دوست عزیز من ناقص نوشتم. 60 تا 70 که سرعت دانلودمه بر حسب کیلوبایته (حدوداً معادل 512 کیلوبیت)، 100 تا 120 هم که سرعت آپلودمه بر حسب کیلوبیت منظورم بوده (که میشه حدود 16 کیلوبایت). عذر میخوام که باعث سؤ تفاهم شدم.
دوست عزیز من ناقص نوشتم. 60 تا 70 که سرعت دانلودمه بر حسب کیلوبایته (حدوداً معادل 512 کیلوبیت)، 100 تا 120 هم که سرعت آپلودمه بر حسب کیلوبیت منظورم بوده (که میشه حدود 16 کیلوبایت). عذر میخوام که باعث سؤ تفاهم شدم.
Last edited by امیر انصاری; 21-10-2013 at 19:57.
من روی چند تا از عابربانک های سیار دیدم تقریبا خوب عمل میکرد یعنی سرعت عمل عابر بانک در برقراری ارتباط با سرور مثل بقیه خودپردازها بود از لحاظ زمانی ..
راستش متوجه منظورتون نشدم. یعنی عابربانک منظور همون POS سیار هست؟ اگه باشه که ارتباطش با صحبت اینترنت اختصاصی گروون قیمت رو متوجه نشدم. یعنی اونها هم از طریق وایمکس به شبکه وصل میشن؟ من فکر میکردم با تکنولوژی سیمکارت موبایل کار میکنن.
pos که دستگاه کارت خوان فروشگاهها هست .عابربانک یا atm همونی هست که به شما پول میده .
ببینید عابر بانک هایی که در خیابان به صورت سیار هستند معمولا با دیش وصل هستند .جدیدا بعضی هاشون از طریق مودم outdoor وایمکس به اینترنت یا اینترانت بر بستر vpn وصل هستند و با سرور مرکزی ارتباط برقرار میکنن .بعضی ایرانسل و بعضی مبین نت هستند .قائدتا باید پهنای باند اختصاصی باشند چون هیچ وقت از تعرفه های اشتراکی برای سازمان ها و ...استفاده نمیکنن.من چند یاری از این عابربانک ها استفاده کردم و تقریبا سرعت عملشون با اونایی که دیش دارن تفاوتی نداشت .
سلام دوستان
من برای اولین بار میخوام وایمکس بگیرم
لطفا من را راهنمایی کنین که مبین نت بهتره یا ایرانسل ؟
ممنون
فکر کنم حدس زدم که منظورتون کدوم مدل ATM هست. اونهایی باید باشه که توی بانک نیست و مثلاً توی یه نمایشگاه یا اداره گذاشتن و چون به شبکه بانکی متصل نیست، اینجوری وصل میشن. اما جالب بود که گفتین با وایمکس مبیننت وصل میشن. این نشون میده که پس اگه بخوان اینترنت خوب بدون نوسان و قطعی بدن، میتونن اینکار رو بکنن.
بله کلا هر مدلی که بیرون از بانک باشه مثلا اونهایی که توی کانکس هستند و چهار تا خودپرداز داخلش نصبه .البته بیشترشون ایرانسل هستند و یک بار فقط دیدم مودم مبین نت بود اکثرا از ایرانسل میگیرن اما همونی هم که مبین نت بود احساس میکردم دیش هست .کاملا درسته همین اینترنت رو اگر اختصاصی کنند میبینید که پینگ هم پایین تر میاد و اینترنت داغون مبین نت از adsl هم سرعتش بیشتر میشه.
هیچ کدام اگه دسترسی به تلفن داری adsl2بگیر از همه لحاظ بهتره
ولی مبین نت بهتر از ایرانول است![]()
کمک فوری :(
من تو صفحم تقاضای حجم اضافه دادم و از طریق صفحه بانک ملت پرداخت کردم و اخرشم نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد ولی تو صفحه LOGIN میکنم هیچی به حجمم اضافه نشده و از طرفی تو قسمت گزارش پرداخت هم که میرم هیچی ثبت نشده !!! پولمو بالا کشیدن ؟![]()
تو قسمت تراز مالی اضافه میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)