تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1859 از 2014 اولاول ... 8591359175918091849185518561857185818591860186118621863186919091959 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,581 به 18,590 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

نمی دانم وینگادا چه مشکلی با من دارد ؟
    باقری : مقابل الشباب بازی نمی کنم

از هواداران عذرخواهی می کنم
    انصاری فرد : جواب پیروانی را نمی دهم

بیانیه افشین پیروانی علیه انصاری فرد :
    حاج عباس سد شکن؛
    با هدایتی و کریمی چه می کنی ؟!

بازی کردن با احساسات هوادران ممنوع!
    پرسپولیس در بیراهه

همه اسیر جنجال ، درگیری و حاشیه
    لطفاً به فکر بازی با الشباب عربستان باشید

به جرم پول گرفتن از بازیکنان
    6 مربی فوتبال رسماً ممنوع الفعالیت شدند

واعظ آشتیانی در دفتر باشگاه پرسپولیس
    تصمیمات ضد دلالیسم مدیران سرخابی

کریمی : بیرون از گود مانده ها دائم انتقاد می کنند
    خودشان اهل باند و باند بازی هستند نه من

قطبی به جادوگر :
    دلم خیلی برایت تنگ شده بود
    هدایتی : من استعفا نمی دهم!

پیروانی :
    قربانی تصمیمات هیات مدیره شدم

کریمی :
    انصاری فرد پرسپولیس را به حاشیه برد

3 راهی حاج حبیب بعد ازملاقات با احمدی نژاد و علی آبادی
    1. سازمان و ورزش 2. مدیر تیم های ملی 3. پرسپولیس

کاشانی :
    با فوتبال می توان به بهشت رفت

جادوگر بعد از 357 روز در تیم ملی

در پاسخ به احتمال محرومیت از مربیگری در لیگ نهم
    فیروز : حتماً منظورشان از « ف . ک » فابیو کاپلو بوده

برنامه های استویچکوف بهتر از تیگانا بود!
    قاسمی : به زیدان گفتم به عشق اسلام بیا ابومسلم

حبیب کاشانی و 3 گزینه پیش رو
    رییس سازمان تربیت بدنی
    مدیر تیم های ملی یا مدیر عامل پرسپولیس

نیکبخت : نباید وینگادا را از دست بدهیم

شایعه قرارداد یک میلیاردی قطبی

درخشان می خواهد معروف شود
    علی کریمی : آقای انصاری فرد ممنون که در لیست فروش قرار دارم !

مگر از من دعوت کرده اند که برگردم
    دادکان : آقایان در این دو سال کجا بودند؟

نامه سرگشاده افشین پیروانی به عباس انصاری فرد
    آقای سد شکن چه آسان افترا و تهمت و دروغ به کار می بری !

تیم ملی جمعه غربال می شود

فیروز تا بیانیه 2400 حاجی مایلی روزه سکوت می گیرد

در پی نشست کاشانی و علی آبادی در مورد تیم ملی
    کفاشیان : سازمان نمی تواند برای فدراسیون تصمیم بگیرد

استقلال شرایط متسو را پذیرفت ؟

در واکنش به مربیگری استویچکوف در ابومسلم
    خداداد : من هم پیشنهاد منچستر و چلسی را نپذیرفتم!

استارت جادوگر با قطبی

بازگشت جادوگر پس از 400 روز
    تیم ملی با کریمی دیدنی تر شد

قلعه نوعی :
    برمی گردم اگر واعظ نباشد

اولین بیانیه افشین پیروانی هم آمد
    آقای پیشکسوت خدا می داند به کمر چه کسی بزند

هدایتی :
    من استعفا بده نیستم ، اخراجم کنید!

اختلاس یک میلیاردی یک آقازاده ورزشی

سعداوی :
    انصاری فرد از خداش بود پرسپولیس ببازد

بیانیه پرسپولیس و استقلال درباره فصل نقل و انتقالات

قانون 3+1 در لیگ برتر

مظفری ، داور دیدار تیم ملی و تیم امید

دادکان یا کاشانی ؛ یک نفر عهده دار مسئولیت تیم ملی می شود!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خبر فوری حبیب کاشانی در یک قدمی پرسپولیس

حبیب کاشانی در یک قدمی پرسپولیس
    اتفاقات اخیر باشگاه پرسپولیس و مشاجرات لفظی که بین برخی اعضای هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفته است شرایط را به گونه ای پیش برد که به نظر می رسد بزودی با انجام تغییراتی حبیب کاشانی به این باشگاه پرطرفدار بازگردد.

به گزارش خبرنگار مهر، اوضاع باشگاه پرسپولیس طی روزهای گذشته آنقدر بحرانی و پیچیده بوده است که می توان انتظار انجام هر تغییری از سوی سازمان تربیت بدنی در این باشگاه را داشت.

پس از اختلافاتی که بین عباس انصاریفرد به عنوان مدیرعامل و حسین هدایتی به عنوان رئیس هیئت مدیره بوجود آمد و به مشاجره لفظی آنها در رسانه ها ختم شد، این احتمال وجود دارد که بزودی تغییراتی در هیئت مدیره و مدیریت باشگاه بوجود آید.

ناکامی پرسپولیس در رقابتهای لیگ برتر و کنار رفتن از رقابتهای جام حذفی را نیز باید به مجموعه عواملی که می تواند به انجام تغییرات در این باشگاه بینجامد را باید اضافه کرد.

آخرین گمانه زنی های خبرنگار مهر حکایت از آن دارد که پس از مطرح شدن بازگشت حبیب کاشانی به ورزش و نشستی که او با محمد علی آبادی رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس داشته است، این احتمال وجود دارد که او بزودی به این باشگاه پرطرفدار بازگردد.

قبل از این عنوان شده بود که احتمال دارد حبیب کاشانی به عنوان سرپرست به تیم ملی فوتبال کشورمان ملحق شود اما به نظر می رسد شرایط ویژه پرسپولیس مسیر مدیرعامل پیشین سرخپوشان را تغییر دهد. منابع آگاه حضور کاشانی در پرسپولیس را قطعی می دانند اما تا اعلام رسمی این انتصاب باید صبر کرد.

در این میان به نظر می رسد سازمان تربیت بدنی برای آرام کردن اوضاع پرسپولیس و نیاز به آرامش میلیونها هوادار قبل از برگزاری انتخابات دهم ریاست جمهوری، بزودی دست به انجام تغییراتی اساسی در هیئت مدیره سرخپوشان تهران بزند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

هدايتي: از مسووليتم در پرسپوليس استفعا نخواهم داد
    رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: بر خلاف شايعات اخير به هيچ عنوان از مسووليتم در پرسپوليس استعفا نخواهم کرد.

"حسين هدايتي" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرگزاري ايرنا،* در خصوص شايعات اخير مبني بر استعفاي دسته جمعي اعضاي هيات مديره پرسپوليس از اين تيم خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان از سمت خود در پرسپوليس استعفا نخواهم داد و تا زماني که عذرم را نخواهند در پرسپوليس خواهم ماند.
    وي با اشاره به اختلافاتش با عباس انصاري فرد اظهار کرد: مسائل به وجود آمده به ضرر پرسپوليس است و اميدوارم هر چه زودتر آرامش به پرسپوليس بازگردد.
    رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس افزود: دوست ندارم با مصاحبه هاي خود بيش از پيش به اين موضوع بپردازم و به هيمن دليل ديگر در اين خصوص صحبت نخواهم کرد.
    هدايتي گفت: ورزش ما يک مسوول دارد و بهتر است در خصوص اينگونه مسايل علي آبادي نظر بدهد و ما هم در تصميمات او دخالت نکنيم.
    وي اظهار کرد: اميدوارم مسايل پيش آمده در بازي مقابل الشباب عربستان بر روي بازيکنان ما تاثير نگذارد.
    رييس هيات مديره پرسپوليس در پايان گفت: اميدوارم هر چه زودتر آرامش به پرسپوليس بازگردد تا بيش از اين تيم وارد حاشيه نشود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

وقتی دیگر از باخت هاي پرسپوليس ناراحت نمي شويم/ پرسپولیس جای غریب ها نیست

صاحب اصلي تيم پرسپوليس پيشكسوتان هستند و پرسپولیس جای ماست و نه جای آدمهای غریبه که برای کسب شهرت و درآمد به این باشگاه آمده اند.
    پيشكسوت باشگاه پرسپوليس در خصوص باخت اين تيم مقابل پاس همدان و حذف از رقابت هاي جام حذفي كشور گفت: باور كنيد ديگر به شكست هاي پرسپوليس در رقابت هاي مختلف عادت كرده ايم و ديگر از باخت هاي اين تیم ناراحت نمي شویم.

محمد پنجعلي افزود : ديگر باخت ها پرسپوليس براي ما تفاوتي ندارد اما اي كاش مسابقه اين تيم مقابل پاس همدان را نمي ديديم. اين نتايج در شان پرسپوليس نيست.

وي ادامه داد: پرسپوليس رقابت هاي آسيايي را پيش رو دارد و بايد هر مربی كه با اين تيم كار مي كند يك انگيزه مضاعف را به تيم تزريق كند به هر حال رقابت هاي بين المللي مانند ديگر در اين بين مديريت باشگاه بايد طي نشستي مشكلات اين تيم را بررسي كند اگر لازم است تغييرات لازم را صورت دهند تا به نوعي شوكي را به تيم وارد سازند.

بازيكن سابق تيم پرسپوليس اضافه كرد : برخي از مشكلات فعلي تيم پرسپوليس از ابتداي فصل همراه اين تيم بود كه مربوط به مشكلات فني مي شود. به طور مثال وقتي مهاجم پاس همدان از رحمان رضايي درخط دفاعي عبور مي كرد به راحتي تا هيجده قدم و نزديكي دروازه پرسپوليس جلو مي آمد اما بازيكني نبود كه پوشش لازم را انجام دهد و عدم هماهنگي بين خطوط دفاع، میانی و حمله بسيار مشهود بود. واقعاَ جاي تعجب دارد که بهترين بازيكنان ليگ درتيم پرسپوليس هستند اما سازماندهي لازم را ندارند.

پنجعلي در خصوص احتمال بازگشت خود و علي پروين به تيم پرسپوليس گفت: صاحب اصلي تيم پرسپوليس پيشكسوتان هستند و پرسپولیس جای ماست و نه جای آدمهای غریبه که برای کسب شهرت و درآمد به این باشگاه آمده اند.

کاپیتان اسبق پرسپولیس و تیم ملی گفت: اما ما را بيرون كرده اند و متاسفانه مديران باشگاه حتي به خود اجازه نمي دهند از ما كمك بخواهند در حاليكه من قول مي دهم اگر پيشكسوتان پرسپوليس مسووليت كادر فني تيم را بر عهده مي گرفتند در هر سه جام ليگ برتر ،جام حذفي و ليگ قهرمانان مدعي قهرمانان بوديم. به نظر شما اگر يك مربي از خود خانواده پرسپوليس سرمربي بود مقابل الغرافه قطر به جاي پنج گل 100 گل مي خورديم؟! يا اينكه اين همه باختي كه در فصل جاري نصيب پرسپوليس شد، دو برابر مي*شد و پايين تر از جايگاه فعلي مي آمدیم، اگر چنين تفكري داشته باشيم دور از انصاف است. مشكل اصلي پرسپوليس اين است كه كساني كه بايد در اين تيم باشند در حال حاضر كنار اين تيم نيستند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

كريمي : برخی فقط بلدند حرف بزنند / انصاری فرد پرسپولیس را به حاشیه برد

علي كريمي اظهار داشت: هيچ كس از آينده خود خبر ندارد. اتفاقات آينده را نمي توانم پيش بيني كنم. تا اين لحظه با الاهلي نيز هيچ قراردادي امضا نكرده ام.
    وي افزود: قرارداد من تا پايان مسابقات فصل جاري است و سعي مي‌كنم پس از آن تصميم درستي بگيرم و در تيمي بازي كنم كه در آينده فوتبال تاثيرگذار باشد.
    كريمي در خصوص مشكلات حاشيه اي در پرسپولس تصريح كرد: درباره مشكلات حاشيه‌اي در هيات مديره مردم قضاوت كنند. درگيري بين هيات مديره است و مردم بهتر از خيلي ها همه چيز را مي دانند. بايد هر چه سريعتر اين مشكلات حل شود چون در غير اين صورت روزهاي خوبي در انتظار ما نخواهد بود.
    وي در خصوص امكانات كمپ تيم هاي ملي گفت: در طول يكسالي كه در خدمت تيم ملي نبودم امكانات نسبت به گذشته بهتر شده است.
    هافبك تيم ملي اظهار داشت: تمرين خوبي را پشت سر گذاشتيم و از لحاظ روحي و رواني كامل آماده هستيم تا به جام جهاني صعود كنيم. اميدوار هستم به خواسته خود برسيم.
    كريمي درباره مصدوميتش گفت: براي رفع مصدوميتم بايد نرمش‌هاي خاصي را انجام دهم تا مشكلي پيش نيايد خوشبختانه الان خوب هستم و مشكل خاصي ندارم.
    وي درباره اظهارات حميد درخشان كه گفته بود برخي ها خودش را به كمر درد مي زند؛ گفت: به تيم خودم تعصب دارم. چون با كمر درد براي پرسپوليس 90 دقيقه به ميدان رفتم. البته بعضي ها بيرون از گود مي‌نشيند و صحبت‌هايي مي كنند كه دو روزنامه براي آنها بنويسد و معروف شوند. درست است در برخي از بازي‌ها شايد خوب نبودم اما نشان دادم كه تعصب دارم و جرات بازي كردن با مصدوميت را دارم. اين اتفاقات براي دفعه اول و آخر در فوتبال ما نيست و مطمئن باشيد همچنان ادامه دارد.
    كريمي درباره اظهار انصاري فرد مبني بر احتمال فروش وي گفت: دست انصاري فرد درد نكند كه براي من اين تصميم را گرفته است. همه مردم متوجه مي‌شوند و مي‌دانند كه چرا مديرعامل پرسپوليس اين حرف ها را زده است. اگر اين اتفاق بيفتد بار من كمتر مي‌شود و من شايد بهتر مي‌توانم در جاي ديگر به ميدان بروم. من در فصل جاري در پرسپوليس منتظر اين اظهارات نظرها بودم.
    هافبک میانی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اختلافات مسئولان این باشگاه گفت: متاسفانه مدیرعامل باشگاه با برخی اظهار نظرها پرسپولیس را به حاشیه برد.
    علی کریمی که در حاشیه نخستین تمرینش با تیم ملی با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: من نمی توانم در مورد مشاجره رسانه ای هدایتی و انصاری فرد اظهار نظر کنم و کسی باید اظهار نظر کند که صلاحیتش را داشته باشد.
    وی ادامه داد: اما این را خوب می دانم که درست نیست یک مدیر و مسئول که تیمش برایش مهم است با دست خود تیم را وارد حاشیه کند. متاسفانه این اتفاق در مورد پرسپولیس افتاد و انصاریفرد پرسپولیس را به حاشیه برد.
    کریمی در مورد ادامه حضورش در پرسپولیس گفت: تا روزی که با پرسپولیس قرارداد دارم با تمام وجود در خدمت این تیم خواهم بود و به تعهداتی که دارم پایبند خواهم بود.
    وی افزود: برای آینده هنوز هیچ تصمیمی نگرفته ام و صحبت هایی که در مورد الاهلی امارات هم می شود صحت ندارد. در پایان فصل پیشنهادات را بررسی می کنم و با هر تیمی که مرا بخواهد مذاکره می کنم.
    کاپیتان دوم پرسپولیس در مورد اظهار نظر انصاری فرد که گفته بود کریمی جایی در فهرست فصل آینده این تیم ندارد گفت: از ایشان تشکر کنم که با این اظهار نظر بار سنگینی را از روی دوش من برداشتند.
    هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان در مورد بازگشتش به تیم ملی گفت: یکسال در اردوی تیم ملی نبود اما شرایط خوبی بر اردو حاکم است. احساسم بر این است که شرایط روز به روز بهتر خواهد شد و با آمادگی بدنی و روحی که بر اردو حاکم است فکر می کنم بتوانیم در راه مسابقات انتخابی جام جهانی نتیجه لازم را کسب کنیم.
    وی در خصوص آسیب دیدگی خود گفت: مراحل درمان را پیگیری می کنم و امیدوارم بتوانم با بدست اوردن سلامتی به تیم ملی کمک کنم. حتی اگر هم به سلامتی کامل نرسم هستند بازیکنانی در اردوی تیم ملی که بتوانند به این تیم کمک کنند.
    کریمی در واکنش به اظهارات اخیر حمید درخشان بازیکن پیشین پرسپولیس گفت: من حداقل اینقدر تعصب دارم که اگر کمر درد داشته باشم با مشکلاتی جسمانی برای تیمم بازی کنم اما مانند افرادی نیستم که بیرون از گود هستند و برای اینکه خود را مطرح نگه دارند علیه تیم سابقشان مصاحبه کنند.

منبع: hurrahsport

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای نهمین فصل لیگ برتر ؛
    لیست فروش پرسپولیس اعلام شد / توره و پترویچ در لیست مازاد
    ای کله پوکا

پتروویچ این فصل جزو بهترین بازیکنامون بود اونوقت برای فصل بعد نمیخواننش
    اینام مشکل دارن با خودشونا

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

در جلسه دوشنبه شب کاشانی با علی آبادی مطرح شد؛ تیم ملی گزینه اول، پرسپولیس گزینه دوم

کانون هواداران پرسپولیس : بعد از جلسه دوشنبه شب حبیب کاشانی با علی آبادی، بازگشت مجدد مدیرعامل سابق و موفق پرسپولیس به فوتبال قطعی شده و نهایتاً کاشانی یا به تیم ملی می‌رود و یا این که بعد از یک سال دوری دوباره به پرسپولیس باز خواهد گشت.
    بعد از درخواست علی آبادی از کاشانی برای در دست گرفتن پست مدیریت تیم ملی که در جلسه دوشنبه شب مطرح شد، بازگشت کاشانی به فوتبال کاملا قطعی شده و هم اکنون کاشانی بر سر دو راهی تیم ملی و پرسپولیس قرار گرفته است.
    یک منبع بلند پایه که با مهندس علی آبادی ارتباط نزدیکی دارد؛ بازگشت حبیب کاشانی به این باشگاه پر طرفدار را قطعی میداند.

گزینه اول کاشانی برای بازگشت به تیم ملی است و اگر بنابه هر دلیلی مذاکرات برای این پست به نتیجه نرسد، وي بعد از یک فصل دوری از پرسپولیسی که در زمان مدیریتش عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد، مجدداً پست مدیرعاملی این باشگاه را بر عهده خواهد گرفت.
    این خبر در شرایطی مطرح می‌شود که به‌زودی تمامی اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس از این باشگاه برکنار خواهند شد و کاشانی نیز از اقبال عمومی مساعدی برای بازگشت به پرسپولیس برخوردار است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

در تمرین امروز رخ داد؛ ناراحتي هواداران و تمرين نكردن نيكبخت به نشانه اعتراض

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين پرسپوليس پس از دو روز استراحت از ساعت 10:30 امروز در مجموعه ورزشي خيريه عمل برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، ‌حركات كششي، آقا وسط، حركات سرعتي، فوتبال و استارت‌هاي بلند در نيمه زمين پرداختند.

*علاوه بر بازيكنان ملي‌پوش؛ مسعود زارعي و مهران فرضيات نيز غايب بودند.

* عليرضا نيكبخت واحدي به نشانه اعتراض به پرداخت نشدن حق و حقوقش 20 دقيقه با لباس شخصي در تمرين حضور پيدا كرد و پس از اينكه متوجه شد مسئولان پرسپوليس قصد حضور در تمرين امروز را ندارند محل تمرين را ترك كرد.

* دروازه‌بانان تمرينات ويژه‌اي را زير نظر عابدزاده انجام دادند. وينگادا در تمرين امروز نظارت خاصي بر تمرين دروازه‌بانان داشت.

* حدود 70 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و كاملا سكوت كرده بودند. با اين حال در پايان تمرين چند نفر از آنها به نشانه اعتراض به عملكرد پرسپوليس شعارهايي سر دادند. شعارهاي اين عده معدود باعث شد شماري از ليدرهاي باشگاه به سمت آنها بروند و با آنها به گفت و گو بپردازند كه درگيري لفظي كوچكي به وجود آمد اما با پادرمياني محمود خوردبين به پايان رسيد.يكي از اين تماشاگران معترض در حالي كه اشك مي ريخت عليه پرسپوليس شعار مي داد.

* حميد علي‌عسگر با لباس شخصي نظاره‌گر تمرين بود. محسن خليلي نيز 10 دقيقه در محل تمرين حضور پيدا كرد.

* مهدي واعظي پس از 20 دقيقه تمرين به استراحت پرداخت.

* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 11:50 به پايان رسيد و صبح فردا پيگيري مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

فرخزادی: خبرهاي خوشي براي پرسپوليس در راه است

کانون هواداران پرسپولیس : عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس،گفت: تصميمات جديدي را براي تيم اتخاذ كرده‌ايم و تا پايان هفته خبرهاي خوشي براي پرسپوليس در راه است.
    مجيد فرخزادي روز چهارشنبه در گفت و گویی، درخصوص اختلافات به وجود آمده در بين مسئولان اين تيم،خاطر نشان ساخت: مسئله خاصي نبوده و تا پايان هفته سو تفاهمات به طور كامل حل خواهد شد.
    وي افزود: اين حاشيه‌ها به سود پرسپوليس نيست و بايد هرچه زود تر اين موضوع برطرف شود.
    عضو هيات مديره پرسپوليس درخصوص شايعه بركناري انصاري فرد گفت: ايشان مديرعاملي هستند كه اعضاي هيات مديره انتخاب كرده‌اند و تا جايي كه لازم باشد از او حمايت خواهيم كرد و فكر نمي‌كنم خبر بركناري او صحبت داشته باشد.
    فرخزادي درعين حال تصريح كرد: براي انصاري فرد به عنوان مديرعامل حيطه كاري مشخصي تعريف شده است و او بايد در همان حيطه به كار خود ادامه دهد.

وي درخصوص انتشار خبر احتمال استعفاي دسته جمعي هيات مديره در پايان ديدار پرسپوليس در مقابل الشباب عربستان ،اظهار كرد: اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد و تمام اعضاي هيات مديره با قدرت به كار خود ادامه خواهند داد.
    عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس با اشاره به ادامه همكاري اين باشگاه با وينگادا، گفت: درحال حاضر او سرمربي پرسپوليس است و ما از وينگادا حمايت خواهيم كرد، پس از اتمام مسابقات درخصوص وضعيت او تصميم‌گيري خواهيم كرد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

توره: از حضور در ليست مازاد پرسپوليس بي‌اطلاعم

کانون هواداران پرسپولیس : ابراهيم توره در گفت و گو كوتاهي اظهار داشت: با انصاري‌فرد در مورد تمديد قرار دادم در پرسپوليس صحبت كردم و به نتايجي رسيده‌ام اما از اينكه اعلام مي‌شود در ليست مازاد پرسپوليس هستم بي‌خبرم.
    وي افزد: اميدوارم بتوانم با پرسپوليس ناكامي‌ها را جبران كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •