سلام به همگي
چندتا سوال دارم لطف كنيد وجواب بديد.
1.براي نمايش عكس ها در P990 نرم افزاري وجود داره كه امتحانشو پس داده باشه.(چون همونطور كه مي دونيد براي ديدن عكس بايد روش Click كرد،
بعد از اينكه باز شد رو دگمه Resaize كليك كرد بعد براي برگشتن به عقب و ديدن عكس بعدي بايد وارد منو شد و ْْGo Back رو زد و....)
2.وقتي شارژ باتري به 14- 15% ميرسه گوشي بعد از دادن 2-3پيغام Low Battery...(با فاصله هاي زماني كوتاه) خاموش ميشه همشون همينن؟
3.لطفا بگيد شارژ كامل گوشي شما چه مدت طول مي كشه و بعد از شارژ كامل تا چند ساعت،با چه مقدار استفاده در روز شارژ رو نگه مي داره؟
4.من براي اتصال به كامپيوتر از كابل Usb استفاده مي كنم ولي نرم افزار Pc Suite رو نصب نكردم اينكه مشكلي پيش نمياره.
5.تو يكي از تاپيكهاي persianforum يه بنده خدايي نوشته بود كه دانشجو رشته كامپيوتره و تونسته با كمي تغيير درCrystal Arabic
گ.چ.پ.ژ رو هم به اون اضافه كنه .نظر شما چيه ؟ اصلا ميشه به همچين برنامه هايي دلخوش كرد؟
(حتما شما هم تاحالا به همچين چيزايي برخورديد ولي اگه خواستين بگيد تا لينكاشو براتون بزارم)
(البته نوشته بود كه آذريه و فقط به خاطر كم كردن روي عرب هاست كه اين كارو ميكنه
"حتما پروژه بعديش هم اضافه كردن بير،ايكي و... به " Visual Keyboard P990e " )واقعا چه استعدادهايي!!!!!
چند تا سوال راجب Lcd 990:
6.براي پاك كردن Lcd به جاي دستمال الکترواستاتيک از جنس تفلون، ميشه از چيز ديگه اي هم استفاده كرد؟
7.خش روي Lcd در همه توليدات اعم از چيني و فرانسوي وجود داره؟
من شنيدم فرانسوياش زد خشه! يعني اصطكاك بين انگشت يا قلم با صفحه Lcd توليد خش نمي كنه؟(برخلاف قوانين فيزيكه).اگه اينجوره پس چرا Lcd گوشي من پره خش شده.
8.توي يه پست خوندم كه براي جلوگيري از خش افتادن Lcd ميشه از Cover هاي مخصوصي استفاده كرد.آين Cover ها اسم خاصي دارن؟مانع استفاده بهينه از گوشي نميشن؟
من زياد پرچونه نيستم ولي ببخشيد سوال ها طولاني شد
.gif)
(اميدوارم بتونم لطفتونو جبران كنم.)
.gif)
(با تشكر از متاپكس و امير عزيز)
.gif)