تمدید از ibs چقدر خوبه راحت هر سرویسی خواستی میتونی بگیری با شبانه رایگان حتی نامحدود به نظرم پارتاک خیلی مضخرفه جاش تمدید از ibs رو برا همه باز میکردن خیلی بهتر بود
تمدید از ibs چقدر خوبه راحت هر سرویسی خواستی میتونی بگیری با شبانه رایگان حتی نامحدود به نظرم پارتاک خیلی مضخرفه جاش تمدید از ibs رو برا همه باز میکردن خیلی بهتر بود
Last edited by farshad0123; 29-11-2014 at 16:54.
تا حالا کسی بوده که ipش قفل شده باشه و بعد از مدتی خود به خود آزاد شده باشه؟
بچها من رفتم پیشن نماینده مخابرات گفته مخابرات کابل کشی کرده و قراره امروز فردا دیگه پهنای بانده شهرستانمونو افزایش بدن،میگفت پهنای بانده اینجا 16 مگه با کلی کاربر و مخابرات گفتا تا 150 مگ افزایش میده،حالا بنظرتون با افزایش پهنای باند سرعت خوب میشه؟
قبلا که ضحی بودم 3-4 روزی قفل شده بود بعد درست شد
اره مال من 4 ماهه پیش به مدت یک ماه و نیم استاتیک شده بود بعدش ازاد شد بعد دوباره روی چند تا ای پی محدود شد ه تا الان .دیروز دوباره باز شده
گریه نکن .ایشالله درست میشه![]()
Ip ما چند روزیه روی 37(اول IP ) گیر کرده.آی پی مزخرفی هم هست.چکارش کنم؟
ساعت رایگان مخابرات از چند تا چند هست ؟
کلاً به نظرتون نامحدود 256 پارس آنلاین بگیرم یا 2 مگ مخابرات ؟ شبا میشه بدون دردسر با سرعت واقعی دانلود کرد ؟
من هر شب 2 گیگ و 500 مگابایت دانلود دارم (2 مگ) . ساعت 2 تا 6
محدودکننده و اینجور چیزا هم نداره سرعت واقعی
من امروز خواستم حالت bridge رو چک کنم مودم رو گذاشتم رو bridge پینگ بهتر شد من همیشه پینگم با 8.8.8.8 350 بود الان شد 230 . ولی الان دوباره که میخوام بزارمش routing هیچ سایتی بالا نمیاد . تو مودم ip میگیره 5.233 ولی هیچ سایتی باز نمیشه با موبایل و هر وسیله دیگه هم تست کردم .
ویرایش : درست شد ( زمان بر شده بود و kill_reason: duplicate mac میداد)
Last edited by Hamed-M1; 29-11-2014 at 21:50.
گیم خور میگم تو قبلا لقمان بودی درسته؟
ی توضیحی در مورد کیفیت سرویساش میدی؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)