شما میتونید شخصا تشریف ببرید به یگان های هم رسته خودتون در تهران و با سرباز هاشون صحبت کنید و ببینید چنین سربازی دارند یا نه
شما میتونید شخصا تشریف ببرید به یگان های هم رسته خودتون در تهران و با سرباز هاشون صحبت کنید و ببینید چنین سربازی دارند یا نه
سلام
من میخوام دفترچه اعزام به خدمت رو طوری پر کنم که تاریخ اعزامم اول اسفند بخوره
کسی میدونه کی باید دفترچه رو بفرستم؟
اگر کسی میدونه راهنمایی کنه لطفا
ممنونم
اگه مدرک دانشگاهی داری داری ، نیمه اول دی بفرست تا اسفند اعزام بشی
ممنونم
مدرکم فوق لیسانس هستش
میخوام قبل از دی ماه بفرستم
چون برای اینکه جذب سپاه بشم باید 45 قبل از تاریخ اعزام برگ سبز رو به مسوول مربوطه بدم
ممنونم
مدرکم فوق لیسانس هستش
میخوام قبل از دی ماه بفرستم
چون برای اینکه جذب سپاه بشم باید 45 قبل از تاریخ اعزام برگ سبز رو به مسوول مربوطه بدم
من چند روز پیش با یکی از دوستانم که آخر خدمتشه داشتم صحبت میکردم میگفت رفته دنبال مرخصیاش و باخبرشده که قانون جدیدی اومده که سقف مرخصی تشویقی رو از 30 روز به 25 روز تقلیل داده.
برید بررسی کنید یه موقع الکی دلتون خوش نباشه به اون 5 روز( البته برای اندک مواردی)
سلام من متولد 74 نیمه اول (مرداد) هستم الان مشمولم سال بعد اعزام پدر من معلول هست از بهزیستی هم نامه گرفتیم هم کمیسیون پزشکی رفتیم که میگن معلول کامل هست میخوام معافیت کفالت بگیرم دفترچه رو هم پر کردم وارسال کردم الان هم دارم برای کنکور میخونم میخواستم بدونم این معافیتم کامل هست یا باید 2 ماه خدمت اموزشی برم میترسم اگه برم از درس خوندنم عقب بیفتم ؟
با این معافیت کفالت من دایم معافم یا باید 2 ماه اموزشی برم ؟ اگه باید برم میتونم تاریخ اعزام رو تابستون بندازم ؟![]()
اگه تو چشم باشه جای خالکوبی چطور؟
روی گردن؛زیر گوش!
نگران نباش گیر زیاد نمیدن...
دیگه کاریه که شده پوستتون رو نمیکنن که
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)