دوستان من قرار دادم تموم شده
اگه مثلا بخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم . باید برم و قرار داد رو فسخ کنم ؟
ایا باید قبل از رفتن به شرکتی دیگر با نمایندگی پارس انلاین هماهنگ کرد ؟
دوستان من قرار دادم تموم شده
اگه مثلا بخوام از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم . باید برم و قرار داد رو فسخ کنم ؟
ایا باید قبل از رفتن به شرکتی دیگر با نمایندگی پارس انلاین هماهنگ کرد ؟
این برای تازیخ 1 و 2 شهریور که گرفتم
![]()
بله حتما باید با پارس آنلاین تماس بگیرید و درخواست برداشتن رانژه رو بدین که بسته به منطقه مخابراتی 3 روز تا 1 هفته طول می کشه اون طرف هم باز باید درخواست رانژه بدید که همین حدود زمان میبره.
سرعت دانلود شما باید 174 کیلوبایت باشه.اگه کمتر از اینه لینکهای دیگه رو امتحان کنید.مثل مدیافایر.
Last edited by csssaeed; 26-08-2012 at 22:11.
دوستان سلام
من یه مشکل جدید و عجیب پیدا کردم خواستم ببینم کسی مشکل مشابه داشته یا داره ؟
به طرز عجیبی در عرض ۴۶ ساعت ۱۱ گیگ از حجم من کم شده . البته ۱۲ ساعت از این زمان شب و رایگان بوده و در کل من اصلا همچین حجمی رو دانلود نکردم
از اپدیت سیستم عامل مطمپن هستم کلا هیچ برنامه ای دانلود غیر مجاز (بدون اجازه من) نداشته و نداره
از لحاظ امنیتی هم هیچ مشکلی ندارم (پسوورد و ... منظورم دزدی از اینترنت من به وسیله شخص دیگره )
امروز تقریبا از پایینتر رتبه پارس انلاین شروع به صحبت کردم تا سرپرست کل
حرفشون هم اینه که چون ۴۶ ساعت من مودمم روشن بوده امکان دانلود این حجم اطلاعات هست در صورتی که کلا بر اساس گراف ثبت شده در سیستم خودشون من ۱۹ ساعت مفید به اینترنت وصل بودم که بر اساس سرعت من نهایتا ۸ گیگ دانلود ممکنه
ولی بازم زیر بار نرفتن و ادامه ماجرا و شکایت فردا ادامه داره (مقام بالاتر )
در کل اگه کسی اطلاعاتی درباره همچین مشکلی یا مشکل مشابه داره ممنون میشم راهنمایی کنه
دوست عزیز این اتفاق برای منم افتاده بود که انقدر رنگ زد که با بررسی کردن دیدن حق با من بوده که برای من 30gig بود که برای شما تازه خوبه 8gig
ببخشید شما چطور انقدر دانلود دارین ؟
بچه ها نمیدونم چرا امشب دیوونه شده همش داره با سرعت 220 دانلود میکنه فکر کنم امشب رکورد بزنم!
ولی از اون طرف صفحات رو به زور باز میکنه!!
جریان چیه
چطوری پاک میشه ؟
پست تکراری بود شرمنده
Last edited by ehsan_h8793; 27-08-2012 at 01:13. دليل: تکراری بودن پست
من میخوام بدونم دقیقا مشکل چی بوده (برای شما)
میخوام بدونم باید به چی استناد کنم . باگ سیستمشون چیه . چرا این مشکل پیش اومده برای شما و من .
چون خودشون میگن تا حالا سابقه نداشته و حرفشون هم همینه که اگه همچین مشکلی باشه باید برای همه اتفاق میوفتاده و چون همچین مشکلی برای دیگران بوجود نیومده پس من اشتباه میکنم .
بازم ممنون از جوابت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)