افا به نظرم زنگ بزن به نمایندگی اصلی (در تهران). اونجا خیلی جدی تر پیگیری میکنن.
افا به نظرم زنگ بزن به نمایندگی اصلی (در تهران). اونجا خیلی جدی تر پیگیری میکنن.
ظاهرا" یادشون رفته شیرفلکه رو ببندند، برا منم همینه
![]()
Last edited by fishdilo; 27-08-2012 at 01:32.
برای منم سرعت دانلود بهتر شده روی 70 ـه .
اولی پینگ گوگل بعدی مال شاتل هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود هم لیمیت نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیزی نمی گم چون دیگه از این واضح تر نیست، تهران هم اجلاس سران شروع شده.
Last edited by FerineFast; 27-08-2012 at 02:12.
آره لولشون ترکید منم امشب تا ساعت 5صبح 3 گبگ دانلود کردم! در صورتی که تا ساعت 7 روز های قبل 2 گیگ این حدودا بود!
اصل قضیه رو میدونید اصلا چی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدون شرح امدم براتون ادیت کردم که بهتر متوجه بشوید
«سیاست استفاده عادلانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
با توجه به اینکه سرویس های اینترنت پرسرعت ( ADSL2+) به صورت اشتراکی و با فخر بسیار ( Share ) به مشترکین ارائه می گردند، شرکت پارس آنلاین به منظور افزایش سطح کیفی خدمات خود و کاهش پهنای باند خود و عدم خرید پهنای باند بیشتر و صرفه جویی جهت کاهش مخارج خود و همینطور افزایش رضایت مشترکین به صورت گسترده ، ضریب اشتراک گذاری خدمات خود را تا حد بسیار زیادی کاهش داده است تا کاربران به سرعتی فراتر و برتر در ایران و خاورمیانه از میزان سرعت مشخص شده در قرارداد ( فناوری Ultra-Speed و Burst ) دست یابند.
اما چنانچه کاربران پرمصرف با توجه به سرعتهای کیلو بایتی شان در ایران به صورت مستمر و 24/7 از طریق ابزارهای دانلود (پروتکلهای مختلف)، مصرف بالایی داشته باشند، بی شک این عمل منجر به افت کیفیت خدمات و دیال اپ شدن ان برای سایر کاربران گشته و موجبات نارضایتی ایشان را فراهم خواهد نمود.
از اینرو شرکت پارس آنلاین به منظور جلوگیری از نارضایتی کاربران خود و تضمین کیفیت برتر و مطابق با استاداردها و شاخصهای روز جهان خدمات اینترنت پرسرعت نامحدود خود در تمامی ساعات شبانه روز و نیز اطمینان از بهره مندی تمامی کاربران از سطح یکسان و عادلانه که در بخشهای دیگر نیز پیش از پیش مشاهده شده بود خدمات، سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy in Iran ) را در پیش گرفته و از تاریخ ١۵/۰۶/١٣۹١ اقدام به اعمال آن خواهد نمود.
این سیاست، دسترسی به سرعت بالاتر همگام با سرعت روز جهان و کیفیت بهتر را برای تمامی کاربران امکان پذیر نموده و مانع از مصرف بی رویه و بیهوده خدمات توسط کاربران پرمصرف و کسانی که سبب افزایش میزان ضریب نفوذ اینترنت در ایران میشوند می گردد. بی شک عدم وجود این قانون باعث خواهد گردید تا بیشترین پهنای باند خریداری شده توسط ما از سال پیش تاکنون در اختیار مشترکین پرمصرف و میزان محدودتری در اختیار سایر مشترکین قرار گیرد.
سیاست استفاده عادلانه ( Fair Use Policy in Iran ) بر روی خطوط مشترکین پرمصرف و بی فایده و پول بده اعمال خواهد گردید و تا زمان بازگشت میزان مصرف ایشان به حالت عادی، ادامه خواهد داشت. به بیان دیگر با اعمال این سیاست، کاهش ضریب اشتراک به منظور دستیابی به سرعت های بالاتر از قرارداد ( فناوریBurst و Ultra-Speed ) برای این دسته از کاربران اعمال نخواهد شد.
دمت گرم .
بچه ها تو رو خدا همین متن رو براشون ارسال کنید.
من ارسال کردم.
یکی از همین پر مصرفا تو هستی که باعث شدی من با سرویس 512 نتونم بیشتر از 800 مگ دانلود کنم.انقدر دانلود نکن یکم سرعت بما هم برسه![]()
این سیاست عادلانه بنظر چیز خوبی میاد! همین که بعضی ها 4 گیگ 3 گیگ دانلود میکنن یعنی در حق ما اجهاف میشه
i love you parsoffline
بچه ها جدیدا چطوره شما راضی هستید؟
قبلا خوب بود ولی یه مدت خراب شده بود و میخاستم پاپان دوره عوض کنم ولی الان یکی دو روزه که باز خیلی خوب شده
من هم تهران پارس دارم هم اهواز - مال تهران تا حالا ثابت بوده و مشکلی نداره ولی مال اهواز بالا پایین زیاد داشته
Last edited by Binary; 28-01-2013 at 16:42.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)