تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1859 از 2376 اولاول ... 85913591759180918491855185618571858185918601861186218631869190919592359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,581 به 18,590 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

ولی در هر حال بازی میتونست پرگل تر ازین باشه که فکر میکنم سهم پرسپولیس میتونست بیشتر باشه.
    سلام

کاملا حرفت درسته
    سهمتون تو گل خورده میتونست بیشتر از یکی باشه ولی با بی دقتی مهاجمین استقلال سهم شما تو گل خورده همون یکی شد
    البته زیاد ناراحت نباشید تو بازی های بعدی سهمتون رو کاملآ پرداخت میکنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در رختكن استقلال چه گذشت؟

فريادهاي گوشخراش امير بر سر اكبرپور و عليزاده

چشم‌هاي نگران اميرقلعه‌نويي به‌دنبال توپ بود. درست زماني كه ساعت ورزشگاه روي 90 ايستاد ژنرال كه از فرط هيجان كت طوسي رنگش را درآورده بود دو دستش را روي دهانش گذاشت. اين عادت اميرقلعه‌نويي است كه هر وقت استرس دارد دو دستش را روي دهانش مي‌گذارد. هواداران استقلال جشن گرفته بودند و بالا و پايين مي‌پريدند. انگار اصلا در اين دنيا نبودند. صدايشان تا فلك مي‌رفت.

از آن سو هواداران پرسپوليس نگران و نااميد به حملات كوركورانه تيمشان دل‌بسته بودند. علي عليزاده بازيكن سابق پرسپوليس كه الان ديگر سه سالي مي‌شود كه در استقلال بازي مي‌كند تازه به زمين رفته بود.

به قول خود امير، او رفته بود تا سر بزند و در پرتاب اوت‌ها به پرسپوليس فشار بياورد اما روي يك سانتر از جناح راست استقلالي‌ها، همه‌چيز خراب شد. صحنه را كه ديده‌ايد يك هند بچه‌گانه. يك پنالتي كه انگار دو دستي تقديم پرسپوليس شد.

امير اين‌بار دو دستي زد توي سرش. او دنبال آب معدني مي‌گشت تا روي تارتان قرمز رنگ آن را به سمتي شوت كند اما اثري از بطري‌هاي خالي نبود. درست مثل بازي رفت تا دقيقه آخر تاب آورده بود و حالا حتي به طالب‌لو هم اميدوار نبود. پنالتي را زارع استادانه زد و همانطور كه خيلي‌ها پيش‌بيني كرده بودند بازي يك‌-يك به‌پايان رسيد. گزارشگران فوتبال در دهه 60 اينطور وقت‌ها مي‌گفتند:‌ «يك-يك به سود دو تيم!»

امير در رختكن
    داربي رفت را به ياد داريد؟ همان لحظه‌اي كه كوشكي از كريمي غافل شد و پرسپوليس به گل تساوي رسيد. ژنرال در آن بازي بيژن كوشكي را در رختكن آنچنان ادب كرد كه پس از آن روز شايد كوشكي يكي از كم اشتباه‌ترين مدافعان ليگ باشد.

قلعه‌نويي همين كه فهميد مصاحبه مطبوعاتي وينگادا دارد طولاني مي‌شود سري به رختكن استقلال زد. رختكني كه بيشتر شبيه به ماتمكده بود. همه سرها پايين. عليزاده كه در لحظه سوت پايان در مراسم خداحافظي شركت نكرده بود و حتي اصرار نبي براي متوقف كردن و پشيمان كردن او نزديك بود منجر به سقوط دبير كل فدراسيون شود، مشغول گريه كردن بود. برهاني سعي مي‌كرد با ژنرال چشم تو چشم نشود و حالا تنها كسي كه مطمئن بود به اين راحتي‌ها اشكش در نمي‌آيد سياوش اكبرپور بود:«آقاي اكبرپور؟ تو خجالت نمي‌كشي؟ دو تا فرصت صددرصد رو از دست دادي؟ مي‌دوني يعني چي؟»

سياوش واكنش نشان مي‌دهد
    اكبرپور سرش را پايين انداخت. اما اميرخان مثل فلفل قرمز شده بود. آنقدر تند شده بود كه فريادهايش همه بازيكنان داخل رختكن را تكان مي‌داد:«اين هوادارها بردن پرسپوليس رو بيشتر از قهرماني دوست دارن، يعني شمايي كه اومديد استقلال اينو نمي‌دونيد؟ آره آقاي اكبرپور؟» از اين لحظه به بعد اميرخان اكبرپور را به شيوه علي پروين استيضاح مي‌كند كه قابل چاپ نخواهد بود. حالا ديگر صداي اكبرپور هم درمي‌آيد: «آقا مگه چي شده؟ شما كه سرمربي كه هستيد بايد تيم را جمع كنيد. من قبل از اينكه شما بياي تو رختكن از همه عذرخواهي كردم.»

امير قلعه‌نويي دست‌بردار نيست. احتمالا او آن لحظه هنوز نمي‌دانست كه تصاوير حملات لفظي او به سياوش اكبرپور به‌طور مستقيم براي بينندگان ميليوني پخش شده است. حالا كله‌اش را مي‌چرخاند به سمت علي عليزاده. اما اشك‌هاي عليزاده نمي‌تواند مانع از حمله ژنرال به او شود. صداي امير آنقدر بلند است كه آن طرف زمين هم شنيده مي‌شود، فريادهاي امير اشك را در چشمان علي عليزاده بيشتر مي‌كند:«ديگه چي مي‌خواستي بشه؟ پنج دقيقه رفتي تو زمين يك پنالتي دادي به پرسپوليس؟ آره(...)؟» اشك‌هاي عليزاده تاثيري روي ميزان عصبيت امير قلعه‌نويي ندارد.

فريادها بر سر عليزاده ادامه دارد. پيروز قرباني مي‌آيد تا قلعه‌نويي را آرام كند:«90 دقيقه زحمت بچه‌ها با اون كار بچه‌گانه تو هدر رفت، چي داري واسه دفاع از خودت بگي؟ يه چيزي بگو منم قبول كنم...» حالا فرهاد مجيدي هم به پيروز قرباني مي‌پيوندد تا بلكه ژنرال آرام شود.

سر جباري پايين است. گلش با يك هند ساده پرپر شد. اميرآبادي، حيدري و برهاني قيافه‌هاي جالبي دارند. برهاني خدا خدا مي‌كند بلكه مورد هجوم قرار نگيرد كه از خوش‌اقبالي‌اش نمي‌گيرد. هق‌هق عليزاده قطع نمي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يكي عليزاده را بگيرد!

يك گل به خودي، يك پنالتي و سه امتياز منفي

بيش از يك دهه پيش و براي اولين بار علي‌پروين استفاده از يك مدافع سرزن در نوك خط حمله را باب كرد؛ در شرايطي كه بازي با برتري تيم حريف رو به‌پايان بود بازي مستقيم و ارسال‌هاي بلند تنها ترفند تيم سلطان براي رسيدن به گل بود؛ تاكتيكي كه سمبل فوتبال هردمبيل و علي اصغري شد. بعدها منصور پورحيدري با استفاده از مهدي هاشمي‌نسب در نوك خط حمله تا مرز پيروزي در داربي سال 79 پيش رفت. ديروز اما روي ديگر سكه را ديديم. وقتي پرسپوليس به بازي مستقيم و ارسال‌هاي بلند متوسل شد و در تب و تاب زدن گل تساوي بود، امير قلعه‌نويي در يك اقدام بديع، يك مهاجم بلند قد را براي زدن ضربات اول در فاز تدافعي به تركيب تيمش اضافه كرد. عليزاده كه بيش از اين با يك گل به خودي دو امتياز به سپاهان تقديم كرده بود، با يك خطاي بي‌مورد و بچگانه، اين بار برد در يك بازي بزرگ و حيثيتي را از استقلال گرفت. يك مدافع تخصصي و سرزن مثل هادي شكوري روي نيمكت نشست تا فضا براي شاهكار عليزاده باز شود، تعويضي كه شايد تا چند روز براي هواداران استقلال قابل هضم نباشد. عليزاده دقيقا از همان منطقه‌اي مرتكب اشتباه شد كه در مقابل سپاهان به استقلال ضربه زده بود. عليزاده به اقتضاي طبيعتش در آن منطقه جاگيري مي‌كند و به رسم عادت سر مي‌زند و از دستش استفاده مي‌كند و مانده‌ايم كه در لحظات پاياني و پرالتهاب بازي در ذهن مغشوش قلعه‌نويي چه گذشت كه او را به‌عنوان يك مدافع سرزن و براي حفظ نتيجه به بازي گرفت. مهاجمي كه قرار بود با گل‌هاي خود در اين فصل 18 امتياز براي استقلال بگيرد تا امروز پس از زدن يك گل به خودي و دادن پنالتي در داربي سه امتياز منفي در كارنامه‌اش به ثبت رسيده و بيلان كاري او 21- باشد.

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب بچه ها من تساوي رو پيش بيني كرده بودم!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

خوشحالی برای این بود که توی دقیقه 93 تونستیم که بازی رو نبازیم ولی در اصل ناراحتیم چون حقمون مساوی نبود و باید بازی رو میبردیم اگر نیکبخت دقت میکرد.
    اگر توره به جای نیکبخت بود پرسپولیس بازی رو برده بود.
    در ضمن،همونطوری که پرسپولیس بسته بازی میکرد توی نیمه اول،استقلال هم هیچ میل تهاجمی نداشت.همونطوری که خودت هم توی یکی از پستات گفته بودی که به خاطر عدم شناخت قلعه نوعی از وینگادا،تیمتون گیج میزد.
    ولی بعد از اشتباه حقیقی و گل اول بازی،دوباره پرسپولیس بود که مثل 3داربی گذشته بازی رو تو اختیار خودش گرفت(و طبیعیه تیمی که باز بازی میکنه و میره برای دروازه حریف دفاعش ضعیفتر میشه و ممکنه یکی 2تا موقعیت گل هم بده به حریف)
    ولی در هر حال بازی میتونست پرگل تر ازین باشه که فکر میکنم سهم پرسپولیس میتونست بیشتر باشه.
    شما هوادار پرسپوليس هستي!
    و نمي توني با اطمينان بگي كه چه تيمي استحقاق برد رو داشت كدوم تيم بايد گل بيشتري مي زد!چون تعصب داري.
    چون اگه از ديد يه هوادار استقلال هم به اين بازي نگاه كني متوجه ميشي چقد ديدگاه ها متفاوته!

اگه بي طرف بودي شايد مي شد قبول كرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مشکلی نداره این امضا را من هم از جای دیگه برداشتم
    برش داشتی که!

می تونی دوباره تو یه پست بزاریش؟

ممنون

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

خوشحالی برای این بود که توی دقیقه 93 تونستیم که بازی رو نبازیم ولی در اصل ناراحتیم چون حقمون مساوی نبود و باید بازی رو میبردیم اگر نیکبخت دقت میکرد.
    اگر توره به جای نیکبخت بود پرسپولیس بازی رو برده بود.
    در ضمن،همونطوری که پرسپولیس بسته بازی میکرد توی نیمه اول،استقلال هم هیچ میل تهاجمی نداشت.همونطوری که خودت هم توی یکی از پستات گفته بودی که به خاطر عدم شناخت قلعه نوعی از وینگادا،تیمتون گیج میزد.
    ولی بعد از اشتباه حقیقی و گل اول بازی،دوباره پرسپولیس بود که مثل 3داربی گذشته بازی رو تو اختیار خودش گرفت(و طبیعیه تیمی که باز بازی میکنه و میره برای دروازه حریف دفاعش ضعیفتر میشه و ممکنه یکی 2تا موقعیت گل هم بده به حریف)
    دوست عزیز... خودت هم داری میگی تو دقیقه 93 تونستید که نبازید... همین که تونستید به استقلال نبازید خودش مایه خوشحالیه درک میکنم... و اما در مورد حقتون. من تو تاپیک شما اومدم نظرات دوستان پرسپولیسی رو خوندم. نمیدونم چطوری و با چه هیجانی بازی رو دیدن که ادعا میکنن حق پرسپولیس برد بود. اما توصیه میکنم حالا که هیجانات دربی خوابیده و آدم منطقی تر میتونه در مورد بازی قضاوت کنه فیلم بازی رو ببینن. من دیدم که دارم میگم... موقعیتهای گل رو نگاه کن. یک گل که اواخر نیمه اول به شانس و اقبال از خط دروازه بیرون کشیدید. دو تا موقعیت 100 درصد گل رو اکبرپور خراب کرد. یه فرصت گل رو برای استقلال آفساید گرفتن که البته برای پرسپولیس هم چنین اتفاقی افتاد که نشون دهنده ضعف کمک داور بود. در ضمن به نظر من حالا به هر دلیلی یا استرس و فشار و یا توصیه و مصلحت اندیشی... استقلال حتی نصف بازی خودشم نکرد. ولی پرسپولیس شاید بهترین بازی فصلش رو در مقابل استقلال انجام داد. حالا شاید بخاطر فشار بیشتر روی استقلال برای برد بود و همه از استقلال انتظار برد داشتن.
    به نظر من قلعه نویی باید روی مسائل روحی و روانی تیم بیشتر کار کنه. تو جام باشگاهها بازی های شاید به مراتب حساس تر و پرهیجان تر از دربی داشته باشیم. قرار باشه تو اینجور بازی ها استقلال اینقدر بازیش افت کنه به مشکل بر میخوریم.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من خودم ازجمله کسانی بودم که قبل ازدربی معتقد به این بودم که این تساویها خیلی ازروتصادف نیست وواقعیت فوتباله اما هرچی دیروزبه این صحنه نگاه میکنم می بینم که داره توحق تیم ما ازطریق بعضیها اجحاف میشه و باید جلوی این تساویهای دستوری گرفته بشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

علیزاده منفور بود بین تماشاگرا و منفورترم شد... قلعه نویی باید به احساسات هوادارا احترام بزاره و دیگه از این بازیکن استفاده نکنه. خدا رو شکر اینقدر رو نیمکت بازیکن خوب داریم که از این لحاظ مشکلی نیست. علیزاده هم شد یکی مثل الله وردی که حاضرن آبرو و شخصیت خودشونو بفروشن...

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بنده خدا اینقدر تابلو هند کرد آبروش رفت. کدوم احمقی تو محوطه جریمه اونم دقیقه 93 وقتی توپ سانت میشه دستشو اینقدر بالا میاره ؟ این خطای هند رو من اولین بار بود میدیدم. انگار میخواد با دست توپو بگیره....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •