تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1858 از 2199 اولاول ... 8581358175818081848185418551856185718581859186018611862186819081958 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,571 به 18,580 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اینی که گفتین درست بوده یا برعکس نوشتین؟ چون قاعدتاً بایستی برعکس باشه.
    ولی اگه برعکسش درست بوده که واقعاً برای کسی مثل من که به خیال خودش یک مگ داره،‌ مصیبت هست. چون اولاً دانلود شما هم مثل من حدود ۱۲۰ هست. بعد آپلودتون در مقایسه با من که نهایت حدود دایال‌آپ هست، واقعاً سروره. یعنی اگه همه ۵۱۲ها مثل شما باشن که کسانی من مثل من الکی پول بابت یک مگ می‌دیم.
    دوست عزیز من ناقص نوشتم. 60 تا 70 که سرعت دانلودمه بر حسب کیلوبایته (حدوداً معادل 512 کیلوبیت)، 100 تا 120 هم که سرعت آپلودمه بر حسب کیلوبیت منظورم بوده (که میشه حدود 16 کیلوبایت). عذر میخوام که باعث سؤ تفاهم شدم.
    Last edited by امیر انصاری; 21-10-2013 at 19:57.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستش از نوع تعریفی که توی سایت مبین‌نت شده و هندونه‌هایی که زیربغل اینجور مشتریان می‌ده، فکر می‌کردم باید خیلی چیز خوبی باشه. با این چیزی که شما گفتین بدرد نمی‌خوره و اینترنت اختصاصی هم مال کسانی هست که پول زیادی برای خرج کردن دارن و بدرد کسانی مثل من نمی‌خوره.
    من روی چند تا از عابربانک های سیار دیدم تقریبا خوب عمل میکرد یعنی سرعت عمل عابر بانک در برقراری ارتباط با سرور مثل بقیه خودپردازها بود از لحاظ زمانی ..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من روی چند تا از عابربانک های سیار دیدم تقریبا خوب عمل میکرد یعنی سرعت عمل عابر بانک در برقراری ارتباط با سرور مثل بقیه خودپردازها بود از لحاظ زمانی ..

راستش متوجه منظورتون نشدم. یعنی عابربانک منظور همون POS سیار هست؟ اگه باشه که ارتباطش با صحبت اینترنت اختصاصی گروون قیمت رو متوجه نشدم. یعنی اونها هم از طریق وایمکس به شبکه وصل می‌شن؟ من فکر می‌کردم با تکنولوژی سیم‌کارت موبایل کار می‌کنن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستش متوجه منظورتون نشدم. یعنی عابربانک منظور همون POS سیار هست؟ اگه باشه که ارتباطش با صحبت اینترنت اختصاصی گروون قیمت رو متوجه نشدم. یعنی اونها هم از طریق وایمکس به شبکه وصل می‌شن؟ من فکر می‌کردم با تکنولوژی سیم‌کارت موبایل کار می‌کنن.
    pos که دستگاه کارت خوان فروشگاهها هست .عابربانک یا atm همونی هست که به شما پول میده .
    ببینید عابر بانک هایی که در خیابان به صورت سیار هستند معمولا با دیش وصل هستند .جدیدا بعضی هاشون از طریق مودم outdoor وایمکس به اینترنت یا اینترانت بر بستر vpn وصل هستند و با سرور مرکزی ارتباط برقرار میکنن .بعضی ایرانسل و بعضی مبین نت هستند .قائدتا باید پهنای باند اختصاصی باشند چون هیچ وقت از تعرفه های اشتراکی برای سازمان ها و ...استفاده نمیکنن.من چند یاری از این عابربانک ها استفاده کردم و تقریبا سرعت عملشون با اونایی که دیش دارن تفاوتی نداشت .

5. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای اولین بار میخوام وایمکس بگیرم
    لطفا من را راهنمایی کنین که مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟

ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

pos که دستگاه کارت خوان فروشگاهها هست .عابربانک یا atm همونی هست که به شما پول میده .
    ببینید عابر بانک هایی که در خیابان به صورت سیار هستند معمولا با دیش وصل هستند .جدیدا بعضی هاشون از طریق مودم outdoor وایمکس به اینترنت یا اینترانت بر بستر vpn وصل هستند و با سرور مرکزی ارتباط برقرار میکنن .بعضی ایرانسل و بعضی مبین نت هستند .قائدتا باید پهنای باند اختصاصی باشند چون هیچ وقت از تعرفه های اشتراکی برای سازمان ها و ...استفاده نمیکنن.من چند یاری از این عابربانک ها استفاده کردم و تقریبا سرعت عملشون با اونایی که دیش دارن تفاوتی نداشت .

فکر کنم حدس زدم که منظورتون کدوم مدل ATM هست. اونهایی باید باشه که توی بانک نیست و مثلاً توی یه نمایشگاه یا اداره گذاشتن و چون به شبکه بانکی متصل نیست، اینجوری وصل می‌شن. اما جالب بود که گفتین با وایمکس مبین‌نت وصل می‌شن. این نشون می‌ده که پس اگه بخوان اینترنت خوب بدون نوسان و قطعی بدن، می‌تونن اینکار رو بکنن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فکر کنم حدس زدم که منظورتون کدوم مدل ATM هست. اونهایی باید باشه که توی بانک نیست و مثلاً توی یه نمایشگاه یا اداره گذاشتن و چون به شبکه بانکی متصل نیست، اینجوری وصل می‌شن. اما جالب بود که گفتین با وایمکس مبین‌نت وصل می‌شن. این نشون می‌ده که پس اگه بخوان اینترنت خوب بدون نوسان و قطعی بدن، می‌تونن اینکار رو بکنن.
    بله کلا هر مدلی که بیرون از بانک باشه مثلا اونهایی که توی کانکس هستند و چهار تا خودپرداز داخلش نصبه .البته بیشترشون ایرانسل هستند و یک بار فقط دیدم مودم مبین نت بود اکثرا از ایرانسل میگیرن اما همونی هم که مبین نت بود احساس میکردم دیش هست .کاملا درسته همین اینترنت رو اگر اختصاصی کنند میبینید که پینگ هم پایین تر میاد و اینترنت داغون مبین نت از adsl هم سرعتش بیشتر میشه.

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای اولین بار میخوام وایمکس بگیرم
    لطفا من را راهنمایی کنین که مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟

ممنون
    هیچ کدام اگه دسترسی به تلفن داری adsl2بگیر از همه لحاظ بهتره
    ولی مبین نت بهتر از ایرانول است

10. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کمک فوری :(
    من تو صفحم تقاضای حجم اضافه دادم و از طریق صفحه بانک ملت پرداخت کردم و اخرشم نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد ولی تو صفحه LOGIN میکنم هیچی به حجمم اضافه نشده و از طرفی تو قسمت گزارش پرداخت هم که میرم هیچی ثبت نشده !!! پولمو بالا کشیدن ؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

کمک فوری :(
    من تو صفحم تقاضای حجم اضافه دادم و از طریق صفحه بانک ملت پرداخت کردم و اخرشم نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد ولی تو صفحه LOGIN میکنم هیچی به حجمم اضافه نشده و از طرفی تو قسمت گزارش پرداخت هم که میرم هیچی ثبت نشده !!! پولمو بالا کشیدن ؟
    تو قسمت تراز مالی اضافه میشه

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •