تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1858 از 4105 اولاول ... 858135817581808184818541855185618571858185918601861186218681908195823582858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,571 به 18,580 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

دوستان کسی که از فرارش 9 سال گذشته باشه چقدر اضافه داره؟
    حبس و جریمه نقدی هم داره؟
    میگن اگه سن بره بالا و یا متاهل بشه طرف بهش تخفیف میدن درسته؟
    تو ماه اول اموزشی فرار کرده
    خودشو معرفی کنه یا بگیرنش فرقی هم میکنه؟

یه سوال دیگه شاید یکم بی ربط باشه
    اگه کاری با ثبت احوال پیش بیاد احتمال متوجه شدنشون هست؟

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

البته من نمیدونم شما کجا بودید اما در نیرو انتظامی چه پادگانی که خودم بودم و چه دوستان دیگر ابدا امتحانات و نمرات مهم نبودند
    لیسانس بدلیل نمرات پایین میشه استوار!
    بنده تو ارتش خدمت میکنم اما بودند دوستان و آشنایانی از دیار باقی!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لیسانس بدلیل نمرات پایین میشه استوار!
    بنده تو ارتش خدمت میکنم اما بودند دوستان و آشنایانی از دیار باقی!
    اصولا تو ناجا لیسانس بالاتر از استواری نمیدن مگر در دو مورد :
    1.داشتن بنذ پ
    2.جهت استفاده در سر چهار راه به عنوان افسر راهور
    البته شاید خوش شانسی هم باشه اما خیل خیلی کم

دوستان کسی که از فرارش 9 سال گذشته باشه چقدر اضافه داره؟
    حبس و جریمه نقدی هم داره؟
    میگن اگه سن بره بالا و یا متاهل بشه طرف بهش تخفیف میدن درسته؟
    تو ماه اول اموزشی فرار کرده
    خودشو معرفی کنه یا بگیرنش فرقی هم میکنه؟

یه سوال دیگه شاید یکم بی ربط باشه
    اگه کاری با ثبت احوال پیش بیاد احتمال متوجه شدنشون هست؟
    ماده 58 :
    1- مشمولاني كه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح تا سه ماه و در زمان جنگ تا پانزده روز باشـد، سـه ماه اضافه خدمت
    و چنانچه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح بيشتر از سه ماه و در زمان جنگ بيش از پانزده روز باشد به شش ماه اضافه خدمت تنبيه مي‌گردند.
    2- مشموليني كه مدت غيبت اوليه آنان در زمان صلح از يك سال و در زمان جنگ از دو ماه تجاوز نمايد،
    علاوه بر اعمال اضافه خدمت مذكور در بند (1)، فراري محسوب مي‌شوند و به مراجع صالح قضايي معرفي مي‌گردند.

ماده 58 مكرر :
    نيروي انتظامي موظف است در خصوص شناسايي، تعقيب و دستگيري مشمولان غايب و رسيدگي به وضعيت آنان اقدام نمايد و كليه نهادها و دستگاه‌هاي اجرايي مشمول ماده (5)قانون مديريت خدمات كشوري و شركت‌هاي دولتي و مؤسسات غيردولتي و خصوصي و بانك‌ها و نيروهاي مسلح بايد همكاري لازم را در اين مورد به عمل آورند. آيين‌نامه اجرايي اين ماده توسط سازمان با همكاري وزارتخانه‌هاي كشور و دفاع تهيه مي‌شود و پس از تأييد ستاد كل به تصويب هيأت وزيران مي‌رسد.

ماده 23 آیین نامه:
    مشمولان غایب موضوع بند (2) ماده (58) قانون که به خدمت اعزام می شوند علاوه بر اعمال شش ماه اضافه خدمت ،
    در سه ماهه آخر خدمت (قبل از ترخیص) از سوی نیروی به کار گیرنده برای رسیدگی به جرم غیبت به مراجع صالح قضایی معرفی خواهند شد .

در مورد سن معافی :

ا-شرایط استفاده از معافیت سنی را توضیح دهید؟
    جواب :اين معافيت با توجه به مدرك تحصيلي و سن مشمول به 5 گروه تقسيم مي گردد:

زير ديپلم ، ديپلم ، فوق ديپلم ( متولدين تا پايان 1354 (

ليسانس ( متولدين تا پايان 1354 (

فوق ليسانس ( متولدين تا پايان 1352 (

دكتري غيرپزشكي ( متولدين تا پايان 1350 (

دكتري پزشكي و دامپزشكي(متولدین تا پایان 1344)

در مورد فرق اینکه بگیرنش یا خودش رو معرفی کنه بله در حکم دادسرا ممکنه باعث تخفیف بشه براش
    Last edited by SNOW PATROL; 15-11-2013 at 09:15.

4. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

این سربازی ماهم داستانی شده به مولا!
    من دفترچه شنبه فرستادم. بهم گفتن این شنبه مشخص میشه کجا میفتم . الان یه آشنامون هست که گفته میخواد برام سربازی داخل سپاه درست کنه . الان سوالم اینه که اگه مثلا فردا مشخص شده باشه ارتش افتادم بعد میشه تغییرش داد به سپاه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شش ماه جبهه دو ماه كسري دارد،در مورد بسيج فعال هم من ده سال سابقه بسيج فعال داشتم ولي خيلي فعال نبودم فقط يكي دو تا رزمايش رو رفته بودم تودوران دانشجويي هم هيچ فعاليتي نداشتم فقط در طرح صالحين شركت مي كردم نهايتا حوزه مقاومت شهرمون با بررسي پروندم 21 ماه فعاليت برام رد كرد كه تو ناحيه مقاومت 18 ماه اون تاييد شد كه به خاطر اين 18 ماه فعالي 45 روز كسري به من تعلق گرفت.
    برای 10سال فعالی 45 روز کسری؟! مگه پرونده ای هم وجود داره که بخوان بررسی کنن؟! شما بسیج کجا بودید منظورم (بسیج دانشجویی، بسیج پایگاه و ...) کدوم؟!
    کسی اطلاعی داره از اینکه پرونده چی بررسی میشه ؟ تا اونجایی که اطلاع دارم فقط گواهی فعالیت که مدت زمان فعالیت در بسیج رو بررسی میکنن . غیر از اینا هم که یه دفتر دارن بنام فعالیت ها که ساعت میزنن که به اقرار خودشون اصلا اهمیتی نداره برای حوزه مقاومت. لطفا اگر اطلاعی دارید در جریان بزارید...

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این سربازی ماهم داستانی شده به مولا!
    من دفترچه شنبه فرستادم. بهم گفتن این شنبه مشخص میشه کجا میفتم . الان یه آشنامون هست که گفته میخواد برام سربازی داخل سپاه درست کنه . الان سوالم اینه که اگه مثلا فردا مشخص شده باشه ارتش افتادم بعد میشه تغییرش داد به سپاه؟؟
    اكه آشناتون پارتي خوب داشته باشه مداركتو ميبره سپاه كه موقع تقسيم كد براي سپاه بيافته

داره خودمونی میشه Re zA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    110

پيش فرض

برای 10سال فعالی 45 روز کسری؟! مگه پرونده ای هم وجود داره که بخوان بررسی کنن؟! شما بسیج کجا بودید منظورم (بسیج دانشجویی، بسیج پایگاه و ...) کدوم؟!
    کسی اطلاعی داره از اینکه پرونده چی بررسی میشه ؟ تا اونجایی که اطلاع دارم فقط گواهی فعالیت که مدت زمان فعالیت در بسیج رو بررسی میکنن . غیر از اینا هم که یه دفتر دارن بنام فعالیت ها که ساعت میزنن که به اقرار خودشون اصلا اهمیتی نداره برای حوزه مقاومت. لطفا اگر اطلاعی دارید در جریان بزارید...

بله همه چی الان پرونده داره قدیما همه پرونده ها دستی بود واسه همین شما راحت میتونستی یه پولی بدی واست پرونده درست کنن جدیداً همه چی کامپیوتری شده یه خورده دیگه سخت شده ولی بازم نشد نداره

فکر کنم اون پایگاه های بسیج باید سالیانه آمار رد کنن و مشخصات شما تو کامپیوتر ثبت میشه

البته هنوزم اگه تو اون پایگاه بسیج پرونده داشته باشی واست نامه میزنن که فلانی اینقدر سابقه داره و با توجه به حوزه فعالیت و کاری که میکردی و پستی که داشتی سالی 30-45 روز کسری میدن که متغییر هستش

9. این کاربر از Re zA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

........

برگ سبز هنوز نیومده ( برای معافیت پزشکی اقدام کرده معاف از زرم شده ) ولی گفتن تا 10 روز میاد به آدرس پستی خونه
    با این تفاسیر و از اونجایی که 1 دی هم تاریخ اعزام وجود داره ممکنه اعزام پسر عمو ــی من به 1 دی بیوفته ؟ چقدر احتمال داره بعد از 1 دی اعزام بشه ؟
    البته میخواد اعتراض هم بده

پ.ن : تو برگ معاینه ای که تو بیمارستان شده بود دکتر ـه ننوشته بود که بیماریش قارچیه فقط اسم بیماری رو نوشته بود به نظر شما در این که معاف نشد میتونه تاثیر داشته باشه ؟ چون دکترای کمیسیون به پسر عمو ــم گفته بودن اسم بیماریت تو لیست و قانون معافیت نیست !!!!!!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برگ سبز هنوز نیومده ( برای معافیت پزشکی اقدام کرده معاف از زرم شده ) ولی گفتن تا 10 روز میاد به آدرس پستی خونه
    با این تفاسیر و از اونجایی که 1 دی هم تاریخ اعزام وجود داره ممکنه اعزام پسر عمو ــی من به 1 دی بیوفته ؟ چقدر احتمال داره بعد از 1 دی اعزام بشه ؟
    البته میخواد اعتراض هم بده

پ.ن : تو برگ معاینه ای که تو بیمارستان شده بود دکتر ـه ننوشته بود که بیماریش قارچیه فقط اسم بیماری رو نوشته بود به نظر شما در این که معاف نشد میتونه تاثیر داشته باشه ؟ چون دکترای کمیسیون به پسر عمو ــم گفته بودن اسم بیماریت تو لیست و قانون معافیت نیست !!!!!!
    دوست عزیز احتمال این که اعزام یک دی باشه بسیار زیاد هست .. شما همین فردا میتونید به + 10 مراجعه کنید و در خواست المثنی برگ سبز کنید
    داخلش تاریخ اعزام نوشته شده .. میتونید درخواست تمدید کنید تا اعزام بیوفته برج 12 البته اگر موافقت بشه
    نظام وظیفه به بیماری های پوستی و قارچی بسیار بسیار حساسه شما در خواست تجدید نظر کنید اگر موردی باشه حتما معافی داده خواهد شد
    در اموزشی هم میتونید برای معافیت اقدام کنید

12. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود

دوستان لشکر 23 پرندک خدمت میکنم ... حالا میخوام جابجایی بگیرم بیفتم داخل شهر تهران ... فقط باید یکیو پیدا کنم که بچه رباط کریم یا شهریار یا حتی قم باشه که داخل تهران دارن خدمت میکنن ... چجوری میتونم این یک نفر رو پیدا کنم ؟ خودم بچه شرق تهرانم و شرایط خاصم هستم و آخر این ماه 3 ماه خدمتم تموم میشه ... ممنون میشه اگه کسی بتونه کمکم کنه ... این رفت و آمد پدر آدم رو در میاره وگرنه جام توی پادگان عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •