من نامحدود سه ماهه گرفتم همارا شوتم كرده به مخابرات! هنوز تو شوكم:/ اصلا شبا خوابم نمي بره:|
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من نامحدود سه ماهه گرفتم همارا شوتم كرده به مخابرات! هنوز تو شوكم:/ اصلا شبا خوابم نمي بره:|
سلام برای برخی از دوستان که مثل من با مخابرات استان آذربایجان شرقی حال میکردن منم از همارا سیستم منتقل کردن مخابرات با سرعت 128 نامحدود
باید بگم کسایی که مثل من با سرعت 250 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکردن دلیلش اینه که مخابرات قات زده بود
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by nnp; 06-04-2014 at 16:15.
مرگ بر پیام
حالا دیدی از خودم الکی در نیاوردم سرعتم همون 35 هستش ؟؟؟
دوست عزیز مخابرات همچین قوانین مزخرفی نداره !!
دلیل اون سرعت 600 من و 250 بعضی از دوستان یا 450 بعضی از دوستان هم این بود که به سیستم اکانتینگ وصل نبودن همین !!! الکی از خودت قانون در نَوَکُن![]()
مشکل من اینه که اصلا دانلود شبانه ندارم چون 1:20 شب یه فایل 320 مگی دانلود کردم و همینجوری مونده بود تا صبح که صبح داشتم وبگردی میکردم که زد حجمتون تموم شده (شب که نگاه کردم 730 مگ داشتم)
من اصلا استفاده نکردم که تموم بشه حجمم
تو این یه هفته با این که دانلود چندانی نداشتم 4 گیگم تموم شده
دوستان حتما باید زنگ بزنیم حجممون برگرده خودشون بررسی نمیکنن؟
اینجوری که من دارم میبینم احتمال شبانه مخابرات برگشته روی همون 2 - 8 !!! البته تا اونجایی که من از دوستام شنیدم میگن از 2 تا 6 اصلا کنتور نمیندازه!! حالا اونایی که میخوان دانلود شبانه بذارن از 2 - 6 دانلود بذارن !!!
![]()
اگه این مدلی هم که شما میگید باشه هم حجم من تموم نمیشه
730-320=410 !!!
از این سیستم های اکانتینگ هیچ چیزی بعید نیس!!! برای اطمینان امشب هم تست کن ببین این قضیه درسته یا نه!!!
ساعت شروع شبانه نوسان داره ولی ساعت پایانش به طور قطع 7 هست....البته آرزو میکنم باز بیاد رو 8![]()
بهتره بگیم این سیستم های اکانتتینگ ایرانی بعید نیست
کلا هوش مصنوعی بالایی دارن میدونن چیکار کنن تا مخابرات کلی سود کنه![]()
من دو سه شبه که دانلود میذارم از همون 1 هیچی کم نمیکنه
البته قبل و بعدش دی سی میکنم
و البته اینم بگم مقدار دانلودام کم بودن حداکثر تو 2 ساعت تموم شدن یعنی تا 7 نکشیده
سرعتم هم 415 تا هست
ولی تو ساعات روز الکی حجم کم میکنه فردا زنگ میزنم این سه گیگ طلبمو بگیرم
هنوزم که هنوزه برا من تاریخ پایان سرویسو نزده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)