپیمارو پیدا کردم
    SpecialPowerObjects.ini
    بله دراینجاست
    خدای من فکر نمی کردم توی این فایل باشه این یکی رو اصل نگاه نکرده بودم درجنرال زرو هست

نه مپ هارو منضورم اینه که اخرش چند بود من فراموش کردم یعنی از اون سایزی که براش گزاشتن دیگه بزرگ تر نمی شه یعنی اخرش همون سازی که گزاشتن شانس ما متور بازی رو هم نداریم
    وگرنه شاید می شد کاری کرد دوتاکار من دوست دارم بکنم یکی بزرگی بی نهایت مپ هاهست دومی کاری کنم که بیشتر از 8بازی کن بتونن بازی کنن وفکر نکنم این کار بدون متور بازی امکان پزیر باشه

راستی اقای منصوری من فرود گاه رو کوچک کردم

Geometry = BOX
    GeometryMajorRadius = 70.0
    GeometryMinorRadius = 55.0
    GeometryHeight = 25.0
    GeometryIsSmall = No
    FactoryExitWidth = 25
    Shadow = SHADOW_VOLUME
    Scale = 0.85

End
    اما یک مشکل دارم اونم اینه که زمانی که روی زمین نزدیک فرود گاه کلیک می کنم فرود گاه رو می گیره خیلی نردیک فرود گاه نیست ها تازه میشه توی اون موقعیت یک ساختمون ساخت ولی برای گرفتن یک ساختمون باید روش کلیک کرد ولی برای این فرود گاه یک وجبی زمینش کلیک کنی میگیره
    چجوری باید درستش کنم

ممنون موفق باشین یاعلی
    سلام
    خوب در مورد نقشه ها با ید بگم بیشتر از هشت نفر نمیشه لا اقل من نمی دونم د رمورد بز رگ تر کردن نقشه ها موتور بازی کشش نداره ....
    در مورد سوال آخر هم این رو امتحان کنید ببینید درست میشه :

Geometry = BOX
    GeometryMajorRadius = 56.0
    GeometryMinorRadius = 37.0
    GeometryHeight = 25.0
    GeometryIsSmall = No
    FactoryExitWidth = 25
    Shadow = SHADOW_VOLUME

End

11. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

مرسی بابت راهنمایی.
    عالی بود.
    سلام تم وب مشکلی نداره شماز اکسپلور استفاده می کنید از چروم و مر ورگر های بهتر استفاده کنید من با سه مرورگر اپرا فایر فاکس و چروم امتحان کردم مشکلی نداشت شاید هم اکسپلورشما ورژن جدیدش رو بگیر ید درست شه ....

13. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    خوب در مورد نقشه ها با ید بگم بیشتر از هشت نفر نمیشه لا اقل من نمی دونم د رمورد بز رگ تر کردن نقشه ها موتور بازی کشش نداره ....
    در مورد سوال آخر هم این رو امتحان کنید ببینید درست میشه :

Geometry = BOX
    GeometryMajorRadius = 56.0
    GeometryMinorRadius = 37.0
    GeometryHeight = 25.0
    GeometryIsSmall = No
    FactoryExitWidth = 25
    Shadow = SHADOW_VOLUME

End
    ممنون اقای منصور
    اقای منصوری اگه میشه چند تا مود معرفی کنید که تجهیزات ایران رو داشته باشه یعنی تسلیهاتی که ایران داره رو کمو بیش داشته باشه مثل مودcwcاگه این جور مودای باشن که اخرشن چند تای معرفی کنید اخه ممکنه خودم دانلود کرده باشم
    واسه همین میگم زیاد معرفی کنید
    همشم یک جا نگین وقت ندارین هردفه اومدین چند دونه ای بگین ادرس هم ندادین ندادین اسمشو بگین خودم سرچ می کنم پیدا می کنم

ممنون موفق باشین یاعلی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

10

سلام تم وب مشکلی نداره شماز اکسپلور استفاده می کنید از چروم و مر ورگر های بهتر استفاده کنید من با سه مرورگر اپرا فایر فاکس و چروم امتحان کردم مشکلی نداشت شاید هم اکسپلورشما ورژن جدیدش رو بگیر ید درست شه ....
    سلام.
    اولاً: "چروم" نه، " کروم".
    دوماً: من از بروز ترین نسخه کروم استفاده می کنم.
    بعدشم، سایتت خیلی عالی بود. دقیقاً دنبال یه همچنین سایتی می گشتم. ممنونم ازت. ولی به نظر میاد خیلی به روز نیست.
    یه سوال : من Command & Conquer Generals and Generals Zero Hour for Windows XP دانلود کردم. ولی هنوز نصب نکردم. میخواستم ببینم این بازی نسخه فارسی رایگانی هم داره؟ اگه وجود داره میشه برای دانلود بزارید.

ممنونم.
    Last edited by atlas-m; 17-01-2012 at 09:59.

16. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام.
    اولاً: "چروم" نه، " کروم".
    دوماً: من از بروز ترین نسخه کروم استفاده می کنم.
    بعدشم، سایتت خیلی عالی بود. دقیقاً دنبال یه همچنین سایتی می گشتم. ممنونم ازت. ولی به نظر میاد خیلی به روز نیست.
    یه سوال : من Command & Conquer Generals and Generals Zero Hour for Windows XP دانلود کردم. ولی هنوز نصب نکردم. میخواستم ببینم این بازی نسخه فارسی رایگانی هم داره؟ اگه وجود داره میشه برای دانلود بزارید.

ممنونم.
    سلام تشکر نمی دونم من که هم کروم هم اپرا هم فایر فاکس دارم با هیچ کدام این مشکل نیست فقط با اکسپلور این مشکل بهم ریختگی هست ...بگذریم من بر اساس همین صحبت تصمیم دارم یک وب سایت جدید با امکانات بسیار بالای بر ای فقط بازی جنرالها راه بندازم که کلیه مطالب این وب گاه درونش هست ولی مرتب تر ..... به زودی وب گاه منتقل میشه به این وب سایت جدید .
    ما و چند تیم خارجی قصد داریم روی جنرال دو هم کار کنیم و سازندگان قول دادند که راه را برای ماد سازها مثل جنرال یک باز بزارند ... به امید همین من یک وب سایت اختصاصی بر ای جنرالها راه اندازی کردم که به زودی تمام آدرس های قبلی هم به اون راهنمایی میشند .. البته امکاناتش با کلی فایل و مدل و مد و پک و آموزش هستش ....

18. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •