تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1858 از 3347 اولاول ... 858135817581808184818541855185618571858185918601861186218681908195823582858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,571 به 18,580 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیر دوست عزیز باند 40 و 20 هر دور برای فرکانس 2.4GHz هستن و روی 2.4 اختلاف پوشش دهی این دو فرکانس بسیار زیاد هست , و در رابطه با فرمایشات شما ; کافیه شرایط را قبل و بعد از افزایش فرکانس ایرانسل مقایسه فرمایید تا به این مهم پی ببرین , دقیقا بعد از افزایش فرکانس دوستانی که فاصله مناسبی با دکل نداشتن دچار مشکل شدن
    اگه افزایش عرض کانال از 5مگاهرتز به 10مگاهرتز در 4G ایرانسل سراسری باشه، من که تغییری تو کیفیت ارتباطم ندیدم. این رو هم عرض کنم که تو ساختمان ما، به دلیل قرار گرفتن در نقاط مرزی آنتن‌دهی و وجود موانع زیاد، اصولن با گوشی امکان گرفتن سیگنال 4G نیست. من با مودم 4G به شبکه ایرانسل متصل می‌شم که اونم به دلیل همون شرایط خاصی که عرض کردم فقط و فقط در یک نقطه خیلی خاص (بالای کابینت آشپزخانه زیر دودکش هود) سه تا خط آنتن 4G رو پر می‌کنه. اما از نظر پهنای باند و پینگی که می‌گیرم و حتی تعداد تایم‌اوت نسبت به قبل من تفاوت محسوسی حتی تو ساعت‌های شلوغی نداشتم.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

ربطی به تاپیک نداره اما جهت اطلاع دوستان که بدونند ظرفیت اینترانت بالاست و اگر بخوان میتونن سرعت خوبی به همه افراد بدن.
    سرعت دانلود اینترانت کابلی با فیبرنوری که در ساعات خلوتی تا 18 مگابایت بر ثانیه هم دانلود داشتم.

4. 7 کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezasniper2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگه افزایش عرض کانال از 5مگاهرتز به 10مگاهرتز در 4G ایرانسل سراسری باشه، من که تغییری تو کیفیت ارتباطم ندیدم. این رو هم عرض کنم که تو ساختمان ما، به دلیل قرار گرفتن در نقاط مرزی آنتن‌دهی و وجود موانع زیاد، اصولن با گوشی امکان گرفتن سیگنال 4G نیست. من با مودم 4G به شبکه ایرانسل متصل می‌شم که اونم به دلیل همون شرایط خاصی که عرض کردم فقط و فقط در یک نقطه خیلی خاص (بالای کابینت آشپزخانه زیر دودکش هود) سه تا خط آنتن 4G رو پر می‌کنه. اما از نظر پهنای باند و پینگی که می‌گیرم و حتی تعداد تایم‌اوت نسبت به قبل من تفاوت محسوسی حتی تو ساعت‌های شلوغی نداشتم.
    خداییش چطور اونجا رو پیدا کردی ! شما فاصلت چقدر هست از دکل ها ؟

بله متاسفانه ویدئو شم برای ایرانسل ارسال کردم که دیگه حرفی توش نباشه , حتا نمیشه یه تست کامل ازش گرفت !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از rezasniper2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خداییش چطور اونجا رو پیدا کردی ! شما فاصلت چقدر هست از دکل ها ؟
    بیشتر از 1 ساعت با مودم داخل واحد، مثل دیوانه‌ها می‌گشتم این ور و اون ور تا بالأخره اونجا رو پیدا کردم. فاصله رو نمی‌دونم چون نزدیکی‌های ما دکلی نیست. مشکل ما اینه که هیچ کدوم از اپراتورها حتی آنتن‌دهی 2G شون هم داخل ساختمان پوششی نداره. البته ایرانسل پوشش 2Gایش تو داخل ساختمان بهتر از همراه اول و رایتله. مودم رو هم به همین خاطر خریدم که شاید یه مقدار گیرندگیش بالاتر بشه.

داخل خیابان اصلی که هستم آنتن‌دهی خوبه. از اونجا که داخل فرعی به سمت کوچه خودمون می‌رم بعد از حدود 50 متر یکباره آنتن کلن می‌پره. جلوی در ساختمان هم که دیگه آنتن نداریم. واحد ما طبقه 3 اه. اما خیلی وقته که پوششمون خیلی ضعیف شده. فکر نمی‌کنم فاصله‌مون تا دکل‌ها کمتر از 500 متر باشه.

8. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این تست سرعت از سرور خود ایرانسل تو تهران در محل کارمه که توش آنتن 4G فوله. ساعت حدود 11:20 صبح:

با IDM تو همین محل و با 32 کانکشن هم‌زمان از سرور 4upld حداکثر سرعتی که گرفتم حدود 5.3 مگابایت در ثانیه (معادل 42مگابیت در ثانیه) بود. البته بیشتر اوقات حول و حوش 4.5مگابایت در ثانیه (36مگابیت در ثانیه) سرعتش بود.
    با 1 بسته 5گیگابایت (6 صبح تا 12 ظهر) و 2تا بسته 30 دقیقه نامحدود جمعن 15 گیگ دانلود کردم. البته اگه زمان‌های تلف‌شده بین تعویض دانلود فایل‌های 1گیگابایتی نبود با سرعت متوسطی که داشتم باید با همون 2تا بسته 30 دقیقه نامحدود می‌تونستم حدود 16گیگ دانلود کنم که نشد. یعنی 1 ساعت تونستم از سرور داخل کشور 10 گیگ دانلود کنم.

مطمئنن سرورهای خارجی خیلی خیلی کمتر از این مقدار خواهد بود.

10. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت manful2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

بعضی از مناطق تو شهر گرگان خیلی ضعیفه با اینکه h+

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

ربطی به تاپیک نداره اما جهت اطلاع دوستان که بدونند ظرفیت اینترانت بالاست و اگر بخوان میتونن سرعت خوبی به همه افراد بدن.
    سرعت دانلود اینترانت کابلی با فیبرنوری که در ساعات خلوتی تا 18 مگابایت بر ثانیه هم دانلود داشتم.

سلام میشه بیشتر توضیح بدید
    چه استانی چه شهری چه منطقه ای؟
    چه نوع سرویسی دارید از چه شرکتی؟
    این که گفتید فیبر نوری خب معلومه ظرفیت این انتقال رو داره اما سرویس دهنده کیست؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اول یک کانکشن بسازید. اسم آن مهم نیست اما باید access point name را mtnirancell و hompage را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگزارید و در option گزینه advanced setting را انتخاب و در قسمت ------ ۲۰۸٫۸۵٫۲۴۲٫۲۲۱ و پورت ۸۰ را قرار دهید.

حالا از داخل مرورگر خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را باز نمایید و در داخل سایت باز شده گذینه cgiproxy را انتخاب و آدرس مورد نظر را وارد نمایید.

با این روش شما میتوانید در داخل مرور گر خود به صورت مجانی دانلود و وبگردی نمایید.
    برای چت کردن نیز میتوانید به سایت Web and Mobile Messenger for MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook | eBuddy مراجعه کنید.

دوستانی که در مورد این خبر تجربه دارند لطف کنند بیان کنند
    من سیگنال ندارم تست کنم
    ایرانسل شورشو در اورده توی محل ما تقریبا هر روز یه مدت کل سیگنالهاش قطع میشه
    Last edited by ak313; 16-01-2016 at 14:32.

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

اینجا شمال کشور.لنگرود ایرانسل تری جی سرعت ۴ کیلوبایت.و همراه اول بدون ردو بدل کردن دیتا البته بعد از ۵ دقیقه شای دیتا رد و بدل کنه سرعت ۲۰ کیلوبایت.
    من باید به کی بگم ؟از کی شکایت کنم؟هم همراه اول هم ایرانسل تو شهر ما داغون.فقط رایتل خوبه که اونم بسته هاش خدا تومنه

Sent from my CHM-U01

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

امروز ساعت5 بعد از ظهر وضع پهنای باند خارجی افتضاح

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •