داداش از این لینک زیر ورود کن، بلافاصله وارد میشی اطلاعات سرویس در مورد حجم و زمان باقی مانده را زده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خوبه برا تو عکسه باز نمیشه. برا من که اصلا وجود نداره عکسه.![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
داداش از این لینک زیر ورود کن، بلافاصله وارد میشی اطلاعات سرویس در مورد حجم و زمان باقی مانده را زده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش خوبه برا تو عکسه باز نمیشه. برا من که اصلا وجود نداره عکسه.![]()
درود
سرویس های نامحدود! میزان حجم را نمایش نمیده
مشکل من حل شده! الان اکثر isp ها تو کرکز ما پورت خالی دارن ( پورت جدید نصب کردن) به محض اینکه متوجه شدم، لحن صحبت با پشایبانی آسیا رو عوض کردم! امیدوارم زودتر از دست این دیو پلید راحت شی! و حواست باشه 256 و بالاتر رو 9 مگ میبنده نه 128!
این چه وضعیه! P30world با uc و ie11 مشکل داره! گند زده به تایپ! حروف پس و پیش تایپ میشن بعد خود گوشی اصلاح میکنه! یه نفر برسی کنه![]()
یا قمر بنی هاشم من تازه تمدید کردم اینجا هم زده حداقل برای 1 ماه من میتونم 12 گیگ دانلود داشته باشم!
[SIZE=4][COLOR="#FF0000"]الان یعنی 30 مگ دارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Last edited by max_3d; 15-06-2014 at 10:32.
یا قمر بنی هاشم من تازه تمدید کردم اینجا هم زده حداقل برای 1 ماه من میتونم 12 گیگ دانلود داشته باشم!
الان یعنی 30 مگ دارم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=4]اینجا ببینید من الان 24 روز دیگه دارم یعنی تو 6 روز با این سرعت پایین دانلود 11 گیو 970 مگ دانلود کردم!!!!!!
![]()
Last edited by max_3d; 15-06-2014 at 10:44.
اينترنت پرسرعت GOLGIG (ويژه جام جهاني)6 گيگ در4 ماه (6 تا 7:30 صبح رايگان)بازاء هر گل ايران يک گيگ هديه آسياتک (142800 ريال)
![]()
خیلی خیلی مسخره هست این اسیا تک
من الان 2 خط منزل رو یکی اسیا اومدم الان 3 ماهه یکی هم سالار عشقها شاتل
الان میبینم اسیا تک خیلی خیلی مزخرفه![]()
غیر مستقیم گفته! والا اینقدر شانسش کمه که اگه بگه 100 گیگ به ازا هر گل، بازم ثبت نام نمیکنم
اقا من قبلا سرویس داشتم از این شرکت
به دلیل تغییر محل سکونت دوباره راه اندازی کردم
قبل از این که وصل بشه وارد اکانتم میشدم اما الان نمیدونم اون پشتیبانی چیکار کرده با اکانت وارد نمیشه هیچ اروری نمیده وقتی هم اشتباه میزنم میگه این اکانت وجود نداره
با گوگل کروم یه لحظه باز میشه بعد بسته میشه !
Last edited by arming900; 15-06-2014 at 12:39.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)