تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1859 از 2199 اولاول ... 8591359175918091849185518561857185818591860186118621863186919091959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,581 به 18,590 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تو قسمت تراز مالی اضافه میشه
    ممنون ارش جان .

حدود یک گیگ دیگه از حجم اصلی اکانتم بیشتر نمونده وقتی این یک گیگ هم تموم شه همچنان طرحم مثل قبل عمل میکنه ؟منظورم اینه که شبانم همچنان رایگان میمونه ؟
    و اگه حجم اضافه نمیخریدم وقتی اون یک گیگ تموم میشد شب ها از ساعت 2 تا 8 اینترنتم رو داشتم یا کلا قطع میشد ؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان...... من چند وقتیه دارم تحقیق میکنم که ببینم از مخابرات بیام بیرون وایمکس بگیرم ارزش داره یا نه!

سوال اولم اینه که سرعت طرح های نا محدود چطوره؟ ینی اگه من سرویس یک مگ رو بگیرم (که به گفته ی خود سایت ضریبش 1 به 10 ــه ) همیشه سرعت دانلود من 100 کیلوبایت ثابت خواهد بود؟
    ------
    سوال دومم اینه که سرعت طرح های غیر محدود چطوره؟
    -هر گیگ اضافی که بخوای بخری قیمتش چنده؟
    - پشتیبانیش چطوره؟
    - کلا کیفیت اینترنتتون چطوره!
    ------
    سوال سومم اینه که کلا برای راه اندازی اینترنت وایمکس خانگی چقدر باید هزینه کنم؟
    فقط هزینه مودم + طرح هست یا هزینه دیگه ای هم داره؟
    +
    من تو سایت نگاه کردم دیدم فقط تا 1024 طرح نا محدود داشت.... راه دیگه ای نداره مثلا تا 2 مگ بخوای نا محدود بگیری؟
    --------------------------------
    به غیر مبین نت و ایرانسل چه شرکت هایی اینترنت وایمکس ارائه میدن که شهرستان ها رو هم پوشش بده؟
    پیشاپیش ممنونم دوستان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان...... من چند وقتیه دارم تحقیق میکنم که ببینم از مخابرات بیام بیرون وایمکس بگیرم ارزش داره یا نه!

سوال اولم اینه که سرعت طرح های نا محدود چطوره؟ ینی اگه من سرویس یک مگ رو بگیرم (که به گفته ی خود سایت ضریبش 1 به 10 ــه ) همیشه سرعت دانلود من 100 کیلوبایت ثابت خواهد بود؟
    ------
    - پشتیبانیش چطوره؟
    ------
    +
    من تو سایت نگاه کردم دیدم فقط تا 1024 طرح نا محدود داشت.... راه دیگه ای نداره مثلا تا 2 مگ بخوای نا محدود بگیری؟
    به غیر مبین نت و ایرانسل چه شرکت هایی اینترنت وایمکس ارائه میدن که شهرستان ها رو هم پوشش بده؟
    پیشاپیش ممنونم دوستان
    سلام
    از نظر پشتیبانی وایمکس بهتر مخابراته ولی از نظر هزینه و پینگ اینترنت مخابرات بهتره .وایمکس کلا اینترنت گرونی هست هم از نظر حجم اضافی هم از نظر مودم .
    هزینه مودمش 260 تومانه تو خود سایت مبین نت هم برید قیمت و شکل مودم رو میتونید ببنید. و هزینه هر گیگ حجم اینترنتتون بستگی به طرحی که انتخاب میکنید داره یک مگ اشتبا نکنم هر گیگش 10 تومانه اگه اشتبا میکنم دوستان اصلاح کنن .

اگه خواستی بگیری باید طرح های محدود بگیری نامحدوداش کیفیت خوبی نداره و اگه حتما میخوای نامحدود بگیری طرح های نامحدود اداریشو بگیر.

ار نظر پشتیبانی خوب نیست یک ربع پشت خط هستید یک رب باید مشخصات خودتون و مودمتون رو بگید و یک سری کارمند هستن که فقط از رو کاغد میخونن مودمتون کنار تلویزیون نباشه و خاموش کنید و روشن کنید و نیم ساعت دیگه تماس بگیرید و دوباره باید مشخصاتتون رو براشون بگید .البته فکر کنم بهتره مخابرات باشه از این نظر چون مخابرات یکی از بچه ها براش مشکل پیش اومده بود قطع بود زنگ زده بود پشتیبانی گفته بود چرا قطع اینترنت کی درست میشه بش گفته بود خوب قطع امروز دیگه .قطع کرده بود

4. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

------
    - پشتیبانیش چطوره؟
    ------
    +
    پیشاپیش ممنونم دوستان

اینجا یه اشتباه لپی اتفاق افتاده و اون هم اینکه سرعت به بیت هست و نه بایت. یعنی سرعت یک مگابیت در حالت عادی یک به چهار بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ کیلوبایت هست و نه ۱۰۰۰ کیلوبایت. در مورد نامحدود یک به ده شنیدم که در حدود دایال‌آپ و نهایت ۱۲۸ کیلوبیت هست. برای همین هم کسی دنبالش نمی‌ره. البته می‌گن مدل روزانه اون که ۲۴ ساعته نیست، وضعیت بهتری داره.

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ممنون ارش جان .

حدود یک گیگ دیگه از حجم اصلی اکانتم بیشتر نمونده وقتی این یک گیگ هم تموم شه همچنان طرحم مثل قبل عمل میکنه ؟منظورم اینه که شبانم همچنان رایگان میمونه ؟
    و اگه حجم اضافه نمیخریدم وقتی اون یک گیگ تموم میشد شب ها از ساعت 2 تا 8 اینترنتم رو داشتم یا کلا قطع میشد ؟
    وقتی حجم اصلی اکانت تموم بشه از پولی که تو تراز مالی هست استفاده می کنه و همچنان دانلود شبانه رو دارید

برای دانلود شبانه هم باید طرح فعال داشته باشید و هم ترافیک. برای دانلود شبانه حداقل باید یه چند مگ یا چندتا ریالی تو حسابت باشه

8. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینجا یه اشتباه لپی اتفاق افتاده و اون هم اینکه سرعت به بیت هست و نه بایت. یعنی سرعت یک مگابیت در حالت عادی یک به چهار بین ۱۲۰ تا ۱۴۰ کیلوبایت هست و نه ۱۰۰۰ کیلوبایت. در مورد نامحدود یک به ده شنیدم که در حدود دایال‌آپ و نهایت ۱۲۸ کیلوبیت هست. برای همین هم کسی دنبالش نمی‌ره. البته می‌گن مدل روزانه اون که ۲۴ ساعته نیست، وضعیت بهتری داره.
    من دقیقا منظورتو متوجه نشدم.
    من یه زمانی نا محدود 256 از مخابرات داشم سرعت دانلودم 35 بود حد اکثر. ( 1 به 8 )
    الان منظور شما این بود من 1024 بگیرم سرعتم از اینم کمتره؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من یه زمانی نا محدود 256 از مخابرات داشم سرعت دانلودم 35 بود حد اکثر. ( 1 به 8 )
    داداش اگه نامحدود میخوای فقط طرح 8صبح تا 8 شب بزن
    سرعتش خوبه 130 هست من خودم الان همینو دارم
    قیمتش کمی بالاس ماهی 58500

11. این کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سرعت طرح 1 محدود مگ مبین نت در روز دوروبر 120 کیلوبایت هست شب هم در بهترین حالت همین مقدار رو میده کلا بسته به شلوغی دکل منطقه شما و .......... داره

طرح نامحدود با اشتراک 1 به 10 مبین نت هم فقط برای تزیین سایت شون هست و اصلا بدرد نمی خوره

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داداش اگه نامحدود میخوای فقط طرح 8صبح تا 8 شب بزن
    سرعتش خوبه 130 هست من خودم الان همینو دارم
    قیمتش کمی بالاس ماهی 58500
    این کدوم طرحش هست؟ 1024؟
    +
    اخه من دقیقا نفهمیدم.....اون طرح نا محدودی که من میگم....سرعتش به 80 در ثانیه نمیرسه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این کدوم طرحش هست؟ 1024؟
    +
    اخه من دقیقا نفهمیدم.....اون طرح نا محدودی که من میگم....سرعتش به 80 در ثانیه نمیرسه؟
    موردی که اینجا براتون پیش اومده مشکل سر واحد سرعت اکانتها هست که به بیت هست و نه بایت. طبق تعریف هم هر ۸ بیت می‌شه یه بایت. یعنی طبق تئوری اگه اینترنت فقط برای دانلود باشه، بایستی دانلود برای یک مگابیت حداکثر ۱۲۸ کیلوبایت باشه. سرعت ۲۵۶ کیلوبیت هم یک چهارم این سرعت و بایستی حداکثر ۳۲ کیلوبایت باشه که خودتون هم گفتین مال مخابرات همین حدود یعنی ۳۵ کیلوبایت بوده و منطقی و درست هست.

حالا شما بیائید به این سرعت ضریب اشتراک هم اضافه کنید که در حالت عادی یک به چهار هست. یعنی اگه چهار نفر همزمان مصرف کنن سرعت یک مگابیت می‌شه ۳۲ کیلوبایت و سرعت ۲۵۶ می‌شه ۸ کیلوبایت یا عملاً کمی بیشتر از دایال‌آپ.
    اما برای ضریب اشتراک یک به ده این حداقل سرعت بجای تقسیم بر چهار می‌شه تقسیم بر ده که حتی توی سرعت یک مگابیت می‌شه حدود 12 کیلوبیت که سرعت خیلی کمی هست. تازه اگه به این مشکلات سیگنال و آنتن رو هم اضافه کنیم که می‌بینید سرعت کمتر هم می‌شه.

برای همین وقتی به شما پیشنهاد نامحدود روزانه رو می‌دن برای این هست که ضریب اشتراک یک به چهار هست و نه یک به ده. برای همین هم گروون هست.

16. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •